ביטוחים

Asp001

New member
ביטוחים

שלום! מאחר ולא ברור לי כרגע מה סטטוס טיפול האגודה במצנחי רחיפה, ובפרט הנושא הביטוחי, הייתי מבקש לקבל איזושהי תמונת מצב: אני מעוניין לבטח את עצמי לאור חזרתי לעסקי הרחיפה, ומרוב שמועות לא ברור לי מי נגד מי, ותכ'לס: מי נותן את הכיסוי הביטוחי הטוב ביותר כיום. (לאו דווקא שיקולי עלות, אלא יותר עלות/תועלת). מאחר וברור לי כי יש בעלי עניין בפורומים השונים, אבקש התייחסות אובייקטיבית ככל הניתן :). תודה מראש לעונים.

סיתוונית

שים לב! באתר סיתוונית יש לך את כל התשובות - כולל טלפון להתקשרות. בגדול, הצטרפות למועדון סיתוונית כחבר תמורת 850 ש"ח בשנה מעניקה לך את כל הכיסוי הדרוש לעיסוק במצנחי רחיפה. כל הפרטים www.sitvanit.com

שים לב לאזהרת המפקח על הביטוח

להלן נוסח האזהרה המתייחס למבטח של סיתוונית: אזהרה לציבור המפקח על הביטוח מזהיר את ציבור המבוטחים לא לרכוש פוליסות ביטוח מחברת "אינגוסטרך חברה לביטוח בע"מ" (Ingosstrakh Insurance Co. L.t.d) ו/או חברת אוברסיז אינשורנס קונסלטנטס בע"מ (Overseas Insurance Consultants Limited). לאחרונה נתקבלו במשרדי המפקח על הביטוח פניות ממבוטחים בנוגע לעיסוקן של חברות אלה בביטוח בישראל. פונים רבים ציינו כי הביטוח הוצע להם במסווה של הצטרפות למועדון חברים. המפקח על הביטוח מזהיר את ציבור המבוטחים כי לחברות אלה אין רשיון לעסוק בביטוח בישראל. מכירת פוליסות ביטוח בישראל על ידי חברות אלה מהווה עבירה על חוק הפיקוח על עסקי ביטוח, התשמ"א- 1981. יש חשש של ממש שמי שירכוש פוליסת ביטוח מחברות אלה, לא יקבל כסף כאשר יקרה מקרה הביטוח. המפקח על הביטוח קורא לכל מי שהוצע לו ביטוח או שרכש פוליסת ביטוח מחברות אלה לפנות למשרד המפקח על הביטוח בטלפון 02-6211451. לאתר המפקח על הביטוח

זירת התגוששויות

יוסי מיליס טועה ומטעה. יוסי מיליס אינו יכול לספק ביטוח למצנחי רחיפה, לכן הוא פוסל. כניסה של מבטח חיצוני מחו"ל גורמת לו ולקרטל חברות הבטוח המקומיות, הדורשות סכומים מופקעים לביטוח מצנחי רחיפה, להזיע. קודם אשר רכשנו את פוליסת הבטוח למועדון סיתוונית, ערכנו מחקר מעמיק ומקיף בעזרת יועץ ביטוח בכיר משפטן. 1. האזהרה של המפקח היא משנת 2004 ומאז לא עודכנה. זוהי המלצה בלבד ואינה בגדר **איסור** לרכוש ביטוח . 2. המבטח מיוצג בארץ על ידי משרד עו"ד מהמכובדים ביותר. 3. ברשותינו רשימת עסקים ארוכה המבוטחים באמצעות מבטח זה. 4. ברשותינו פרטי תיקי תביעות המתבררות בבתי משפט בארץ בהן מעורבת חברת הבטוח. 5. כל פעילות הבטוח של חברת הביטוח הזו מתנהלת על פי **חוק הבטוח** בישראל. יש חוק. לא כל אחד יכול לבוא ולבטח. עובדה שהחברה פועלת. 6. נודף ריח חריף של לוביינג מצד קרטל חברות הבטוח המקומיות, אותן מייצג יוסי מיליס, החוששות מכניסה של מבטחים מחו"ל והורדת מחירים. הכל נגדנו הצרכנים. 7. האגודה הישראלית למצנחי רחיפה רכשה פוליסה זו. יוסי מיליס אינו מסוגל במשך שנים לספק לנו ביטוח. המירב שהוא מציע זו פליסה לתאונות אישיות במחירים מופקעים. יוסי מיליס פוסל באופן שיטתי כל מה שאינו יוסי מיליס בנושא ביטוח מצנחי רחיפה. מאידך, הוא אינו מסוגל כמבטח, לענות על צרכים מיוחדים של מצנחי רחיפה.

