ביטוח באתר הסקי

Arnon Ayal

New member
ביטוח באתר הסקי

כן / לא / למה / כמה... ?
מישהו עשה או בדק את האופציה הזאת?

יש כמה סוגים של ביטוח

אני מאמין שאתה לא מדבר על ביטוח נסיעות עם הרחבה לספורט חורף. מכיר אחד על הציוד כנגד נזק, אובדן וגניבה. ציוד שלך פרטי או שכור. יש אחד זה על תאונות אישיות וצד ג' שקשורות באתר. אני נוטה כן לעשות את רוב הביטוחים אבל צריך להיזהר שאין חפיפה וכפל ביטוח. בדרך כלל מדובר בסכומים קטנים של יורו בודדים ששווים את השקט הנפשי.

Seth666

New member
ביטוח נסיעות עם הרחבה אני תמיד עושה בארץ, ביטוח ציוד שכור

אני תמיד עושה באתר, בחנות. לא הייתי רוצה לשלם 1500 ומעלה יורו על הסקי שהיו נגנבים. שזה גם עולה באזור ה 3 יורו ליום.

Arnon Ayal

New member
אני גם עושה בארץ ביטוח נסיעות + הרחבת סקי

השאלה אם אפשר במקום לקנות ביטוח באתר?
יותר / פחות טוב?
מכסה הכל? חלק?
מעניין לשמוע אם יש את האופציה הזאת והיא רלוונטית

natyh

New member
תלוי אתר ותלוי ביטוח נסיעות שאתה עושה בארץ עם ההרחבות שלו .

לדוגמא הביטוח שאתה עושה בארץ כולל ביטוח ספורט אתגרי ?
כולל חילוץ ?
כולל סקי ?
כולל מחשב ?
הביטוח באתר הוא תלוי אתר אתה צריך לשאול על אתר ספציפי , הביטוח שאתה עושה בארץ ביטוח רפואי אתה צריך לשאול את השאלות הרלבנטיות כגון פציעה בחול וכיסוי עבור המשך טיפול בארץ אם קיים .
די משוכנע שביטוח באתר לא יכסה הטסהלטרף והמשך טיםול אבל את זה אתה צריך לברר מול פספורט כארד .
נושא מאד מורכב .

I Gabe

New member
מה שאני עושה

כמובן ביטוח נסיעות עם הרחבה לסקי. זה אין מה לדבר אפילו.
ביטוח על הציוד.
לפעמים מציעים לי ביטוח באתר בין אם עם ההשכרה ובין עם הסקי פס שכולל כל מיני דברים שונים ומשונים שרובם מכוסים בביטוחים אחרים. החל מפינוי במסוק במקרה של תאונה ועד תיקון/החלפת ביגוד סקי קרוע במקרה של תאונה.

בשביל מה לעשות ביטוח באתר?

עצם העובדה שאתה קונה סקיפס, הם מחוייבים ברף מסוים של אמצעי בטיחות.
&nbsp
מעבר לזה, אני משלם ביטוח במחיר של פי 2-3 בגלל ההרחבה לסקי. זה אמור לכסות כל בעיה רפואית שתקרה לי בחופשה. לא מבין את הצורך בכפל ביטוחי.

Arnon Ayal

New member
לא כפל - במקום

סתם תהייה האם יש אופציה יותר טובה מהביטוח בארץ.

האופציה של ביטוח הרחבת סקי בארץ הוא מצוין

שמעתי על מקרים של פציעות שטופלו במקצועיות ובמהירות על ידי הביטוח מהארץ. לא שמעתי בעיות עם הביטוחים. וזה נוח, זה מישראל, יש כתובת להתלונן. ככה אם אתה רוכש משהו בחו"ל לך תטרח לברר לאן לפנות, מסמכים בשפה זרה... בשביל מה זה טוב?

