ביטוחים

ביטוחים

בפגישה עם סוכן ביטוח מטעם החברה אצלה יש לי ביטוח מנהלים, הציע לי הנציג, לעשות תמורת X שקלים בחודש ביטוח למקרים של מחלות קשות (סוגים שונים של סרטן, ארועים מוחיים, התקפי לב וכד). הסכמתי לתוספת. היום קיבלתי ממנו טלפון שכיוון שאני סוכרתית, חברת הביטוח לא מוכנה לעשות לי את הביטוח הזה . האם נתקלתם בדברים דומים?

לצערי כן

זה אכן בעיה - יפיופי שאלה לפני כמה ימים שאלה דומה אבל לא נעתה. מישהו יודע מי מבטח סוכרתיים? לפני שנים האגודה הציע ביטוח של הפניקס אבל אנני יודעת אם זה עדיין בתוקף.

shula30

New member
ביטוח

ככל שאני יודעת חברת הראל עושה עכשיו ביטוחי בריאות לסכרתיים. זה משתנה מזמן לזמן, אבל ממש עכשיו אני עשיתי אז שווה לבדוק. משלמים אמנם קצת יותר (בערך 150% פרמיה) אבל אומרים שזה שווה. למי שמעוניין בביטוחי מנהלים למינהם, שגם שם כמובן עושים צרות לסכרתיים, אני עשיתי לפני כמה שנים בכלל ותמיד יש איזו חברה שמסכימה לבטח פשוט צריך שהסוכן יברר.

chopi

New member
ביטוח לסוכרתי

הפניקס כמעט ולא קיימים , הם בהתארגנות אחרי הפסדים רבים עקב תכנון ביטוחי גרוע למוסדות והשקעות גרועות ולכן יש להם בעל בית חדש. היום יש 2 חברות גדולות: כלל וסהר -ציון-הראל, מי שמתמחה בעיקר בביטוחים בריאותיים מכל סוג זה שילוח !!!! כל החברות מבטחות גם ביטוחים מיוחדים אל תלכו לביטוחים וירטואלים -טלפוניים כי לאנשים במצבנו יש צרכים מיוחדים שאותם לא ניתן להשיג בכאלו מבטחים. אם הסוכן שלך עובד רק דרך פניקס אז הוא גרוע, תפקידו לבדוק , לעבוד ולהציע את כל האופציות אם הוא סוכן מכובד ורציני. ביטוח למי שסוכרתי ולא בוטח לפני כן, הפרמיה היא כ-50% יותר ושווה , גם שווה להשקיע בביטוחים מיוחדים לחו"ל עם סעיפי החמרה (במקום 5 ש"ח ליום, אז יוצא 24ש"ח ליום)

chopi , הכל נכון פרט לכך שהפניקס...

chopi , הכול נכון פרט לכך שהפניקס עדין קיימת וכנראה בגדול. אין לי עניין בפניקס ואפילו לא מניות. יעקב שחר קנה את הפניקס, מיוסי חכמי, לפני למעלה משנתיים.( בשותפות בשותפות עם... ). הפניקס כבר מזמן חברה רווחית, ברבעון האחרון הציגו דו"ח מעולה... עם כל השאר אני מסכים.

chopi

New member
להנרי תודה

תודה על ההערה , נכון הפניקס קיימים אבל בעקבות הסתבכויות עם ביטוחים קולקטיבים אז הם עכשיו בר-ארגון ואינם עושים ביטוחים שאינם כדאיים או ברמת סיכון לתשלום כמו לאנשים כמונו, אבל יש די אופציות בשוק . לצערי הרב אנשים אומרים לי זה לא יקרה ולכן לא מבטחים את עצמם ואז כשצריך זה עולה ביוקר או בלתי אפשרי (אני מגיל צעיר מקיף עצמי במעטפת ביטוחים שמשלימים ולא חופפים לכל צרה) קיבלתי כל כך הרבה תגמולים בעקבות מספר ארועים וגם בעקבות הסוכרת שאני מודה על חוכמת צעירות כל יום שמאפשרת לי לחיות ברווחה למרות שנאלצתי להפחית במרוץ היום יומי אחר הכסף והקריירה.

יפיופי

New member
בדיוק בימים אלה אני עסוקה

בעניין זה. אז ככה אני נסיתי לעשות את הביטוח בהראל לדברי הסוכנים שבדקו אצ העניין כרגע הם הטובים ביותר מבחינת כיסוי. ופשוט קיבלתי החרגות רבות ומוגזמות בגלל סכרת ועודף משקל. ולכן כרגע עשיתי רק את הסיעודית בתוספת של 50% כמובן. ולגבי ביטוח בריאות אני ממתינה להתפתחות חדשה. מילא אם היו רק מבקשים תוספת אבל גם החרגות רבות. אני מוכרחה לציין שיש כן סוכרתיים שמתאימים לביטוח של הראל תלוי בגיל בעיקר במצבי הנוכחי עם 10 שנים פחות היו עושים פחות בעיות. שבת שלום לכולם

chopi

New member
הבעיה היא שלנו באשמתנו

מתוך הכרה והבנה וראייה לרחוק, דאגתי לעצמי ליום סגריר והיום אני נהנה מהפירות שעמלתי במשך שנים ללא הגבלות או תוספות ביטוחיות מאחר והפכתי לסוכרתי הרבה לאחר תחילת הביטוח אבל..... אין לי מושג אם אין סידור דרך אגודת איל (כנסו לאתר שלהם) אני לא בעניין כי דאגתי לעצמי לפני כן אולם אם אין ביטוח , כל אותם ארגונים ועמותות שמתיימרים לסייע לנו ,לייצג אותנו ולאגד אותנו ויש להם את התשתית עליהם לעמול ולהגיע להצעה ביטוחית סבירה ללא מגבלות לכל הסוכרתיים בישראל כביטוח קולקטיבי (התנאי הוא מינימום של מצטרפים לחבילת ביטוח סיעודי, חיים ואובדן כושר עבודה עם החמרה + אופציה מקיפה לנוסעים לחו"ל). כל חברה רצינית תשמח להכין הצעה מצויינת עבורנו בחלוקה של סוג 1+2 או לפי גילאים ורמות פרמיה ,כאשר יעמוד לפניה גוף המייצג מספר מאוד גדול של אנשים בעלי בעיה רפואית משותפת אבל.... כל אחד מצפה שהשני יעשה ולא מוכן לבדוק ולפעול ולכן חברי האגודות במיוחד "אייל" מוכרחים לאלץ את מנהלי האגודה לפעול ולהגיע להסדר מלבד תגיות על מוצרים ללא סוכר והרצאות. אני אינני חבר ב"איל" כי בבדיקה מעמיקה מצאתי שאין לי כל תרומה מהם וכל מה שאני זקוק לו אני מקבל מהפורומים ומקופת החולים שלי..וביטוח כבר יש לי..... מוכן לסייע לכם,למהפכה למי שירים את הכפפה!!!!!

ביטוחים

מאז החתונה אנו מדברים על זה שצריך לעשות ביטוח חיים... בפועל, דחינו ודחינו, ובסוף חליתי בסכרת לפני הביטוח. לגבי ביטוח חיים לא דרשו ממני שום תוספת לפרמיה. לגבי ביטוח אובדן כושר עבודה אני משלם 300%!!! אם מישהו מכם יודע על הצעה טובה יותר - אשמח מאד מאד לשמוע.

למעלה