ביזיון של שרון!

yoavl1

New member
ביזיון של שרון!

הערב אריאל שרון החליט לכנס מסיבת עיתונאים ובה סוף כל סוף לפרט באוזניי העם מדוע אין אמת בפרסומים לגביו ולגביי מיליון וחצי הדולרים אותם קיבל מחברו סיריל קרן. הטיעון הראשון לחוקיות של העניין היה "מצנע לא מתרומם"... הטיעון השני היה "מפלגת העבודה מופקרת"... והטיעון השלישי לפשעי שרון ובניו , היה "מפלגת העבודה לא ממריאה בסקרים"... ביזיון מאין כמותו - שרון רואה את המפולת של הליכוד בסקרים, ובעקבות כך מבצע תרגיל מסריח, ובמסווה של מסיבת עיתונאים רשמית, מבצע לינץ´ במצנע ובעבודה, תוך האשמת מפלגת העבודה ומצנע באותם דברים בדיוק... איפה נשמע כדבר הזה? ראש ממשלה בישראל מבצע תעמולת בחירות עלובה וכל כך פאתטית, עדי כדי כך שיו"ר ועדת הבחירות, השופט מישאל חשין, מורה להפסיק את השידור. האפקט אותו ניסה שרון להשיג תוך לכלוכים בלתי פוסקים ובלתי רלוונטים, לא הושג כמובן, כי אם להפך - ידברו על הפסקת מסיבת העתונאים, ולא על דבריו השקריים של שרון בנאום עצמו. והרי איך יכול להיות כי לא ידע שרון על הכספים, אם הוא עצמו חתם על כל הצ´קים לספקים ?? איך?? בכל הסקרים האחרונים נע הליכוד בין 27 ל-30 מנדטים ואילו העבודה בין 22 ל-24... הפער נע בין שלושה לשמונה מנדטים ויש עוד תקווה לצד השפוי... להזכירכם, לפני 5 שבועות בדיוק הסקרים דיברו על פערים של 21-23 מנדטים לטובת הליכוד - העם התפקח וימשיך להתפקח - העם זקוק למצנע, כמו אויר לנשימה, ואם עד לפני ימים מספר לא האמנתי שאפשר לעשות זאת, היום אני אומר - תתחילו להתרגל, מצנע - ראש הממשלה הבא
צריך להתעורר ולהלחם עכשיו בצמתים ובקלפיות, אחרת - נילחם בשטחים ובלבנון... מחנה השלום, קדימה להסתער ! נעיף את המושחתים אל ספסלי האופוזיציה, ונראה אז, האם שרון ייתן גיבוי לממשלה שנלחמת בטרור, או שיוביל להקדמת הבחירות... פטפטן מושחת וחסר תקנה! מאמינים בך, מצנע
האמת? זאת נראית כמו מזימה של אייל ארד וליאור חורב שודאי ייעצו לשרון לתקוף את מצנע, ולהשכיח את הסיבה שלשמה בכלל קוימה מסיבת העיתונאים. "אריק, תקוף את מצנע" הם אמרו לו "או שתרוויח תעמולה, או שיפסיקו אותך ואז תטען שלא רוצים לשמוע את האמת..."

Charlie

New member
כעת הדברים מתבהרים...

מי שרוצה את שרון יצביע למפלגות שהודיעו שיתמכו בו ביניהם גם שינוי (לקרוא מחר בסופ"ש מעריב ראיון עם טומי הסוגד לשרון, נו טופ, לא שכחנו מאין באת, טומי) ומי שמתנגד לשרון יצביע לעבודה או למרצ. שכן אחרי ההתקפה הערב ואלו שהוא עוד מכין בדרך, שרון חותך את הברית עם העבודה. בכלל, אם נשאר לעבודה קצת שכל, קצת אחריות לאומית וקצת כבוד(!) הם לא יכנסו לממשלת שרון וישאירו אותו עם ליברמן והדתיים. שיסבול קצת. (אגב, לא מן הנמנע שאחרי הבחירות נחזה בפיצול בעבודה עקב רצון חלק מחבריה להצטרף לממשלת שרון כדי לחלק ג´ובים ולהנות ממנעמי השלטון)

ראליסט

New member
לו כל המדינה שלנו...

