ביטוחים

לגבי ביטוח צד ג'

אנו מציעים ביטוח צד ג' לכל מרחף בעלות של 440 ש"ח לשנה בעבור סכום ביטוח של 1,000,000 ש"ח ו- 2,000,000 ש"ח בעלות של של 500 ש"ח לשנה. כל הפרטים כאן. גם סכומים אלו ניתנים להכפלה (2M ו- 4M בהתאמה) ללא פרמיה נוספת (פרטים באתר). מוזר לי שימי שאתה לא יודע את זה... אני לא יודע מהיכן אתה ממציא את השטויות שאתה כותב. אתה מאמין שקלוב התעופה יתקשר עם גוף שקיימת כלפיו אזהרת מדינה ??? שטות מוחלטת !! ביטוחי קלוב התעופה (ואגודת התעופה) נערכים ב-'כלל' חברה לביטוח. ברשותך, לא אגיב במישור האישי על ההערות המטופשות בנושא הרחת מצנחי רחיפה. אני חושב שכדאי לרכוש ביטוח ממי שזו ההתמחות שלו ויש לו "קבלות" על תשלום תביעות, מאשר ממי שלא מבין דבר וחצי דבר בביטוח אבל "מריח" כל היום מצנחי רחיפה. אגב, גם עורכי הדין שתשכור על מנת שיחלצו אותך מהצרות שאתה מכניס את עצמך, לא "הריחו" מצנחי רחיפה, כנ"ל לא השופט שתעמוד מולו.

ziv98

Member
צד ג'

שימי אני באמת (אבל באמת) לא רוצה להכנס לויכוח הדי עקר בינך לבין יוסי מיליס: אני לא עובד שלו, לא מכיר אותו ואפילו לא עשיתי אצלו ביטוח. לגבי צד ג': 1. למרות שהאגודה נראית כרגע פגר מת - הצטרפתי אליה (עד שנראה לאן נושבת הרוח) ולכן יש לי ביטוח צד ג'. 2. כמרחף פרטי ללא נוסעים, חניכים ושאר ירקות: האמת ? ביטוח תאונות אישיות חשוב בהרבה (בעיני) מצד ג': במקרה ההוא של נחיתה עליך, זה שהתחיל את סבב ה"סולחה" תבעת את זה שנחת עליך ? 3. אני מאמין שאתה (!) רוצה שאנשים יצטרפו למועדון שלך מסיבות מקצועיות (!!!!) לקבל ממך ידע מקצועי מעשי ותיאורטי, ולא כדי לקבל מהצד בונוס של ביטוח !

האמת על צד ג' וכל השאר.

זיו, אין זה מעניני למכור ביטוח. 850 ש"ח חברות במועדון מקנה לך עוד מיגוון הטבות מלבד בטוח, כגון: 10% הנחה על כל המוצרים, הזכות להשאיל ציוד רחיפה ללא תשלום, ביטוח תאונות אישויות, סמינרים וערבי רענון, ועוד. לגבי צד ג' - נכון שבטוח צד ג' למרחף פרטי הוא זול מאוד ואינו משמעותי כל כך, חשוב יותר בטוח תאונות אישיות, אך אנו כמועדון, בית ספר לרחיפה, ומפעילי טיסות טנדם, מחוייבים לכיסוי מאסיבי של צד ג' ואחריות מקצועית. עד לפני זמן קצר, דרשה זאת האגודה בתוקף התקנות שחייבו אותה לפקח על פעילות בתי ספר. כיום כבר אין אגודה ואין מי שיאכוף את תקנות הפעלת בתי ספר לרחיפה ולכן, אין חובה לכיסויים הללו. מאידך, מועדון ובית ספר לרחיפה - סיתוונית פועל על פי תקנות סע"מ סיתוונית, והגם שאין חובה לבטח שום דבר, אנו סבורים שביטוח צד ג' בסכומים מאסיביים, וביטוח אחריות מקצועית הינם חובה כדי לפעול בפוקנקציות שלנו, על מי מנוחות. אין לי וויכוח מקצועי עם אף אחד. אני והמועדון שלי פועלים זה שנים ללא כל השתייכות לכל מסגרת שהיא, כולל לא של האגודה שהייתה עד לפני מספר שבועות, ואני יכול לאמר לך שאנו משגשגים בזכות ולא בחסד של אף אחד. לגבי זה שנחת עליי. תיראה זה לא חוכמה להתחיל לירות מהמותן תביעות לכל עבר. אני מאמין שיש לי מספיק עילות לתבוע את האגודה על אי סדרים בקבלת החלטות נגדי שגרמו לי נזק תדמיתי ופינאנסי עד להודעה חדשה. בכל זאת אני נימנע מלתבוע ומלהיכנס לבתי מישפט. לאחר שיחה אקראית בשדה הנחיתה במבוא חמה עם אותו אחד שנחת עליי, החלטתי לסגור את העניין מאחר ושוכנעתי ממנו שהמקרה הייה ללא כוונת זדון.

למעלה