התגוששות - סיבוב 2

קודם נתקן את העובדות: 1. האזהרה יצאה בשנת 2004, עודכנה ב- 2005 והיא בתוקף מלא באתר המפקח על הביטוח עד רגע זה. 2. 'המפקח על הביטוח' זה גוף ממשלתי במשרד האוצר שמגן על הצרכנים ו"מקסח" על ימין ושמאל את חברות הביטוח ורבות נגד כל חשש לקרטל. לו לא היה מקום לאזהרה כה נחרצת וחד משמעית, היא לא היתה עולה באתר רשמי של מדינת ישראל. אגב, מדוע המבטחים הנכבדים עם משרד עו"ד שלהם אינם תובעים "לשון הרע" את המפקח על הביטוח? אגב, לאזהרה זו אין כמעט תקדים בישראל, כנראה שזה ממש, אבל ממש חמור. 3. אולי בגלל ריבוי תיקי התביעות שמתבררות בבתי משפט עלתה אזהרת המפקח? זה ממש "קונץ" קטן לגבות פרמיות זולות ולא לשלם תביעות יקרות. נגד זה בדיוק נלחם המפקח בהגינו על הצרכנים התמימים. אגב, המפקח מעודד כניסת מבטחים וגופים פיננסים מחו"ל לשוק הישראלי. כל הרפורמה בביטוח בנויה על הנחת עבודה לאפשר כניסת מבטחים זרים. אגב, בישראל פועלים לא מעט כאלו באישור ובברכת המפקח על הביטוח. הם כנראה ראויים לכך מבחינת איתנותם הפיננסית וניהול התביעות שלהם. 4. אזהרת המפקח אינה המלצה, זה איסור כולל אזהרה שרכישת הביטוח וכן הפצתו (לתשומת לבך - שימי הנגבי) זו עבירה פלילית. אתה צודק, יש חוק בישראל והמפקח מצהיר ומזהיר שאתם פועלים בניגוד לחוק !! 5. יוסי מיליס מספק, ישר מהמדף, כל ביטוח שצנחן רחיפה זקוק לו. אין כל מגבלה ובתעריפים האטרקטיביים ביותר בשוק וללא כל מגבלה. מעולם לא הצעתי "פוליסה לתאונות אישיות". כל הפוליסות שאני מציע הן במסלול "ביטוח חיים" (גם אם המבוטח בחר כיסוי לתאונות בלבד) התקפות עד גיל 65-70 וחלקן לכל החיים. מאחר ואתה שימי לא ממש מבין בזה, אז אני לא כועס שאתה כותב שטויות ומטעה. 5. הסיכון היחיד שאין לי (כיום) כיסוי עבורו זה ביטוח אחריות מקצועית וצד ג' למועדוני רחיפה ולבתי ספר לרחיפה. אין לי כיסוי אז אני לא מנפיק פוליסה ולא גובה כסף. המבטח שלך מנפיק פוליסה, גובה כסף והמפקח על הביטוח טוען שכל מי שרכש אצלו ביטוח שם כספו על קרן הצבי. מה עדיף ?? 6. יוסי מיליס פוסל באופן שיטתי כל "חלטורה ביטוחית", כל ביטוח "קוקטיבי" בסכומים מגוכחים, כל פוליסה מחברה שהמפקח על הביטוח מזהיר מפניה וכל ביטוח שבזמן צרה "ישלח אותך סביב". מאחר ואני לא אמכור שום ביטוח שאני חושב שיש בו פגם (זה אני שצריך להסתכל למבוטח ולמשפחתו בעינים בזמן תביעה) אז מטבע הדברים אני מאמין במוצרי הביטוח שאני מוכר. ואחרון חביב: שימי הנגבי הנכבד, אתה באמת חושב שחברות הביטוח, מעצמות כלכליות עם רווחים של מאות מיליוני ש"ח בשנה, עם מחזור של מיליארדים, שכמעט כולן ברשימת 'ת"א 25' (25 החברות הגדולות בישראל והנסחרות בבורסה), חוששות מאיזו "משרד פיראטי לביטוח" שפועל בניגוד לחוק ושפונה לכמה פריירים מזדמנים? זה כמו שתגיד שהבנקים בישראל נכנסו ללחץ כי איזה מלווה בריבית נתגלה פועל מתוך דירה פרטית בבני ברק. אתה אפילו לא יכול לחשוב במושגים שהן חושבות ופועלות. לצערנו אתה ומי שהשפעת עליו, ישלם את המחיר של התמימות המוזרה הזאת.