היתה נראית כמו חיפה בכלל (במובן של דו קיום אמיתי-ולא מזוייף ,בין יהודים,ערבים,חרדים וחילוניים),אזי היינו במצב טוב מאד.בחיפה כבר עולה הכוח של "הירוקים" שיש להם כבר 4 נציגים במועצת העיר.כי בחיפה זו הבעיה שיש לטפל.המצב החברתי בחיפה טוב מברוב הארץ,כך גם יחסים בין דתות והשקפות עולם מנוגדות.והדוגמא של הבהאיים-שאתה מביא בציניות,היא הדוגמא היפה ביותר כיצד עיר יהודית,יכולה גם להיות סובלנית,וגם להיות העיר הקדושה ביותר לכת דיי קטנה כמו הכת הבהאית-שהיא כשלעצמה תורמת ליופייה של חיפה,בגנייה המופלאים,כמותם לא תמצא בירושליים או בת"א. אז בניהול עיר-מוטב שילמד מר אולמרט משהו ממצנע.אני לא בטוח שמצנע כשיר להיות ר"מ ,בגלל שניהל את חיפה במשך עשר שנים.אני כן בטוח ששרון שניהל את המדינה בכשלון חרוץ במשך שנתיים,לא יוכל לנהל את עניניה בהצלחה,גם אם בגלל הקונוטציה הפוליטית של הנאמנות החרדית לו ולליכוד,יבחר לר"מ. לא מאמין במצנע-בטח לא ב"שרון ובניו",שכסיפור הסנדק,רוצים להיות,"המשפחה" ששולטת לנו בחיים!!!

Mnementh

New member
אולמרט ניהל את ירושלים טוב מאוד

רק לראות את כמות הכבישים והגשרים ופרויקט הרכבת העילית וכל המקומות שנפתחו, כן גם בליל שבת - אין בכלל טענות. אולמרט ביצועיסט הרבה יותר ממצנע. מצנע הכל דיבורים - ובינתיים מי שמתנהג כמו "סנדק" זה מצנע. מצנע ב"ניסים משעל": "מתן (וילנאי) קיבל ***על זה בראש*** ממני" (כזכור וילנאי העביר ביקורת קשה על תפקודו של מצנע).... "כולם יודעים שאני הבוס היחידי במפלגת העבודה וייעשו מה שאני אומר". וכו´ וכו´. הרבה מאוד פרשיות שחיתות של מצנע (תרומות, חשבון בנק בניו-יורק, עסקים מפוקפקים עם מנהיגים ערביים בחיפה וכו´) מטוטאטאים תחת השטיח על-ידי התקשורת, וחבל שאתה נופל בפח הזה.

ראליסט

New member
אתה חיפאי????

אני כן.אבל אני יודע-ואישית ממשפחתי שחלקה גר בירושליים,שיש כיום בריחה של ציבור יהודי מהעיר בשל יוקר המחיה בה.אז מחר כשיהיה רוב ערבי מוחלט גם בתוך ירושליים,או רוב חרדי-גם תאמר שאולמרט היה ראש עיר מצויין?? תן לי עסק אחד מפוקפק שמצנע ביצע עם ערבים בחיפה.ולטובת מדינת ישראל-הלוואי שערביי ישראל כולה היו מתונים כערביי חיפה או יפו.תוכיח לי שיש פרשייה שהתקשורת מסתירה.חוץ מהחקירות כנגד מצנע בקשר לעמותת כתו"ם,חקירות שבהן אגב עומד גם שרון (ללא קשר לענין האחרון) וברק,ומהן יצא ביבי נקי,ונראה לי שהן שרון והן מצנע יצאו נקיים מענין העמותות,תוכיח לי באיזו עוד פרשה מצנ מעורב. ולמה אתה מאמין לוילנאי? או שנוח לך לקחת מישהו ולהאמין לו כשאתה רוצה ולאחר לא.רי לפי ההגיון שלך,התקשורת "העוינת" לא היתה צריכה להביא את דברי וילנאי נגד מצנע. ולסיום-אני לא אצביע "אמת".לא כי מצנע מושחת-אני חש שהוא נקי בהרבה משרון,אלא כי מצנע שמאלני מידי.אתה לעומת זאת תצביע לשרון בכל מקרה.אז אותי התקשורת לא תפיל.מי שנופל זה המדינה ואתה ואני יחד איתה.

