ביטוח בריאות לאנגליה

יעל :-)

New member
ביטוח בריאות לאנגליה

אני נוסעת בקרוב לחודשיים לאנגליה, סקוטלנד וויילס, ותהיתי מה אני עושה עם ביטוח בריאות. שמעתי שבאנגליה (אולי בכל בריטניה?) יש נטיה לטפל באנשים (גם תיירים) ללא תשלום. כמובן שאני מניחה שזה עד גבול מסוים. אני אישית אפילו טופלתי, אמנם בקטנה יחסית (חיטוי וחבישה אחרי כוויות), ב-2 בתי חולים ולא דרשו ממני כלום. אז השאלה היא האם מישהו יודע איך זה עובד שם? עד כמה הם באמת מטפלים בחינם? אני אישית לא חושבת לוותר על ביטוח בריאות מהארץ, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מבין בעניין ואולי המלצה עד כמה שווה להשקיע בזה. תודה

sela v

New member
אם יש לך ביטוח

מה הבעיה? באופן עקרוני, ואני לא משפטן לבדוק את האותיות הקטנות. יטפלו בך באנגליה בחינם במקרה חירום. כלומר לא ניתוח שתוכלי לעבור בארץ, אבל חס וחלילה בתאונה. לא חושב שיש מה להשקיע בביטוח מיוחד, אם סתם מטיילים בלי איזה משהו אתגרי.

New member
הממ...

אני מכירה מישהי שנוסעת ל-10 ימים למטרה מסויימת. היא לא מתכוונת לטייל חודשיים כמוני, אבל לאור זה שראתה שקרה לי משהו וטיפלו בי, החליטה לוותר על ביטוח בריאות לחו"ל. אני חוששת מדבר כזה ומעדיפה לשלם עוד קצת בשביל להיות בראש שקט. פשוט תהיתי מה אנשים חושבים בעניין אולי מתוך נסיון. האופציות הן לעשות ביטוח דרך קופ"ח (רגיל או משופר), או להסתפק בביטוח בריאות שניתן לי חינם מהויזה (ל-45 יום) ופשוט להאריך לכל תקופת השהייה שלי שם. סתם סקרן אותי וחשבתי להתייעץ, לא משהו קריטי כל כך.

Amoureuse

New member
ברור שלא לוותר

ואם חס וחלילה תהיה תאונה המצריכה ניתוח ואשפוז, הם יעשו את זה בחינם? איכשהו לא נראה לי... וזה יהיה ממש יקר. ההיא שאת מכירה - לוקחת סיכון מטומטם מאד לדעתי. גם עם הביטוח חינם של הויזה יש בעיה קשה של הגבלת סכום התשלום לבית חולים ליום, יש הטוענים שבאירופה זה ממש לא מספיק. אם זה נכון - אני לא יודעת, אולי זה רק מלחמה של הביטוחים האחרים. חוצמזה, אפשר בכלל להאריך את הביטוח הזה?

sela v

New member
אם אני לא טועה

באנגליה אם יש תאונה. תקבלי טיפול בחינם, אבל דברים משתנים, ולא כדאי לקחת סיכון, ותמיד טוב שיהיה ביטוח, ולא שפתאום בעת צרה צריך להרתם למבצע שירותרום.

New member
לגבי הביטוח של הויזה

כשרוצים להפעיל אותו מתקשרים איתם, מעבר לבסיס החינמי אפשר להאריך או לשדרג כמובן בתוספת מחיר.

lliioorr6

New member
אחת השאלות המטומטמות שראיתי

לא טסים בלי ביטוח!!! לא טסים!!! אין למה לפרט אפילו, כל בור מבין למה!

למעלה