ביחד לחוד

Papito

New member
הבעיה שלי עם ג'וני ווינטר

פעם גם אני אמרתי שהוא לבן מדי וכו' וכו'. ואז JFLYAWAY אמר לי כתגובה לשמוע אותו שוב. אז כן שמעתי שוב, והייתה תקופה שהוא היה היחיד שהייתי שומע באיפוד. אבל הבעיה איתו זה שהוא מתיחס לבלוז לא כמו לבלוז. במקצבים איטיים שכל מה שצריך זה קול טוב, ו2-3 תווים, הוא דופק פראזות במהירויות של אדי ואן היילן. כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל זה הסאונד האמיתי שלו, סאונד מלוכלך מאוברדרייב (שהוא מעולה לכשעצמו) תמידית. וחוסר התייחסות ל"קטנות" אם אתה מבין , לדברים הקטנים האלה

psychodoodle

New member
לא מבין ב "קטנות"

אתה גיטריסט שמאד מתענין בבלוז ,למיטב הבנתי . אני לא מנגן בכלל ,ולכן לא מבין בכל מיני ענינים טכניים שקשורים בנגינה . את ווינטר פגשתי כבר לפני 25 שנה (בתקליטים כמובן ) והוא מאד הרשים אותי בנגינתו . אז לא ממש מענין אותי אם הוא מתייחס לבלוז כמו בלוז או מה שלא יהיה ,ואני מניח ש Stevie Ray Vaughan (עוד גיטריסט בלוז מטקסס )אולי מתעלה עליו מבחינת הכשרון . לדעתי אני נהנה ככה יותר ממוזיקה ,בלי לנסות להבין ולנתח מה בדיוק קורה שם - פשוט הולך על מה שנשמע לי טוב ! ושוב אני מדגיש שמאדי ווטרס חשב שהוא כנראה מבין מספיק בבלוז בשביל לעבוד איתו ,צריך המלצה יותר טובה מזה ?

Aeroguy

New member
if i'm not mistaken...

This is, I think. hist 3rd album. his 2nd is names Second Winter, and is one of the best psycadelic blues albums I have EVER heard. I love it even more than Electric Ladyland, for that matter. Check out the Legacy Edition - the 2nd CD is a complete concert from the Royal Albert Hall, and it is one AMAZING piece. I picked it up from the 3rd ear in Tel Aviv a frew years back for 100 NIS, and I just LOVE it.

giba70

New member
אני לוקח פונץ' עם פינוקיו

האלבום החדש של פונץ' מסתובב קצת יותר מהאחרים במערכת שלי. אבל אני נזהר מלקחת מנת יתר...

מורנא007

New member
אטמוספרה ../images/Emo104.gif

5 שנים אחרי הוצאת האלבום באיחור ניכר, אני עדיין מתקשה להאמין שמוסיקה רוק מתקדם Yesית כזאת נוצרה בארץ.
מיאו

oneman2

New member
חדשים על המדף../images/Emo220.gif

קודם כל, אני אתחיל בזה שכמעט אין לי דיסקים מקוריים. החלטתי לקנות שני סוגי דיסקים- קלאסיקות (כמו למשל Dark Side ו-Wish you were here שאת שניהם קניתי אתמול) ואלבומים של אומנים ישראלים, עם דגש על כאלה שבאמת צריכים את הכסף שאני אשקיע. אז קניתי (בנוסף לאלה שלמעלה) את האוסף הגדול של שלום חנוך, 3 דיסקים, 49 שירים. שמעתי את הראשון, השניים האחרים בדרך. בתכנון גם לקנות את האוסף הגדול (באמת) של מאיר אריאל- 5 דיסקים, כשגם Abbey Road, Ziggy Stardust וכו' נמצאים על הכוונת.

Caraya

New member
עצה אם אפשר...

אני לא יודע מה איתך, אבל אצלי לפחות לקנות אוספי ענק כאלה זה ממש הורס לי... זה יותר מדי חומר האזנה בבת אחת, בהתחלה אני מתלהב ושומע את זה כל הזמן, אח"כ כבר נמאס ואני זונח את זה ונשארים הרבה שירים טובים ששמעתי רק פעם-פעמיים כי זה פשוט יותר מדי שירים חדשים לקלוט. שום דבר לא בוער, קנה אחד-אחד, קח את הזמן להתחבר אל כל אלבום וללמוד לאהוב אותו.

למעלה