ביטוח ואפילפסיה

• פותח הנושא r216
  • פורסם בתאריך

r216

New member
ביטוח ואפילפסיה

כשיוצאים לחול, יש בעיה עם ביטוח בריאות? אפילפסיה זה דבר שיכול למנוע ממני יציאה לטיול עקב כך שחברות לא יסכימו לבטח אותי?

topsoul 360 out

New member
אין שום בעיה..

ביטוח דרך קופ"ח שמטופלים בה לא מזכיר בכלל את הקטע של האפילפסיה למיטב ידיעתי..בטח שלא כתשלום נוסף.. (יסכימו לבטח)

הי

אתה חיב להגיד לביטוח והביטוח יעלה יותר. כאן אתה יכול לברר, כי כל חברה לוקחת תשלום שונה. מדובר בין דולר ליום עד 3 דולר ליום, אני לפני שנה השגתי בקצת פחות מ-2 דולר.

topsoul 360 out

New member
../images/Emo12.gif לי לא לקחו אגורה יותר

התשלום שלי היה זהה לזה של אנשים בריאים לגמרי שטסו איתי

sbh100

New member
ביטוח רפואי לחו"ל

כשנוסעים לחו"ל צריכים להצהיר במחלות ותשלם פרמיה גדולה יותר ןתהיה מבוטח. במידה ולא תצהיר הביטוח לא יכיר בך.

r216

New member
תודה על התגובות ...ואם כבר טיול-

איך הסתדרתם בטיולים שלכם? אני מתכוונת טיול כזה של צעירים .. אתם יודעים, מה לוקחים סטוקים של תרופות ? אין עם זה בעיה בנמלי תעופה לעביר תרופות? ולהכניס תרופה לארץ זרה? ובכלל מה עושים? אם יש משהו (גם לא צעיר..) שעשה טיול מהסוג הזה של אחרי צבא אני אשמח לשמוע...

r216

New member
אני בת :)

לא יודעת התכנון היה ניו זילנד, עכשיו כשאין חבר, הכיוון הוא יותר דרום אמריקה, כי הגעתי למסקנה שרק נופים לא יעשות לי את זה... אבל נירא, קודם נעבור פסיכומטרי אחר כך נשבור את הראש על המסלול:)

tropical888

New member
ל-r216

אני נמצאת בחול עכשו כבר 4 חודשים ולפני יציאתי לחול (אומנם לא טיול, עקב תפקיד) הזמנתי לי כמות של 1/2 שנה כדורים עד שאתארגן בחו"ל לא היתה לי שום בעיה עם זה אני בקופ"ח כללית עם כדורי טגרטול אני יודעת שלחצי שנה לא עושים עניין עם זה כך שלא צריכה להיות לך בעיה בהצלחה וטיול נעים

tropical888

New member
את הכדורים סחבתי בתיק אישי ולא היתה

לי בעיה בשדה תעופה, לא ביציאה מהארץ ולא בכניסה לחו"ל אני הגעתי למזרח הרחוק - הונג קונג.

למעלה