Mnementh

New member
לא אני לא חיפאי

כמו שאתה לא ירושלמי ואתה לא יודע איזו תנופה אדירה העיר עברה בשנים האחרונות. יש לי חברים חיפאים שלא מרוצים מכל העסקים שמצנע חתם עם ערבים וההשלתטות הערבית על העיר. בתקשורת התפרסמו בזמנו כל מיני חדשות לגבי הסכמים של מצנע - אני לא יודע את שאר הפרטים כי התקשורת השמאלנית אכן לא חקרה את זה לעומק... מעבר לפרשת העמותות, יש פרשייה של חשבון בנק של מצנע בבנק בניו-יורק שמשמש אלוהים יודע למה. אני מאמין לוילנאי הפעם בדיוק כמו שאתה האמנת לבני בגין קודם. אז מי צבוע פתאום? דוגרי יצא לי פעם לדבר עם וילנאי שיחה ארוכה והוא לדעתי אדם ישר והגון - ויותר מזה "די ימני סה´כ" כך שאני מאוד התאכזבתי כאשר הצטרף לעבודה ולא הבנתי את זה. אני לא אצביע לשרון כנראה...למרות שההלהום התקשורתי ועלילות הדם עליו גורמים לי קצת חשק כן להצביע עבורו. אני מצביע "מולדת" כמו תמיד (או האיחוד הלאומי).

ראליסט

New member
אני לא אגיב בענין ירושלים...

כי בעצם זה לא רלוונטי לענין התנגדותי הן לשרון והן למצנע.אבל על חיפה על תספר לי-מצנע קיבל בחיפה בשתי מערכות בחירות 66 אחוזים,כשבמערכת הבחירות האחרונה,מפלגת העבודה קבלה רק 30 אחוזים.משמע מצנע קיבל אהדה אדירה מכל חלקי האוכלוסיה בעיר. אתה קובע שהתקשורת היא שמאלנית.עוד לא ראיתי ליכודניק אחד שטען שהתקשורת לא שמאלנית,כאשר מועמדו ירד בסקרים (ראה ביבי על התקשורת בשנת 99´,ראה שמיר בשנת 92.) אגב,סבבה שאתה לא מצביע ליכוד,למרות שבדעותי אני רחוק עוד יותר מהאיחוד הלאומי,הם ישרים ואומרים את האמת שלהם. ולבסוף,בבחירות 99,יצא לי להיות בחוג בית של כמה אנשי מפלגת העבודה,שכן חברה שלי דאז היתה פעילה היסטרית שלהם.שמעתי אז את וילנאי-אכן אדם נחמד,ויחד עם זאת הקפיד לחזור על כך-שאין הוא ימני כלל וכלל,למרות שאביו זאב וילנאי,גאוגרף נודע ויש א"י השלמה,היה ימני ביותר.אז או שהוא טירון או שהוא תחמן-וזה בעצם נחלת כל פוליטיקאי כמעט.לכן אני את האמיתות שלי לא מקבל מאף פוליטיקאי.אף אחד!

Mnementh

New member
66 אחוזים

תמיכה של כל חלקי האוכלוסייה בעיר? אמרתי שאין תמיכה של רוב העיר בו? הרי ברור שרוב העיר שמאלנית אבל זה לא אומר שאין גם כמה ימניים, ובמקרה שלושה מהם חברים שלי שסיפרו לי מה שסיפרו על רחשי ליבם (ושמעתי תגובות דומות גם כאן בפורומים). סבבה לגבי האיחוד הלאומי אם כך. וכן - וילנאי אכן איכזב.....

