ביטוח חובה...שאלה

man55

New member
ביטוח חובה...שאלה

היי חבר'ה אני חדש כאן ומעוניין לחזור לרכיבה על אופנוע 500...מישהו יכול לומר לי כמה עולה היום ביטוח חובה ל500 סמ"ק...ובאיזה חברה ניתנן ומומלץ לקנות ביטוח ושלא יעשקו אותי..........תודה מראש......MAN

offנוען

New member
לי יש בביטוח ישיר

חובה+צד ג' בערך 3500 ש"ח אם אני זוכר נכון בכל מקרה רק חובה הוא 3000-3200 ש"ח.

enigo

New member
איזה אופנוע יש לך?

אני מניח שבנפח עד 250, כי מעל 250 זה בערך 3600 רק חובה.

offנוען

New member
GS ככה שאני מניח שהמחיר שזכרתי הוא

רק לחובה צד ג' עוד 400 ש"ח בערך הקיצור לאופנוענים לא קיים המושג "לא ישחטו אותי" אנחנו רגילים לשלם ביוקר ולקבל את כל ה-
כשאנחנו צריכים לקנות משהו (ציוד/תיקון/ביטוח)

enigo

New member
3200 ש"ח ל-GS???

אתה כבר השני שמדווח על מחיר כזה, אבל בבדיקה עם הסוכן של הראשון הוא נתן הצעת מחיר רגילה לחלוטין (3600, כאמור). צריך לבדוק עם ביטוח ישיר...

YAYA15

New member
אני לא ממליץ על ביטוח ישיר

בעיקר בגלל ההארכה האוטומטית שהם עושים לביטוח, גם אם אתה לא רוצה וגם אם אתה מודיע מראש- הם עדין מחייבים אותך. מניסיון!!! ביטוח חובה הוא כמעט וזהה בכל חברות הביטוח על כן זה לא כ"כ משנה לאן תלך

offנוען

New member
לגבי ביטוח ישיר

הארכת הביטוח בצורה אוטומטית היא רק למקיף ולא לחובה שאותו יש לשלם במזומן/כ"א ע"י חברת הביטוח ומחייב אישור העיסקה ע"י הלקוח. הבחור דיבר רק על חובה ולכן אפשר לעשות דרכם מה גם שלגבי מקיף הבנתי מבירור לפני יומיים שלא לכל הדגמים חברות הביטוח מוכנות לעשות מקיף (אלא מן הסתם רק לאלה שמשתלם להם ולא גניבים במיוחד)

1Rusty

New member
אני מבוטח אצל רמי שמאי

ואני די מרוצה ממנו ולכל מי ששואל, כן,נזקקתי לשירותיו אחרי שעברתי תאונה והטיפול דרכו הלך בצורה טובה.

YAYA15

New member
טעות מרה בידיך

זה חל גם על ביטוח חובה. וכשכתבתי מניסיון- התכוונתי לזה.

כרגע סיימתי טלפון עם AIG ...

3622 ביטוח ל 500 לנהג יחיד , 591 צד ג' עם השתתפות עצמית של 660 ש"ח ... מישהו קיבל הצעה טובה יותר ? אשמח לשמוע תודה

offנוען

New member
אז ככה...

עכשיו שהגעתי הביתה בדקתי את פירוט הויזה ולהלן הממצאים לביטוח ישיר (הביטוח החל בחודש מרץ) חובה 3255 ש"ח ג' 474 ש"ח. כיום בדקתי באתר של משרד האוצר והפול מחייב על חובה של 3622 ש"ח כנראה שהיתה עליית מחירים (שוב)....

יש הצמדה למדד...

לא היתה עליה. ד"א, באתר המועדון ניתן לבדוק גם תעריפים היסטוריים...

enigo

New member
ומה היה המדד בשנה האחרונה?

הרי הביטוח בטוח בן פחות משנה...

ובביטוח ישיר ...

3623 חובה צד ג' 624 ש"ח כולל השתתפות עצמית של 700 ש"ח. הנציג בהתחלה אמר לי 3500 רק אחרי שאמרתי לו שיכתוב הצעה מדוייקת אמר לי 3623......

בורוד

New member
ב. חובה הוא אחיד לכולם

ביטוח חובה יוצא אותו מחיר לכולם אולי יש שינוי של 10 שקל לפה ולפה. בטלפון הם יגידו לך אולי מחיר נמוך יותר בשביל שתעשה אצלם, וכאשר תחתום על החוזה הם יגידו לך את המחיר האמיתי ויגידו לך "אה טעינו, אבל זה לא משנה כי כולם לוקחים אותו הדבר" ואז אתה כבר נשאר לבטח אצלם... (מין טריק שכזה) השוני הוא בצד ג', כל חברה מבטחת במחיר שונה. בהצלחה!!

למעלה