ביחד או לבד

_רונן_

New member
ביחד או לבד

כמה פעמים שמעתם על אנשים שפגשו את הנפשות התאומות שלהם ? אולי חוויתם את זה בעצמכם : אתם מדברים עם האדם שממול ומרגישים כאילו הוא או היא הם האדם שחיכיתם

אור-לך

New member
האמת היא...

שחוויתי זאת לא מזמן ואני מתה מפחד... אולי האינטואיציה שלי היא לא ``משהו``...אולי אני סתם מדמיינת... אולי זה עוד אחד מאותם הרגעים שחשבתי שאולי...וב

אור לך ואור לי.....

ראי איזה תחושות דומות שיש לשתינו..אפילו כתבנו באותם רגעים....קטע אמיתי.רק שלא נתבדה.

אור-לך

New member
וההמשך היה...

ובטח זה לא... אולי ואולי ואולי... מנסה להרגיע ולקבל את הדברים בצורה שיבואו... והלוואי שלא נתבדה.

אור-לך

New member
מפחיד קצת, לא?

האמת היא שקורים לי דברים מוזרים לאחרונה... מתאימים לאינטואיציה... איזה פחד!!! אך עם זאת מאוד מעניין...

ביחד....

קרה לי לפני כמה ימים, פגשתי אותו...כאילו לא צריך יותר.. ובאמת שלושה ימים רצופים ביחד וזה כל כך טוב עד כדי שפתאום יש איזה שהוא פחד קטן..שלא ייגמר לעו

taltallim

New member
אז לשם...

נעלמת... כבר תהיתי, חשבתי, דמינתי... כל מיני... ובעניין - כפי שהרבי ההוא אמר: ``והעיקר, והעיקר... לא לפחד כלל!!!`` תלתלים (ששולחת לך את תפילת הדרך... שתצליח!!!)

ממש התגעגעתי אלייך...תלתלונה

כן, אבל אני מקווה שאני לא אתחיל בתבונתי כה רבה להמציא תירוצים שונים ומשונים למה לא ולמה דווקא לא... מאמצת את תפילת הדרך..זה נראה לי פתאום כה קשה...מנשוא. יחד עם זאת כל כך טוב. מה?

_רונן_

New member
חברים !!! חכו עם התגובות

כתבתי כאן וואחד הגיג וכל מה שרואים זה את השתיים-שלוש שורות הראשונות. אני אנסה לכתוב שוב. תפוז והשטויות שלהם בחיי! למה היו צריכים לגעת בפורום שעבד כל כ

יערית

New member
וזה כ``כ קשה להפרד ממנו

אכן זה מה שקרה לנו בשנה וחצי האחרונות... נפשות תאומות ,טלפאטיה מדהימה,דומים בלב ובנפש(כמובן שיש גם שוני מעט) אך שוב מה עושים שהוא צריך לחיות את חייו ואני את שלי? מחפשים אחרי נפש תאומה אחרת? יש עוד כאלו בנמצא? מתפשרים על תאום אחר? יש לי הרבה שאלות ורק העתיד יתן את תשובתם. עד אז.... אני אשב לי בצד ואתבונן בכם ,אייך אתם מוצאים את הנשמות התאומות שלכם/ן, לדעתי זה מראה מלבב.. ערב טוב. יערית.

אור-לך

New member
כנראה ש...

נפש תאומה מגיעה פעם בכמה שנים... אבל להתפשר?- לעולם לא!!!

אור-לך

New member
אצלי זה...

קרה לפני 14 שנים...(מה לעשות... אצלי הכל בא במנות כפולות...). אבל בין לבין... היו כמה נשמות, אולי לא תאומות אך לא יכולה לומר שהיה כל כך רע...

taltallim

New member
קורה, קרה ועוד יקרה...

מפחיד - כשזה קורה... עצוב - כשלא קורה מספיק... תלתלים (ברטרוספקטיבה)

קרה לי משהו דומה

היה לי קשר עם מישהו באיסיקיו ותמיד היינו מקלידים בו זמנית את אותם המשפטים , הייתה לנו טלפטיה מאוד חזקה וגם הוא נשוי,נפגשנו לצורך סקרנות,הוא אדם מקסים ואנחנו כמו אחים והקשר בינינו מאוד חזק ,אבל רק ברשת באופן וירטואלי,אנחנו כבר תקופה ארוכה ידידים ובקשר מעולה ברשת הטלפטיה עדיין נמשכת באופן מפליא ואין לנו הסבר לזה

למעלה