ביחד אבל לבד, מוכר?!..

tiredgirl

New member
ביחד אבל לבד, מוכר?!..

הייתי רוצה להתייעץ אתכן בעניין מטריד....

אני בזוגיות מעל שנה, בת זוג מדהימה, בתחילה הייתי האישה הלא קלה, יום אחד הרגשתי בטוח, והחלטתי להתמסר, לא לבגוד, להיות שם, כולי...
היא מעניקה לי מעל ומעבר, מפתיעה כל פעם בעוד משהו שגורם ללב שלי לפעום בקצב מסעיר, מרגשת, אבל יחד עם כל זה, אני מרגישה לבד, הכי לבד שיש..
כאילו אני משקרת לעצמי שטוב לי, ואני תוהה למה, זו בעיה אחת...
משהו נוסף שהייתי רוצה לחלוק, זה עניין ההתפרצויות זעם שלה, יש לה קטע כזה כשהיא לא מקבלת את מה שהיא רוצה, היא מתפרצת, בצעקות, בלהעיף דברים , וזה מחרפן אותי ואז אני מחליטה לשים מרחק, לצאת לטייל עם הכלב וכו'.. כדי שהיא תירגע ותלמד איך להתנהג(אני יודעת שזה נשמע כמו משחקי ילדות בנות 17, אבל אנחנו קצת מעבר, קצת הרבה)... כשאני חוזרת הביתה, אני מנסה לא להתייחס אליה, וזה כי הזעם מכלה בי כל שמץ של שלווה, היא מסעירה אותי בקטע רע.. אבל אנחנו שונות, אני לא מתפרצת, אני אדישה, (מעמידה פנים)... ואז היא משחקת איתי את משחק החנפנות המוכרת, חיבוקים ונשיקות שאסלח לה... נמאס לי לסלוח לה, פעמים מתחשק לי ללכת רחוק, אבל כל פעם שאני עושה זאת, היא נשברת ממש, ואני מתגעגעת..
אנחנו עושות את השיחה הרצינית הזו, כל פעם אחרי ריב, כבר מתחיל לי להמאס "לדבר על זה"... באלי לחיות בשקט, אני תוהה אם קיים דבר כזה במערכת יחסים עם נשים...

אשמח לדעת מה דעתכן בנידון, לייעץ...

אמממ אנסה לעזור

תראי אני לא פסיכולוגית אבל, נשמע שההתפרצויות שלה לא נובעת ממשהו של אותו הרגע. יש איזה שורש לעניין.
עד כמה היא מודעת להתפרצויות? האם אתן מדברות על כך בלי קשר להתפרצויות-כלומר לא מיד אחרי?
האם היא שקלה להיעזר בפסיכולוגית/קווצ'ינג' או כל עזרה אחרת כדי להגיע לשורש העניין?
יש רקע להתנהגות הזו וכדאי להגיע אליה...

spiceupmylife1

New member
ממממ

נשמע שיש לבת זוגתך בעיות עם התנהגות..
כנראה ההורים שלה הרגילו אותה לקבל כל מה שהיא רוצה
וזו התנהגות מאוד ילדותית ולא לעניין...

האם את משקרת לעצמך ולא באמת טוב לך איתה ?
כי את רגישה לבד וכ"ו

תחשבי על זה טוב

אולי להתרחק ממנה קצת לקחת סוג של הפסקה

spiceupmylife1

New member
וכן זה אפשרי להיות במערכת

יחסים עם אישה...

זה תלוי בעם מי את נמצאת בקשר

MulhollanDrive

New member
את אוהבת אותה בכלל?

כי הדבר הכי מטריד שרשמת הוא שאת מרגישה לבד בזוגיות, למרות הרבה דברים טובים שמנית. לכן אני חושבת שאת צריכה לשאול את עצמך קודם כל למה את מרגישה לבד, והאם את באמת אוהבת את הבחורה, כי אפשר להיות בזוגיות (גם שנה) בלי באמת לאהוב.
בעניין ההתפרצויות - יכול להיות שהיא מפונקת ואת צריכה להסביר לה בצורה ברורה יותר ואולי אף להציב לה אולטימטום בעניין.
מצד שני, יכול להיות שההתפרצויות האלה הן הדרך שלה לבטא משהו עמוק יותר. יכול להיות שהיא חשה בזה שלא לגמרי טוב לך איתה (אולי שאת לא באמת אוהבת..).
אם את כן אוהבת אותה, אני חושבת שזה משהו שכדאי לנסות לעבוד עליו. העדת על עצמך שאת בן-אדם אדיש, יכול להיות שהיא לא מרגישה ממך משהו שהיא צריכה להרגיש, איזה רגש כלשהו או יחס, וההתפרצויות האלה הן רק הניסיונות שלה לעורר אותך ואולי להוציא אותך מאיזו אדישות שהיא חשה שאת מפגינה כלפיה. הרבה פעמים אנשים מתפרצים על דבר אחד ובעצם כועסים על משהו אחר, עמוק יותר.

למעלה