ביטאון חיל האויר

H i L o L a

New member
ביטאון חיל האויר

איך מבקשים מיונים? מחיפוש פה בפורום ראיתי ששולחים להם אימייל, זה נכון? מישהו יודע מה בכלל הדרישות שלהם (קב"א וכו') ואם הם עושים מיונים בכל שנה? תודה

שולחים בקשה + קו"ח.

יש את פרטי ההתקשרות שלהם במאמרים. אני מתאר לעצמי שיש קב"א מסויימת, אבל מה שקובע זה בעיר הידע, הנסיון והכשרון. אני לא חושב שיש תקופה מסויימת שבה הם ממיינים. אם את טובה, הם ירצו אותך תמיד.

ממה שאני הבנתי

באופן מאוד מוזר אמרו לי שהם ממיינים את האנשים שלהם שנה לפני הגיוס... ובשביל להיבחן עכשיו צריך קצת פרוטקציות... בכל מקרה תלוי מתי את מתגייסת...

שטויות

הרי מתמיינים לשם גם חיילים בשירות סדיר אני מכיר מישהו אישית שנדחה לו הגיוס כי הוא בתהליכי מיון לטיס

H i L o L a

New member
תודה לכם..ועמית-

לא מצאתי במאמרים.. יש מצב לקישור? (הלוואי שיום אחד אני אוכל ליישם את העזרה שלך באופן מעשי ולא רק בתיאוריה..
)

H i L o L a

New member
קראתי את ההודעה שלי

והיא לא הייתה נראית לי ברורה כ"כ..
התכוונתי לזה שאתה עוזר לי אבל אני לא באמת מצליחה ליישם את העזרה שלך..(כי הצבא לא מקשיב לי)

../images/Emo26.gif

בטאון חיל האוויר טלפון: 03-6063162/7729 פקס: 03-6067735 צריך לגרום להם להקשיב.

אממ

אני שלחתי להם פקס יפה מאוד והם אמרו לי להתמיין דרך דוברות ומידע... אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר לבחור את זה שם...אז?

givatronist

New member
במיוני מרץ לאשכול דוברות ומידע תהיה

אופציה של כתב ביטאון חיל-האוויר המיונים הראשונים יכללו ידע כללי , מי שיסמן ביטאון חיל האוויר, ויעבור את השלב ה1 יזומן לעוד שלבי מיון שיבדקו את כישוריי הכתיבה שלו. בדגש על כתיבה מגזנית ולא חדשותית לעומת במחנה. כתב של ביטאון חיל האויר כותב כתבה בת 2000-3000 מילה לעומת כתב במחנה שכותב 100-500מילה. בממוצע. נכון שגם לבמחנה יש בכל קורס כתב אחד שכותב למגזין שלהם אך זה לא אותו דבר. נכון שגם כתב ביטאון כותב ידיעות חדשותיות לאתר חיל האויר ולמדור עסקי אויר הפותח את הבטאון אולם מטבעו הוא כתב מגזין. משמע: יכולת כתיבה איכותית וחפרנית יותר בהצלחה רבה במיוני מרץ!

givatronist

New member
לא חושב שקיימת אופציה לזימון חיצוני

כלומר לפנות להפקת הביטאון ואז לקבל את הזימון המיוחל, כמו שהיה נהוג עד ל1/1/2007 אלא רק דרך מיוני דוברות ומידע במרץ.

למעלה