ביחני הפתע !!!!

בוחן פתע!!!!!

כן אני נותן לכם בוחן פתע מי שיענה על הכל נכון וראשון יככב בעמוד הכניסה (הזכיות שמורות למנהל פורום דרגון בול זי אחלה פורום כנסו בהמוניכם) www.forums.tapuz.co.il/dragonballz שאלה 1 איך קוראים למוטציה שיכולה לעבור דרך חפצים אנשים וכו א רוג´ ב קיטי ג גין גרי ד מיסטיק שאלה 2 מנהל הבית ספר הוא בעצם מוטציה מי הוא? א שן חרב ב טוד טולנסקי ג מיסטיק ד ציקלופ שאלה 3 למה סקוט לא מוריד את משקפי השמש שלו? א כי הוא מגניב וזה האופנה ב כי הוא עיוור ג כי אחרת הוא ירה קרן ליזר ד הוא פוזל וזה פדיחאות בשבילו שאלה 4 איך רוג קיבלה את יכולת הריקוד שלה בפרק המצלמה של ספיק? א למדה 7 שנים בפריז ריקוד מודרני ב שאבה קצת כוח מקיטי ג מה זאת אומרת רוג רקדה בכלל? ד הלכה על גחלים שאלה 5 אצל מי מיסטיק עובדת(אם נקרא לזה ככה)? א מה אתה מפגר היא לא עובדת בשביל אף אחד ב פיטרו הוא הבן של מגנטו והיא מפחדת ממנו אז היא עושה כל מה שהוא רוצה ג היא המזכירה של מנהל בית הספר ד היא עובדת אצל מגנטו שאלה 6 איך נייטקרולר קיבל את צורתו החדשה במקום הפרווה הכחולה? א הוא הבן של מיסטיק אז גם הוא משנה צורה ב עשה שעווה לא כל כך קשה להבין לבד ג אקסוויר נתן לו שעון מיוחד שיוצר הולוגרמה ד נייטקרולר כחול באמת ממתי??? שאלה 7 למי מהמוטציות הבאות יש יכולת לשלוט באלמנט של טבע? א סופה ורווג (לנס) ב גין ואקסוויר ג סופה וטוד ד גין וציקלופ שאלה 8 מי עפה באקסמן? א גין סופה וקיטי ב סופה קיטי ומיסטיק ג רוג קיטי וסופה ד רוג אבל רק פעם אחת גין וסופה שאלה 9 גגארנט (הדורס) הוא אח של?? א ציקלופ ב ולבריין ג סופה ד אקסוויר שאלה 10 אווין(ספייק ) הוא קרוב משפחה של? א סופה ב ולברין ג שן חרב ד מגנטו

Lion_Heart

Well-known member
אני

1:קיטי 2:מיסטיק 3:כי עינו פולטות קרנים קטלניות ו זה יהיה לא נעים אם הוא יפוצץ את בית ספרו 4:? 5:מגנטו 6:שעון הולוגרמה 7:סופה ו אוולנש 8 סופה וג"ין 9:אקסייביר 10סופה!!!!!

אוקי אז ככה 2 דברים

ב 4 בפרק שאווין מצלם הוא אומר לרוג לגעת בקיטי שתיקח קצת מיכולת הריקוד התשובה ל 8 זה גם רוג כי היא שאבה לסופה את הכוח ועפה קיבלת 8 מתוך 10 יפה מאוד

אני

1 קיטי 2 מיסטיק 3 כי הוא מויא קרני לייזר 4 שאבה מקיטי 5 מגנטו 6 שעון 7 סופה ואני חושב לנס מי שזה לא יהיה 8גין וסופה 9 אקסוויר 10 אורורו (סופה)

Silver Surfer

New member
תשובות

1.ב. קיטי פרייד - שאדוקאט 2.ג. מיסטיק 3.ג. כי אחרת הוא ירה קרן "ליזר" 4.ב. העתיקה את יכולת הריקוד מקיטי ע"י נגיעה קטנה באצבע שלה 5.ד. מגנטו 6.ג. קסאוויר נתן לו משגר הולוגרפי בצורת שעון 7.א. כותבים סטורם... 8.ד. בקומיקס לרוג יש יכולת תעופה מכיוון שהיא שאבה את הכוח הזה ממיס מארוול/וורבירד. 9.ד. קסאוויר 10.א. ושוב פעם, סטורם לא סופה!

אוקי אז ככה

כייון שראיתי אקסמן לראשונה בגיל 3 בעברית סופה נחרט בראש שלי צדקת חלקית ב8 כי זה סטורם(בשבילך) גין ורוג שיש הסבר למעלה אבל יפה מאוד 10 מתוך 10

Silver Surfer

New member
לא הבנתי...

בהתחלה אמרת שאני לא צדקתי ואח"כ אמרת שכן צדקתי. ד"א גם אני ראיתי את אקס-מן מגיל 3 אבל עדיין, סטורם זה השם שלה זה כמו שאני אקרא לך הנסיך הסאיאני, לא נשמע טוב נכון? אז למה להרוס? to me! my board!

תראה אתה צודק אבל להיות צודק

100 אחוז ולא 99 סתם תיקנתי אתה צודק כן אבל זה פשוט חרוט לי בראש אני מבטיח לנסות בהחלטת סטורם זה בסדר גמור אם לרוג היו קוראים פראית או לנייטקרולר אפלולין זה צורם לאוזן

Silver Surfer

New member
....

ג´ין יכולה "לעוף" רק ע"י שימוש בכוחות הטלקנזיס שלה, זאת אומרת שהיא מרימה את עצמה באוויר. היא לא יכולה לעוף כמו שרוג/סטורם/אנג´ל וכו´ יכולים

Silver Surfer

New member
אל תגיד מתרוממת!

תגיד מרימה את עצמה/מגביהה את עצמה או וואטאבר! רק לא מתרוממת!

תורי לענות!

1-ב 2-ג 3-ג 4-ב 5-ד 6-ג, אהבתי את תשובה ב, עשה שעווה........ LOL! 7-א 8-נראה לי ד 9-אקסוויר 10-א נו, כמה קיבלתי?

Deathatred

New member
תשובות והערות

1. קיטי. 2. מיסטיק. 3. כי הוא ירה קרן לייזר. 4. שאבה מקיטי. 5. אצל מגנטו. 6. שעון הולוגרמה. 7. סופה. רוג שולטת בטבע? וטואד (קרפדה)? 8. סופה. ג´ין לא עפה למרות שהיא יכולה להרים את עצמה בעזרת המחשבה. רוג אולי עפה רק פעם אחת (לפני שהיא ניקזה את גברת מרוול). 9. גגראנט? זה ג´וגרנאוט. הפירוש הוא אכן הדורס ומדובר באח של צ´רלס. 10. סופה.

למעלה