ביטוח אופניים. איך?

drob

New member
ביטוח אופניים. איך?

כיצד ניתן לבטח אופניים? האם כחלק מביטוח דירה? כפוליסה עצמאית? האם ישנה פוליסת ביטוח אחידה אצל כל החברות? חברה מועדפת? תנאים?

ביטוח אופניים

אופניים מבוטחים באופן רגיל בפוליסת דירה כנגד פריצה, גניבה, אש, רעידת אדמה, בתנאי שהוגדרו בתכולה. ניתן לבטח אופניים בכל הסיכונים בפוליסת דירה בתשלום נוסף(6% מערכם לשנה). הפוליסות הנ"ל זהות בכל חברות הביטוח. לאור מספרם הרב של היוצאים לחו"ל עם אופניהם, קיימת אפשרות לבטח את האופניים בכל הסיכונים כהרחבה לפוליסת נסיעות לחו"ל. פרטים ניתן לקבל באמצעות הדואל שלי. קיימת גם פוליסה לביטוח אופניים ותאונות אישיות (הכיסוי רק בארץ) בסוכנות דוידוף.

amosmor

New member
.היו זמנים בדוידוף

הי בן עמי, מה שלומך. לידיעתך דוידוף כבר לא מבטחים כה"ס לאופניים. ניתן לבטח זאת כהרחבה לפוליסת דירה. אני במקרה מבטח בכלל אררט. אינני יודע מה קורה בחו"ל. שמור על קשר

ביטוח לאופניים

אהלן עמוס, שוב ברכות על התחרות בנתניה(אני עוקב אחריך). שמעתי משהו לגבי דוידוף אך לא התעמקתי בנושא, אני יודע שישנם כאלה שיש להם פוליסות בתוקף. אני גם מיעץ לשמאי שבודק את כל הנזקים לאופניים המבוטחים שם.(ויש כאלה בזמן האחרון). צוות שוונג ואנוכי נפגשנו על מנת לתת פתרונות לחברי הפורום(ובעצם לכולם). הנושא מורכב ונימצא בטיפול.

amosmor

New member
זו פוליסה לא רווחית כשלעצמה

דוידוף ירדו מזה כי זו פוליסה לא רווחית כשלעצמה, הם חשבו להגיע דרכה למבוטחים חדשים אבל זה לא הלך. אין מספיק פוליסות פוטנציאליות בכדי שהמחיר יהיה כלכלי. חוץ מזה שהחגיגות בחברת הכשרת הישוב בפרט ובענף בכלל נגמרו לפחות זמנית ואתה יודע את זה טוב כמוני. תודה על העידוד. מקווה לתוצאה יותר טובה בהמשך במיוחד בשחיה.

drob

New member
הבנת הנקרא...

תודה על התשובה. אם הבנתי נכון, האפשרות היחידה כיום לבטח אופניים היא על ידי הרחבת פוליסת ביטוח הדירה, ואז הביטוח תקף גם לנזקים או אובדן מחוץ לדירה. נכון?

izek

New member
תתקשר לשאול דולב מנהל קבוצת

להבים יכול להיות שהוא יוכל לספק לך מידע נוסף בנושא ביטוח אופניים כל הסיכונים הכולל גם נזקים באימונים ובתחרויות מס´ הטלפון שלו הוא 086518041 .

ל...דרוב

כאשר פוליסת הדירה מורחבת לכסות את האופניים בכל הסיכונים, הם מבוטחים גם מחוץ לדירה וכנגד נזקים תאונתיים. על מנת שהאופניים יהיו מכוסים כנגד גניבה מחוץ לדירה, הם חייבים להיות נעולים.

למעלה