ביזיון של קצין...

• פותח הנושא 24BP
  • פורסם בתאריך

24BP

New member
ביזיון של קצין...

במהלך תדרוך לפני יציאה למבצע הארצי שנערך בשבועיים האחרונים נגד האלימות בארץ הקצין האחראי על המבצע בתחנת זבולון החל לקלל להעליב את המתנדבים ואף זרק מהתדרוך שניים "שהעזו" להעיר לו גם השוטרים שהיו נוכחים היו בהלם. מה עושים עם אחד כזה? חשוב לציין כי אותו קצין מוכר בתור אחד רגוע וחייכן. לא יודע מה עבר עליו אתמול.

24BP

New member
ראוי לציין כי את המשמרת לא המשכתי

וכך אני מקווה עשו עוד מתנדבים

mfsing

New member
אם הוא כל כך חייכן בד"כ כמו שאתה

מתאר למה שלא תדבר איתו על מה שקרה.. ותנסו לפתור את הבעיה ואם יהיה צורך תבקש שיתנצל בפני המתנדבים ש"נזרקו" מהתדרוך.. אם זה קצין שלא ניתן לדבר איתו כי המצב יהיה חמור יותר אני מציע שתדבר עם קצינים נוספים ותנסה להבין מה קרה למה ואיך ואז תיגש אליו אם תרצה

תתנדב על אפו ועל חמתו

שחא יגרום לכם לללכת כי זו גם שיטה לרדת על מתנדבים ולגרום להם ללכת

ilancoll

New member
מכן זה נשמע כמו

היייהייה הוא פגע בי הוא העליב אותי משטרה זה לא גן ילדים למרות מה שהרבה מתנדבים חושבים

לא קשור לגן ילדים

מתנדבים הם אנשים שלא מקבלים שכר על עבודתם, והם עושים אותה על חשבון זמנם החופשי וכתרומה, ועל כן, יש להתייחס אליהם בכבוד. כל אדם צריך לדעת שיש להתייחס לאנשים שעובדים אתך, ולכל אחד בעצם, בכבוד, ועל אחת כמה וכמה אנשים שלא חייבים לך כלום ועדיין באים לסייע לך בעבודה שלך. אפשר להקנות משמעת גם בצורה מכובדת. וצריך. וכן, כדאי באמת לנסות לתפוס שיחה עם אותו מפקד. אם אתה טוען שהוא אדם חייכן ורגוע ביום יום, כנראה שהיתה לו מעידה, כמו שיש לכל אחד. ליישר את ההדורים.

למעלה