ביטוח חובה

l coyote l

New member
ג' עושים בהוראת קבע משום מה.

כלומר, אפשר לפרוס את התשלום עד 4 תשלומים, רק שבמקום תשלומים זה מחויב בהו"ק בכרטיס האשראי. כך שזה לא נכלל במסגרת.

התשלום הגדול - לפול - הוא בתשלום אחד או בתשלומים.
*אבל*, אפשר לקחת את האפשרות המוזלת עם ההשתתפות העצמית, כך שהסכום הזה יכנס בתשלומים במסגרת, וכהשלמה לעשות ביטוח תאונות אישיות, שגם הוא מחויב בהו"ק בכרטיס.
כך אפשר לתפוס פחות מהמסגרת.

l coyote l

New member
יש לציין שביטוח תאונות אישיות הוא פשרה

ביחס לביטוח חובה מלא, אבל במקרה שדחוקים, זה מהווה פתרון מספק וזול יותר (וכאמור, לא תופס מסגרת).

rigidid

New member
ג' זה בקטנה, חובה זה העניין...

גם המחיר עם השתתפות עצמית גבוה מדי בשבילי למסגרת, היא לא גבוה מלכתחילה.
חשבתי שאולי יסכימו לעשות את הסכום כולו של ביטוח חובה (4300 אצלי) דרך הוראת קבע בכרטיס אשראי/בנק, כך שזה לא תופס מסגרת ולא כלום.
יום ראשון אני אתקשר לרמי ביטוחים ואשאל ליתר ביטחון...

מקסימום אשלם מזומן כמו שציינתי, רק חבל לי כי זה ינגוס בתקציב מזומן שיש לי לקטנוע עצמו.

סוף סוף תחום שמוכר לי

תכלס, אם מאפשרים לשלם ביטוח חובה בתשלומים, אז אתה יכול לבקש מהבנק להגדיל לך את המסגרת כדי לקבל אישור אוטומטי ואח"כ להקטין אותה. זה לא בעייה לבקש ואלא אם אתה מאוד לא אמין כלכלית, הם לא מסרבים לזה.
דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה להודיע להם שאתה מתכנן לעשות עסקה גדולה שהפרטים שלה הם ככה וככה וכאשר חברת הביטוח תתקשר לחברת האשראי לקבל אישור, חברת האשראי תתקשר לבנק והוא כבר יהיה ערוך לאשר את העסקה. הבאסה במקרה השני זה שזה באמת חוסם את המסגרת לאותו חודש אבל אם אתה מכוון את תחילת הביטוח לימים האחרונים לפני מועד החיוב שלך, זה לא יורגש.

anigodin

New member
הלוואת קופה בבנק.

אתה ניגש לבנק לאחד הכספרים ('הטלרים' שמקבלים צ'קים ומבצעים פקודות עבור הלקוחות בסניף) ומבקש הלוואת קופה ע"ס ביטוח החובה. הסכום כולו מועבר לחשבונך מיידית ואתה יכול להחזיר אותו בתשלומים לבנק עם ריבית קטנה. אם תחלק ל-12 תשלומים זה כאילו שילמת כל חודש על הביטוח וההלוואה תסתיים בדיוק בחודש האחרון של הביטוח, לפני החידוש.

זה כמו לשלם עם כרטיס אשראי אלא שבמקום לשלם כל חודש לחברת האשראי, תשלם לבנק.
החסרון היחיד הוא ריבית כלשהי שיש על ההלוואה הזו. אם אתה לקוח אמין בסניף שלך ייתכן שתוכל לשלם ריבית מופחתת.

לא אידאלי, אבל יכול לפתור בעייה של מסגרת בכרטיס האשראי.

rigidid

New member
מצאתי כזה פתרון בלי עמלות בכלל

יצא שמותר לי לקבל הלוואה עד 6K בתור סטודנט דרך האוניברסיטה העברית, היא בלי ריבית והצמדה. הגשתי את הבקשה היום, ונראה לי שכבר שבוע הבא אני אוכל לקחת אותה.
אז תודה לכם על התגובות
.

Ed Hunter

New member
נצל"ש בהול! (כי הקטנוע בדרך וצריך ביטוח)

סוכנות ביטוח אודי דגן, מה דעתכם?

Ed Hunter

New member
תודה, ושאלה נוספת

הקטנוע הוא אקסבו 2011, הבנתי שבאופן כללי בקטנועים האלו לא ממש גניבים ולכן ישנה התלבטות קשה לגבי הצורך בביטוח מקי, ולא בחובה+צד ג... זה מיקר את הביטוח בעוד כ1K...

מה אתה אומר?

פרארי1

New member
זה לחלוטין עניין אישי

מקיף עוזר לישון טוב בלילה, על השאלה האם המחיר מוצדק, רק אתה יכול לענות.
כשהיה לי XEVO חדש, הוא בוטח במקיף במהלך 3 השנים שהיה אצלי, אני מניח שאם היה נשאר שנה נוספת כבר הייתי מוותר על המקיף.

שרשרת + מנעול דיסק + כיסוי אמורים לתת לך איכות שינה דומה למקיף, אבל כמובן שאין על זה אחריות.

למעלה