רק מזה??
לו נניח היית גם מתבייש מהדרך שהליכוד הפך ממפלגת שלטון ,למפלגת מאכרים שעליה מושכים בחוטים עברינים ודמויות חשודות כמו מר אלפרון,מר פייגלה,מר דויד אפל,מאדאם בלומנטל,מר עוזי כהן הנלבב מרעננה,אנשי ש"ס - תומכי הליכוד מס 1 וכד,אז היית יכול בכלל לדבר בשם הדמוקרטיה. אבל כשאצלך הדמוקרטיה נפסקת ,כשמדברים על שחיתות בליכוד-מה לך ולדמוקרטיה??? איך אתה יודע ששרון דיבר את האמת בכלל? עיינת בכל התצהירים המשפטיים? חקרת? קראת מסמכים? או שאתה תומך "עיוור" של שרון שכל מה שיאמר יהיה נר לרגליך??? האם תודה אתה שמושחתי הליכוד הם לפחות כמושחתי העבודה??? או שתהיה צבוע וכל מי שאינו מאמין באידאולוגיה שלך-הוא מושחת. שרון אתמול בטלויזיה,במקום לענות ישירות על ההאשמות כנגדו-ורק זאת,ניצל שידור ממלכתי,לתקוף בציניות את מפלגת העבודה בכך שהיא האחראית על הדלפת הפרשה האחרונה עליו.במקרה הטוב זוהי תעמולת בחירות שמקומה בתשדירים ולא בדברים של ר"מ לאומה.במקרה הרע זו הסתה כנגד מפלגת העבודה.ושיוכיח מר שרון שאכן יד של מישהו בעבודה היא זו שהדליפה את המסמך הזה-אם לא-עליו להתפטר מהמרוץ מידית,כאשר ניצל במה ממלכתית להסתות ושקרים. מר להב-שרון לא נאם!! לנאום נואמים בכנסת,בועידה,וכד.ראש ממשלה מופיע בדיבור ישיר בטלויזיה הממלכתית ובערוץ המסחרי-רק לשם נשיאת דברים ממלכתיים.אינני זוכר אף ר"מ מהשמאל,שביקש לנאום לאומה,ובמקום נאום לאומה ,נשא נאום לליכודניקים הבורחים "מהבית". אתה מתבייש בשמאל הישראלי? אני מתבייש בימין הגזעני שבאמטלה של פסילת בל"ד ,רוצה בעצם לפסול את הזכות היחידה שבה ערביי ישראל-רובם מעולם לא השתתפו באף פעולת טרור,שווים לאזרחיה היהודיים,הזכות לבחור ולהבחר. ולמה הליכוד תמך בפסילת טרוריסטים ערביים,אבל התנגד לפסילת טרוריסטים יהודים כמו מרזל ופיגלין.אני הייתי עושה אחת מהשניים:או פוסל כל איש כך-כך לשעבר,וכל איש בל"ד,כי שניהם בעצם זה טרור-והטרור של כ"ך ושותפותיה הביא לרצח רבין-זה גרוע מאוייב מבחוץ.לחליפין הייתי נותן לכולם להתמודד ,ונותן לציבור הישראלי להכריע ולא לפוליטיקאים אינטרסנטיים.בחינגת הפסילה הזאת השתתפה גם מפלגת העבודה,ולכן מבחינתי אינה שונה ברמאותה מרמאי הליכוד.אני לא צבוע כמוך!!!