קישקוש בלבבוש

איפוא המשטרה ? למה אתה לא רץ למישטרה אם קיימת כאן עבירה פלילית. תיזהר בלשונך כאשר אתה מטיח בנו שאנו עוברים עבירה פלילית, אתה עלול להידרש להוכיח את הדברים במשפט דיבה, הוזהרת. קישקוש זה מה שהתגובה שלך שווה.

סיבוב 3

אתם עוברים על החוק. עבירה על חוק הפיקוח על עיסקי ביטוח זו עבירה פלילת. להלן ההוכחות (ציטוט מתוך פרסום רשמי של המפקח על הביטוח באוצר): "המפקח על הביטוח מזהיר את ציבור המבוטחים כי לחברות אלה אין רשיון לעסוק בביטוח בישראל. מכירת פוליסות ביטוח בישראל על ידי חברות אלה מהווה עבירה על חוק הפיקוח על עסקי ביטוח, התשמ"א- 1981. יש חשש של ממש שמי שירכוש פוליסת ביטוח מחברות אלה, לא יקבל כסף כאשר יקרה מקרה הביטוח." זה מספק אותך ? לגבי שאלתך: "איפוא המשטרה ? למה אתה לא רץ למישטרה אם קיימת כאן עבירה פלילית." להלן התשובה: אני לא רץ למשטרה מפני שלא רכשתי ביטוח ממך ומכאן לא נפגעתי. לו הייתי אחד מאלו שרכש ביטוח ממך ולא היית מחזיר לי את הכסף (תוך דקה ו-20 שניות מרגע דרישתי) הייתי רץ למשטרה ולא יוצא מהתחנה בלי ניידת, צו מעצר ישר בדרך אליך. למה זה כל כך חמור? כי אתה יודע את האמת ולא מהסס להפקיר את בטחונם של התמימים שפונים אליך שלא נחשפו לפרסום האזהרה של המפקח על הביטוח. מה דעתך, לצורך גילוי נאות, לפרסם באתר שלך גם את אזהרת המפקח, כך שכל לקוח יחליט בעצמו ? זה כבר לא ענין של "דעה" אתה נוהג בחוסר אחריות, ציניות והפקרת ההגנה הביטוחית של לקוחותיך. אני לא האוייב שלך, אני לא הולך למשטרה, אתה עצמך האוייב שלך כי אתה נכנס עם ראש בריא, ביודעין ומרצון, למיטה חולה.

יוסי אתה עושה מעצמך בדיחה

כולם בשביל יוסי מיליס עבריינים פליליים: המבטח, האגודה, סיתוונית, קלוב התעופה, כולם חוץ מיוסי מיליס. הוא טלית שכולה תכלת. יוסי אתה עושה מעצמך בדיחה, מוטב תחריש לעת עתה.

טוב, אתה כבר סתם חוזר על עצמך

אמרת כל מה שאתה יודע. מבחינתי גם אני אמרתי כבר מספיק. מי שהבין, הבין. ביי ותרחף בזהירות (כי ביטוח, לדעת המפקח, אין לך כל כך)

אז מה היה לנו עד עכשיו...