ראליסט

New member
טועה בגדול

דווקא השמאל הותיק של תושבי הכרמל העשירים,הצביע נגד מצנע,ותמך רובו במועמד הירוקים שמואל גלבהרט.דווקא ציבור חרדי ודתי גדול,שרובו המוחלט שייך למצביעי הימין והחרדים,תמך אישית במצנע,למרות שלא הצביע למען מפלגת העבודה בבחירות למועצת העיר! איל נתוני בחירות ולא סיפורי חברים.אתה לא חייב להאמין לי,אבל תבדוק בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. האמת,חבל שמצנע פרש מראשות עיריית חיפה.הוא היה מייטיב לו היה רץ לעוד קדנציה בעיריה,מנצח שוב,ונותן לפואד להביא את העבודה לכשלון טוטאלי בבחירות הללו.רק לאחר מכן היה עליו לרוץ כנגד פואד. הכניס ראש בריא למיטה חולה,וגם הפסיד את ראשות העיר חיפה-ביודעו שר"מ לא יהיה,בכל מקרה. ולגבי האיחוד הלאומי-היחס שלי אליהם חיובי במישור השחיתות.יש לי אותו יחס למר"ץ.בתחום האידאולוגי שתיהן מפלגות מסוכנות למדינה-בעיקר בהשקפתם המדינית הקיצונית.

Mnementh

New member
לא דיברתי על הבחירות לעיר

אלא הבחירות לכנסת ולראשות הממשלה חיפה באופן ברור תמיד שמאלנית (בניגוד לירושלים). האיחוד הלאומי לא קיצוני בכלל לדעתי.

ראליסט

New member
יפה שאמרת "לדעתי"

לדעתי "האיחוד הלאומי" קיצוני מאד מימין,בדיוק כשם שמר"ץ קיצונית משמאל.המשותף היחיד לשתיהן הוא נקיונן הפוליטי היחסי,לעומת השחיתות הנךוראית במפלגות הגדולות. אני מכבד כל אידאליסט שפונה שמאלה מהעבודה למר"ץ ,או ימינה מהליכוד לאיחוד הלאומי,למרות ששתיהן קיצוניות ביותר. לצערי,לאיש מרכז אין ברירה אלא להצביע ל"שינוי" וגם תוך הרבה בחילה.כי בכלל לא ברור ששינוי אינה ימין-לשמאליים יותר,או שמאל-לימניים יותר.

masorti

New member
"שינוי" קיצונית מאוד...

בכל הנוגע לשנאת-הדת שינוי היא מפלגה אולטרה-קיצונית. עובדה שהיא הרבה יותר מיליטנטית ממרצ בנושא זה. ולגבי הנטייה שלה על הציר ימין-שמאל... מספיק להזכיר שטומי לפיד התעקש לשריין את זנדברג כדי שלאגף הימני יהיה ייצוג ברשימה לכנסת. מה שאומר שכל הסיעה בכנסת פרט לזנדברג תהיה שמאלנית. חוץ מזה, כדאי להרהר מיהן השותפות הטבעיות של "שינוי" לתחיקה אנטי-דתית רדיקלית. רמז: הקואליציה של ברק בסוף כהונתו. ("רק לא ש"ס" ו"מהפכה אזרחית-חברתית" מזכיר משהו??) אז ברור לאיזו קואליציה היה טומי לפיד מעדיף להצטרף, אם זה רק היה מעשי.

Mnementh

New member
על עלות מחייה, ירושלים וחיפה

את זה מצאתי בפורום נוער הליכוד: "מי שמכיר את מצנע או גר בחיפה יכול להעיד אחרת. העיר חיפה הפכה לעיר מנומנמת שכל הצעירים בורחים ממנה (ואח"כ מישהו עוד מתפלא כשהעובדה לא עוברת את רף השגיאה הסטטיסטית בקרב צעירים). צוות בראשות מצנע החליט לסגור את הפאבים בחיפה בחצות, כי שתי זקנות כתבו מכתב לעיריה ואמרו שהן לא מצליחות לישון. נו מילא. בעיריית חיפה יש תמונות של ערפאת. עוזרו הבכיר של מצנע, איימן עודה (המ"מ השני של מצנע) הוא חבר במפלגת חד"ש שמפיו יוצאות תמיד פניני חוכמה (כמו למשל שהיהודים הם עם שקרן ונחות). נו מילא. מצנע העלה את הארנונה בחיפה לראשות טבלת הארנונה של ערי ישראל (ובהפרש גבוה מהמקום השני). תחקיר של "ידיעות אחרונות" מראה שרמת השירותים שמקבלים תושבי חיפה מהעיריה נמוכים בהרבה מרמתם בת"א. נו מילא."

