ביטוח ותטא הילנג ?

ביטוח ותטא הילנג ?

שלום, החלטתי שאני ילד גדול והגיע הזמן לעשות ביטוח מקצועי בתחום הטיפול שלחתי תעודות לסוכן הביטוח בעיסוי רפואי ברפלקסולוגיה וחשבתי להיות מכוסה גם בנושא ההילנג והיום אני מקבל תשובה שנושא תטא הילנג אינו מוכר בביטוח ונתבקשתי לתת הסבר מהו תטא הילנג? כתשובה שלחתי קישור לאתר המרצה והסבר קצר שלו בנושא שאלתי האם הילנג רייקי ושיטות אחרות מוכרות בביטוח ? שלחתי תעודות בביואורגונומי ובפרחי באך מקווה מאוד שאלו יתקבלו ויכסו אותי ביטוחית מה דעתכם האם זה מקרה מקומי או תופעה מוכרת ? בברכה דניאל

ינוקא1

New member
היי דניאל

אני מטפל ברפואה סינית וגם בביואנרגיה ואני חושב שאינך צריך ביטוח לענפי ההילינג למינהם. הסיבה היא פשוטה מאוד - גם אם חלילה נגרם נזק , אי אפשר להוכיח שזה קשור להילינג שעשית או לא עשית. לצערינו המדע לא מכיר בהילינג בכלל - לא כדבר שיכול להועיל ולא כדבר שיכול להזיק. ממילא אף אחד לא יכול לתבוע אותך על כך שטיפול בהילינג גרם לנזק. אם מישהו טוען שטיפול בהילינג גרם לו לנזק אז שיוכיח. מה שכן , אם השתמשת בדמיון מודרך וכדומה וכתוצאה מכך קרה נזק - זה משהו אחר.

nadaval56

New member
יש הבט אחר בביטוח

לדוגמא: אם מישהו נפל בקליניקה בעת שירד מהמיטה או עלה עליה. יכול להיות גם שמישהו סתם החליק כי הרצפה היתה רטובה. מכיוון שעובדים עם אנשים חולים, נפילות קלות יחסית עלולות להסתיים לא טוב. מסיבה זו - נראה לי שכדאי לבטח גם במקרה של הילינג, אם כי, חובה לבדוק שהביטוח המקצועי מכסה גם דברים כאלו (אחרת, כמו שאמרת, הוא מיותר לגמרי...).

למעלה