אתה עבריין כאשר אין לך ביטוח. (אין אף חוק המחייב ביטוח - היו מיליסים שצעקו עבריין עבריין גם אז בשם הקונקורנציה והתחרות העסקית כאשר בפירוש גם להם לא היה ביטוח) אתה עבריין כאשר יש לך ביטוח (הינה המיליסים שצועקים עבריין עבריין כאשר יש לך ביטוח, ושוב בשם התחרות העיסקית. כי חברות בסיתוונית פירושה כיסוי ביטוח אשר פירוש פחות פוליסות שמיליס משווק) אתה עבריין כאשר היית מחוץ לאגודה ונגד העגודה (למרות שאין חוק ולא הייה חוק נגד מי שלא בעגודה) אתה עבריין כאשר אין אגודה ואתה בעד ועם האגודה. (עדיין האגודה יושבת ושותקת כאשר הם עצמם משתמשים בבטוח שסיתוונית הביאה לענף לאחר שנים רבות של בצורת בנושא) אתה עבריין ככה ועבריין ככה וככה וככה, אתה עבריין בכל מצב בכל מקרה ובכל אופן. העדר חושב שאתה עבריין כי העדר לא חושב. אומרים לו שאתה עבריין, גם אם הוא לא מראה זאת, בתת ההכרה של העדר ניספג משהו. היישראליזם המכוער הזה כבר יצא מהאף ומהאזניים ומכל חור אפשרי בגוף. הישראלי משמיץ - זה הוא עושה הכי, אבל הכי טוב. לרגע הוא לא חושב מה היה מרגיש אם היה בצד השני של הוויכוח וכך היו משמיצים אותו. והנקודה הכי מרגיזה - העדר שומע ומסכים בשתיקה. העדר נע ונד אחרי ההשמצות ואף אחד לא קם - כי העדר הוא עדר. והעדר, עדר.. והוא נוהה אחר כל כלומניק שצועק עבריין עבריין. כל הנזק התדמיתי שטיפש אחד זורק לאוויר, אלף בהמות בעדר ממשיכות בשתיקה. ואלף חכמים לא יתקנו. יוסי מיליס, מה אכפת לו ממצנחי רחיפה ומספורט בכלל, יוסי מיליס אכפת לו למכור לעדר פוליסות שלו, ובשביל זה אם צריך להשמיץ, אז בכל הכוח ובכל הגסות שרק ניתן. ישראליזם כזה הוא כל כך מסריח, שבאף מקום ***בעולם*** אנו לא נחשבים בכלל,ולא סופרים אותנו. אהה... ישראלי ?? ( הם אומרים, ומנידים ראש).

ועוד על עבריינים..

בהר הארי נפתח לי רזרבי בהמראה.. שמשון ברלב ודורון דנן רצו עם זה לתחנת משטרה מקומית בכרמיאל (היכן שיש להם קשרים בוודאי), והתלוננו במשטרה. אני חוזר, נפתח לי רזרבי בהמראה בהר הארי, והשריפים המקומיים רצו מהר כדי להתלונן במשטרה... רזרבי נפתח בשוגג,,, תלונה במשטרה. מינהל התעופה האזרחית מוצף עד היום במכתבים של טייס ראשי אמנון האן נגד שימי הנגבי על **המראות מסוכנות** וחריגה מספר העזר של האגודה שלו ועוד כהנה וכהנה דברים שלא נראו בעיניו. ובכן המינהל מוצף במכתבים על כל מיני דברים שלא נראו לו והיו סיבה לצעוק עבריין. רזרבי... משטרה המראה... מינהל התעופה.. תגידו אתם שפויים בכלל ??!??

4 ימים בלבד.

מר שמעון הנגבי, יש לך 4 ימים, מרגע זה ועד לשעה 22:00 03/05/2006, מוצאי יום העצמאות, כדי לבדוק עובדות לאשורן ולהתנצל בפומבי בפורום זה על הוצאת לשון הרע בהודעתך מיום 28/04/2006 שעה 21:01:00. שמשון ברלב

משטרה

מה, שמשון לא היית במשטרה ?? לא זה אתה שהתלוננת במשטרה ?? אם לא אתה התלוננת בפועל במשטרה אזי אני חוזר בי. אבל בכל זאת, עשית מאמץ עילאי לעבוד על האבא של הנוסע טנדם ולשכנע אותו כדי כן ללכת למשטרה. אז מה ההבדל ? אז לא היית בפועל בתחנת המשטרה, אז מה ? מריח כאן בכל מקרה, ריח של חוסר שפיות. רזרבי - משטרה נו מה ההבדל ?

בולשיט

החמצת הזדמנות לבדוק עובדות לאשורן ולהתנצל בפומבי על הוצאת לשון הרע.

