ביחני הפתע !!!!

ראשית כל

הכוונה לסופה ששולטת במזג האוויר ולאנס שיכול לעשות רעידות אדמה ב יחסתי ליכולת התרוממות של גין אפשרות תעופה (כי כל עוד היא נע באוויר היא עפה) ורוג מדובר על אקסמן אבולושין ולא על הקומיקס וגוגרנאוט לא יודעתי איך לרשום נכון תמחול לי

פית אש

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

שאלה 1- ב.קיטי שאלה 2- ג. מיסטיק שאלה 3- ג. כי אחרת הוא ירה קרן ליזר שאלה 4- ב. שאבה קצת כוח מקיטי שאלה 5- ד. היא עובדת בשביל מגנטו שאלה 6- ג. אקסוויר נתן לו שעון מיוחד שיוצר הולוגרמת שאלה 7- א. סופה ורווג (לנס) שאלה 8- לא יודעת מי השאר אבל אני יודעת שסופה עפה שאלה 9- ד. אקסוויר שאלה 10- א. סופה ואלה התשובות שלי שלך לילך

פית אש

New member
תודה רבה ואני אתחיל לקרוא לה ../images/Emo29.gif

סטורם שלך לילך נ.ב. יש לי תשובה לשאלה 8. זה ד. רוג אך רק פעם אחת וגי´ן וסטורם

פית אש

New member
צודה רבה אני מאוד גאה בעצמי ../images/Emo29.gif

*מזילה דמאה* נראה לי שזה הציון הכי גבוה שאי פעם קיבלתי בבוחן פתע תביא עוד אחד אני מוכנה שלך לילך

בוחן פתע 2

1 מי מאוהב בקיטי? א סקוט ב בלאב ג טוד ד לנס 2 איך קוראים לבן של מגנטו? א פיטרו ב למגנטו יש בן ממתי ג אווין ד נייטקרולר 3 מי אויבו הניצחי של ולברין א סקוט ב סדאם חוסין ג שן חרב ד מגנטו 4 למה אקסוויר מנסה למנוע את גילוים של המוטציות א הוא חושש שהחברה לא תקבל אותם ב הוא פרנואידי ג הוא חושש מזה שיקחו אותם לקרקס ד כי יש מוטציה חזקה יותר ששולטת לו במחשבות 5 לפי אקסמן אבולושין מאחורי כמה דלתות נעול אפוקליפס א 1 ב 2 ג 7 ד 3 6 שאלה קשה באופן יחסי וגם פתוחה מה כוחו של רד אומגה? 7 מי "נהרג" ע"י הסינטיאלס באקסמן א סקוט ב גין ג מורף ד מגנטו 8 שאלת נכון לא נכון האם סופה הנהיגה את אקסמן בפרק זמן כלשהו? 9 מה שמו הפרטי של אקסוויר א צארלס ב איזיק ג פרויד ד בנגימין 10 שאלה פתוחה כיצד אפוקליפס שומר על חיי נצח

הנה ../images/Emo160.gif

1 לנס 2 פיטרו 3 שן חרב 4 חושש שלא יקבלו אותם 5 אין לי מושג מנחש 3 6 אין לי מושג 7 מורף אני מנחש 8 נכון 9 צארלס 10 הוא במרחב הזמן

אני אני אני!

1-לנס 2-פייטרו 3-שן חרב 4-הוא חושש שהחברה לא תקבל אותם 5-3? אני באמת לא יודע 6-מי זה רד אומגה? תיתן אפשרויות שיהיה אפשר לפחות לנחש 7-מורף? 8-נכון? 9-צ´ארלס 10-הוא שומר על תזונה נכונה, עושה כושר, לא מתווכח, עושה יוגה פעם ביום. עכשיו ברצינות, הוא תופס ילדים קטנים וחסרי אונים ברחוב, מוצץ מהם את כוח החיים שלהם, ומשליך את גופותיהם אך תוך כבשן גדול.

Silver Surfer

New member
מממ

חלק מהתשובות אני לא יודע כי עוד לא ראיתי את הפרקים שעליהם מדובר. 1.ב. 2.א. 3.ג. וזה סייברטות´ 4.א. 5.לא יודע, מנחש ג. 6.קוראים לו אומגה רד, יש לו זרועות (כאלה שמזכירות את אלה של דוק אוק מספיידי) הוא יכול לשחרר פרומון שהורג את האויבים שלו, והוא גם יכול לשאוב לאויביו את כוח החיים כדי להגדיל את שלו. 7.ג. ד"א אין כזאת דמות בקומיקס שקוראים לה מורף. 8.נכון, סטורם (ואני מדגיש, סטורם!) היא השניה בפיקוד אחרי סייקלופס. 9.א. 10. אפוקליפס פשוט חי לנצח, הוא נמצא בכל התקופות ויש לו כזה מקדש שבו הוא ישן בין כמה לכמה שנים וזה מחדש את הכוח שלו.

Deathatred

New member
תשובות

1. לא יודע, אבל זה לא סקוט ולא בלאב. זה כנראה גם לא טוד. הייתי לוקח את לנס. 2. פייטרו. 3. סייברטות´ (שן-חרב). 4. א. 5. 7, זה מספר טיפולוגי. 6. בלתי פגיע, חזק מאוד, זרועות תמנוניות שמנקזות אנרגיה וגורמות כאב. 7. מורף. וצריך לומר "זקיפים" או Sentinels. 8. כן. היה גם פרק באקסמן שבו היא הנהיגה את הקרב מול המנהיגה של מוטציות הרכבת התחתית (שכחתי איך קוראים לה). היא המנהיגה כאשר ציקלופ נעדר. 9. צ´ארלס. 10. יש לו את "לשכת לזרוס" שבה הוא מחדש את נעוריו.

לשניכם יש צדק בדברים

סורי על רד אומגה או אומגה רד וככה מורף מופיע בסידרה הישנה לאפוקליס 3 דלתות אומגה רד צדקתם אפוקליפס בעל מקדש שמחדש את נעורים וזה סך הכל השנים האחורנים תשימו gpj ואני אשים אותכם בעמוד פתיחה

פית אש

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

שאלה 1- ד. לנס שאלה 2- א. פיטרו שאלה 3- ג. שן חרב שאלה 4- א. הוא חושש שהחברה לא תקבל אותם שאלה 5- ד. 3 שאלה 6- לא יודעת אפילו מי זה שאלה 7- ג. מורף (ולא מת בסוף) שאלה 8- נכון שאלה 9- א. צ´ארלס שאלה 10- יש לו מקדש שעליו הוא הולך (נראה לי) כל מלניום ומחדש את הנעורים שלו. מקווה שזה נכון שלך לילך

פית אש

New member
תודה רבה אבל אתה מוכן ../images/Emo29.gif

להגיד לי על מה עניתי נכון ועל מה לא שלך לילך

למעלה