בדרך כלל מדובר בהרחבה או ככה אמור להיות

על מה שלא מכוסה באותו רף בטיחות וביטוח שהאתר מספק כסטנדרט. אם נפצעת כתוצאה מליקוי בטיחות סביר שתוכל לתבוע את האתר בדיעבד אבל לא בטוח שיזמינו לך מסוק פינוי ויפנו אותך באלונקה ואמבולנס. שלא לדבר על מקרה שלא נובע מליקוי, למשל שני גולשים שמתנגשים. לפעמים ההתנגשויות האלה נגמרות מכוער.

אנחנו כישראלים במצב יותר טוב. מכיוון שכל ביטוח נסיעות עם סקי כולל כיסוי של רוב הבעיות שעשויות לצוץ. האירופאים שמגיעים במכונית לאתר לא מכוסים בשום ביטוח מיוחד ולהם הרחבות כן חשובות. לכן צריך לבדוק כל ביטוח לגופו.

marceloros

Member
מנהל
נפלתי באופציה הזו

בנסיעה לארגנטינה ביטחתי כהרגלי בפספורטכארד, ביטוח מעולה, גם אם קצת יותר יקר, ושאלתי לגבי הרחבה לרכב וספורט חורף רק לימים בודדים - אמרו שצריך לכל התקופה.
אז לא רכשתי.
באתר סקי שם משכירים לך הכל, הכל, חוץ מתחתונים וגרביים, הכל. אבל ביטוח רפואי אין.
אז על החיים ועל המוות גלשנו ללא ביטוח, יצאנו בחיים ב"ה.
&nbsp
אז לא, כי עדיף להיות מסודר מהארץ, וכבר נתנו עוד כמה סיבות טובות.
כי צריך לדעת מראש אם יש, מה יש, מה כן מכוסה, מה לא, ואת כל מה שצריך יש בביטוחים בארץ בדוק וחתום עם ניסיון שזה עובד ועובד טוב.
&nbsp
אז למה? ולא משנה כמה.

marceloros

Member
מנהל
האמת לא חשבתי שבכלל אגלוש

העונה הייתה אמורה להסתיים כמה ימים קודם.
לגבי הרכב זה היה יותר משמעותי, אבל גם אותו החזרתי ללא שום שריטה.

natyh

New member
הטעו אותך אפשר לרכוש הרחבה לסקי לתקופה

לא בטוח פספורט אבל תורן ומגדל בטוח מנסיון אפשר .

יש שני ביטוחים שאינם כלולים בביטוח נסיעות שלך

1. אם אתה פוצע מישהו אחר באתר.
2. ביטוח ציוד.

נועם ח

New member
הביטוח של הפניקס מכסה פגיעה במישהו אחר

ומבירור קצר שעשיתי אכן שאר החברות לא מכסות מקרה כזה.

טוב לדעת

natyh

New member
יש ביטוחי נסיעות שמכסים כבודה .

לא מכיר ביטוח נסיעות שלא מכסה כבודה , כפי שהבחור מעלינו טען .
אבל יש סה"כ לכבודה ויש מקסימום לפריט ערך ויש הגבלה למס פריטי ערך , למצלמה ולמחשב צריך הרחבה נפרדת .
ברוב הביטוחים פריט ערך עד 250 דולר יש ביטוחים מיוחדים מגדל למשל מכסים יותר מזה ונדמה לי שהסך הכל 1200 דולר הבעיה שאם הסקי עולה 600 למשל והנעליים 400 אז מקבלים החזר מקסימלי של 400 עליהם כי הם פריטי ערך והם לא מכוסים אלא אם כן עושים ביטוח שנותן קצת יותר לפריט ערך .

alien life form

New member
בהראל ציוד סקי זאת הרחבה בתוספת תשלום

וחלה רק על ציוד פרטי, לא על ציוד שכור. לא יודע מה קורה בחברות אחרות. ממילא מזמן ויתרתי להטיס ציוד סקי פרטי (מגלשים) ונעליים פחות סביר שייעלמו כך שזה ביטוח לא רלוונטי לי.

למעלה