התייחסות למחירים

שימי הנגבי הנכבד, מחיר של 850 ש"ח תמורת ביטוח תאונות אישיות כה מצומצם (כפי שמוצג באתר שלך) וכה מוגבל הוא ממש יקר ביחס לכל השוואה שהיא. כנס לאתר שלי ולמד שהמוצרים שאני מציג זולים יותר ורחבים בהרבה יותר. הם תקפים 24 שעות ביממה, בארץ ובחו"ל ואינם מוגבלים לרחיפה. אגב, ידעת שחברת הביטוח INGOSSTRAKH היא חברת ביטוח פרטית (לא ציבורית) שרשומה ברוסיה ומשרדיה במוסקבה ??? היא אינה מפרסמת מאזנים ועל כן לא ניתן כלל להעריך את איתנותה הפיננסית. אולי בגלל זה המפקח על הביטוח לא נותן לה לפעול בישראל ?

ziv98

Member
ביטוח

גם אני חזרתי לאחרונה לאחר הפסקה ארוכה, וגם אני התלבטתי (מאוד !) בנושא הביטוח. שתי תובנות: 1. הפורומים מלאים בדיונים בנושא הביטוח. חלקם בעלי ענין (מה שלא פוסל חלק לא קטן מדבריהם !!!), חלקם מייעצים על סמך "ידע אישי" - מפוקפק יותר מבעל ענין, ולעיתים מתאים לפרופיל אישי של אדם / חברת ביטוח ולא לך - בדוק בעצמך ! 2. אני מבוטח ריסק + אובדן כושר דרך ביטוח המנהלים שלי. לאחר לא מעט בדיקות שאלתי את עצמי למה צריך ביטוח מיוחד לרחיפה ? המסקנה (שלי) היא שאותם ביטוחים שאתה חושב שחשובים לך ביומיום צריכים לכסות גם את פעילות הרחיפה שלך ! לא בסכומים נמוכים יותר, לא בביטוח נפרד, לא רק מקרה מוות ללא אובדן כושר וכו' וכו'. לכן מה שאני עשיתי היה להסיר את מגבלת הרחיפה מהביטוח הקיים. שיהיה לך ברור: קיבלתי הצעות מחיר מחברות ביטוח גדולות (מגדל, כלל, הראל, פניקס) כולן רצו חתימה על טופס חיתום חריג (או איזו הגדרה דומה): אף אחת לא מכסה רחיפה ללא הודעה מוקדמת על תחילת העיסוק בספורט, כמובן שהן רוצות גם תוספת מחיר כדי לכסות רחיפה (מגדל מוכנים לכסות מוות בלבד בחינם ובתנאי שתשלם תוספת עבור אובדן כושר ונכות, וגם אז רק חצי שנה מיום החזרה לפעילות). שמעתי שיש מרחפים (כנראה שהם לקוחות ביטוח גדולים ממני) שהצליחו לשכנע לכסותם ללא תוספת מחיר - אבל גם אז היה צורך בחתימה על איזה טופס חיתום חריג ("אני מצהיר שאני לא טייס מקצועי / טייס ניסוי" וכו' וכו'). בשורה התחתונה: החלטת לעבוד עם יוסי מיליס? מצויין! רק תעבור עם כל הריסק! אל תקנה ממנו ביטוח כדי להגיד יש לי ביטוח! קנה ביטוח אמיתי ואל "תעבוד" על עצמך... ניר

ziv98

Member
למען הסר ספק...

כל האמור לעיל, היא דעתי האישית ובהצהרה: מאוד לא מקצועית !!!

ניר - אתה ממש, אבל ממש, צודק !!!