ראליסט

New member
כמובן..

מצאת את אמת חייך בפורום.... "נוער הליכוד".זה פורום כ"כ אמין,מרוב הידענות הגדולה של הנוער של הליכוד.הרי הנוער בכלל תוקף את המפלגות להן הוא מתנגד באופן חריף מאשר אנשים בוגרים. ולענין עצמו.שום דבר לא נכון פה עובדתית.יש פאבים בחיפה שפועלים אפילו עד הבוקר,אלא שמדובר בשני פאבים שפעלו בשטח מגורים בכרמל,ולא "שתי זקנות" שבהן אתה כ"כ מזלזל,אלא ועד השכונה,דרש ממצנע שיסגור אותם כי לא ניתן להם לישון.הם טענו שפאבים מרעישים לא יכולים להיות באמצע שכונת מגורים.אילו היה פועל פאב מרעיש מתחת לבית שלך עד הבוקר ,היית אתה עושה אותו הדבר. עודה מזמן כבר לא סגנו של מצנע,לידיעתך. הארנונה בת"א וברעננה ,רמת השרון וכפר סבא,גבוהה מאשר בחיפה. אבל מה שמדהים זה,שאתה מוצא פגמים בניהולו של מצנע את עיריית חיפה,כאשר בשתי מערכות בחירות-וללא קשר עם תנועתו הפוליטית,קיבל תמיכה כ"כ גבוהה.לידיעתך,התומך הראשי של מצנע בקואליציה הוא רמי לוי,מועמד הליכוד לראשות עיריית חיפה,שדחף כל העת את סיעת הליכוד להכנס לקואליציה עם מצנע בעירייה.אותו רמי לוי יהיה ראש עיריית חיפה,מהרגע שמצנע יכנס לכנסת.תשאל אותו מה הוא חושב אישית על פועלו של מצנע!!! למעשה האופוזיציה הקשה ביותר של מצנע בעיריית חיפה היתה של "שינוי+הירוקים+מרץ".אז לפי הגיון זה-אתה תומך בשינוי או במר"ץ!נעים לדעת... או שאולי תושבי חיפה טפשים כשהם בחרו במצנע פעמיים לראשות העירייה. ומתי תלמד שברוב הארץ אין קשר בין הבחירות לראשות העיר לבין הבחירות לכנסת.הדוגמא הטובה ביותר היא העיר ת"א.בבחירות הכלליות,השמאל והמרכז גוברים על הימין בגדול שם.לעומת זאת בבחירות המקומיות רוב הזמן,למעט היום שלטו בת"א ראשי עיר מטעם הליכוד.הדוגמא המאלפת ביותר היא הבחירות הלפני אחרונות לראשת עיריית ת"א.אז התמודדו :קהלני (מועמד מפלגת העבודה),מול מילוא (מועמד הליכוד).מי ניצח-מילוא בנוקאאוט את קהלני.בדיעבד התברר שקהלני כלנטריסט בדיוק כמו גולדפרב,כאשר זה עבר לעבודה וקהלני לליכוד (כאשר "הדרך השלישית" שלו נכשלה בענק בבחירות הכלליות האחרונות,ואף מפלגה ביזארית כ"עלה ירוק" ,קיבלה מספר קולות רב ממנו).

Mnementh

New member
זאת בדיוק הטענה שלי....

אני דיברתי על מצנע כאיש ועל התגובות של אנשים שאני מכיר לגביו. אבל לא טענתי שחיפה אינה שמאלנית. חוץ מזה, אותו דבר לגבי ירושלים - אהוד אולמרט זכה באחוזים גבוהים מאוד.

אנחנו כבר התרגלנו

תתחילו להרתגלל? אנחנו כבר רגילים. לפיגועי ההתאבדות שהביא עלינו השמאל כבר התרגלנו. נתרגל גם לקטיושות שיבואו אם מצנע יעלה לשלטון. ובסוף- אם הדרך של השמאל באמת תנצח- נתרגל גם לגולה. לזה אנחנו מתרגלים הכי מהר.

למעלה