משפט המפתח שכל מרחף חייב לאמץ הוא: "אותם ביטוחים שאתה חושב שחשובים לך ביומיום צריכים לכסות גם את פעילות הרחיפה שלך ! " הבעייה היא, איך עושים את זה. אז בא ונעשה סדר בנושא: 1. מי שיש לו ביטוח חיים (למקרה מוות) ברוב החברות (לא בכולן) יכול להרחיב כיסוי זה לרחיפה (כמו לטס כמו לכל אקסטרים שהוא) ללא כל תנאי, ללא כל הצהרה, ללא מגבלה וללא (כן !!) תוספת פרמיה. לכן "הפרצופים" שעשו לך ב'מגדל' וכל ההחתמות, באמת מיותרים. 2. כל היחוד במוצרים שלי זה שאין מגבלות (פרטי, מסחרי, תחרות וכד'), אין תנאי/מגבלה לוותק, נסיון, הדרכה וכד'. הם בתעריף הנמוך ביותר שידוע לי שקיים בארץ. מידי תקופה, אני סורק את השוק ואם "מתגלה" חברה שמוכנה "להתיישר" לתנאים שלי ולתעריפים שאני מבקש אז אני לא מהסס לייצג אותם. 3. מבוטח אצלי אינו ממלא ואינו חותם על "שאלון טיס" - זו הצהרה על סוג הפעילות והיקפה. זה גם "מוקש" שממתין לך בשקט ליום התביעה. אם אז מסתבר שהפעילות שלך (שזה יכול להיות אחרי שנים מאז שהצהרת וחתמת) היא שונה, אז זו עילה לקיזוז או דחיית התביעה. אז, עם כל הכבוד, אין לך את הידע והכלים לחפש ולמצוא את הביטוח הנכון עבורך. כל סוכני הביטוח שפנית אליהם אינם מתמחים בתעופה ולכן אין להם שום ערך מוסף עבורך. מה שחב' הביטוח דרשה הם העבירו אליך ללא כל התערבות לטובתך. אז כמו שלא תרצה לקבל טיפול שיניים ממנתח לב, כך אתה אמור לא לרצות לקבל שרותי ביטוח לתעופה ממי שמתמחה בתנאים פנסיוניים (ביטוחי מנהלים). ואחרון חביב הצעתך "תעבור עם כל הריסק" היא נכונה. תשאיר בביטוח מנהלים את הצבירה / הפנסיה הטהורה (ללא ריסק). את הריסק תקנה בסכומים שאתה זקוק להם ולפעילות שלך. יתרון נוסף: הריסק לא קשור לביטוח המנהלים שקיומו והיקפו עלולים להפגע בתקופות של 'שבתון' החלפת מקום עבודה או חו"ח אבטלה.

ומה עם צד ג'

לזיו וליוסי זיו, אין לך סיכוי להיות מכוסה צד ג'. הכיסוי היחידי זה אובדן כושר ותאונות אשיות וגם זה במחירים לא רציונאליים של מאות שקלים בחודש. הצטרפות למועדון סיתוונית מקנה לך את כל הכיסוי הדרוש לך לעסוק בספורט כולל צד ג', אחריות מקצועית, תאונות אשיות, חבות מעבידים ועוד. נכון - זה עולה סך הכל 850 ש"ח ולכן עומד מר מיליס על הרגליים האחוריות שלו מאחר ויש אלטרנטיבה. הכי קל לפסול ולהאשים בהאשמות מפליגות. יוסי תירגע אתה לא בן יחיד. הבעיה האמיתית זה כיסוי צד ג' ואחריות מקצועית, להם ניזקקים גופים כגון האגודה, סיתוונית, בתי ספר וקלוב התעופה (אשר גם הוא רכש פוליסה דומה מאותו מבטח). ללא כיסוי ביטוחי לגופים הללו, אין קיום לספורט רחיפה בישראל.ביטוח כזה אין ליוסי מיליס וגם לא יהיה לו לעולם. הסיכוי היחידי שיש לנו הוא ליבא ביטוח צד ג' ואחריות מקצועית מחו"ל ורק אז להתקיים כגופים המניעים את ענף הרחיפה וגם מספקים לו חמצן להישרדות. העובדה הזו אינה מעניינת את יוסי מיליס. לעזאזל רחיפה במצנחים מבחינתו. יוסי מיליס בחיים לא *הריח* מצנח רחיפה או התקרב לדבר הזה. מה איכפת ליוסי מיליס ספורט מצנחי הרחיפה. אותו מעניין כמה פוליסות ביטוח אישיות הוא מנפיק בשנה וזהו. לשם כך, ללא בושה, הוא מאשים את כולם בעבריינות פלילית ללא כל בדיקה של הדברים וללא כל אחריות. כולם בשביל יוסי מיליס עבריינים פליליים: המבטח, האגודה, סיתוונית, קלוב התעופה, כולם חוץ מיוסי מיליס. הוא טלית שכולה תכלת. יוסי אתה עושה מעצמך בדיחה, מוטב תחריש לעת עתה.

למעלה