ביזאר קשה במיוחד

ביזאר קשה במיוחד

מיהו האדם המוזר והדפוק ביותר בו נתקלתם בתחביב שלנו? איזה אדם גרם לכם להתבייש בתחביבכם ולתהות האם יש אמת בדברים הקשים שאומרים הכמרמרים? המועמד שלי, כמובן, הוא שה"מ השושנים. לא רק בזכות כל מה שסיפרתי עד כה על עלילותיו במשחק, אלא בזכות העובדות הבאות: א) באחת ההזדמנויות הבודדות שנתתי לו להיות שחקן אצלי, הוא בכה, צרח, ירק והרביץ כשהדמות שלו אכלה כדור בשר שהפך את אחת מרגליה לזנב (העתקתי מ"כישוף", אני יודע) ב) הוא נתפס עוסק בעינוג עצמי מול הסדרה "ערי הזהב הנסתרות" כל פעם שעל המסך הופיעה דמותה של זיאה הילדה האינדיאנית. ג) הוא צילם את "אימה על הגבעה" ממישהו, למרות שהיה עולה לו הרבה פחות כסף לקנות את זה בחנות. האם מישהו מסוגל להביס את הטוען לכתר הביזאר?

DIDGIN

New member
אין ספק שזה הטוען לכתר

בעיקר בגלל סעיף ב'. מה, הוא לא רואה כמה אסטבאן כוסון שם? תוכל בבקשה לתת לי קישור לסיפוריך על השה"מ הזה?

Nihau

New member
דרקון אחד שפגשתי

זה ממש הורס לך את כל היכולת לשחק משהו דמיוני כשאותו משהו דימיוני נוחת לך בחיים ומתחיל להביע דיעה על דברים.

Serpent Axis

New member
בהחלט קשה ../images/Emo5.gif

אתה יכול להרחיב לגבי סעיף א'? מה זאת אומרת "הוא בכה, צרח, ירק והרביץ"? הוא השתולל והרביץ לכולם? בן כמה הוא היה אז? אני לא חושב שאני מכיר מישהו (ואני שמח מאוד על עובדה זו) שיכול להביס את האדם הזה שאתה מדבר עליו (סעיף ב' במיוחד מקשה על העניין). בתיכון הכרתי בחור אחד שעוסק בתחביב ששמעתי עליו סיפור די מגעיל. כביכול הוא נתפס ב... "עינוג עצמי" באמצע הכיתה כשהוא בוהה בבחורה שישבה לפניו. אני לא יודע אם הסיפור נכון, אם מישהו המציא עליו את זה או אם הוא פשוט ישב ובהה במישהי בזמן שהוא התעסק במשהו (משהו אחר, זאת אומרת) מתחת לשולחן והבינו את זה לא נכון.

כולנו היינו בני 14

ויש לו מתחרים קשים אגב - לירון הקטן ואיציק הסוטה. אבל על מה שהם עשו אני לא יכול לפרט כאן כי גם ילדים קוראים את הפורום הזה. בוא רק נגיד שבמקרה של איציק זה היה להשתין על המורה לספורט, ואצל לירון הייתה אפיזודה שכללה שני דובי צעצוע מאוד גדולים.

לאסי, המורה לספורט

המורה לספורט היה עולה רוסי עצוב מבט בשם ישראל, שזכה לכינוי "לאסי" מפני שהזכיר כלב אומלל ומזה-רעב שנובח ולא נושך. התלמידים אהבו להתעלל בלאסי, ויום אחד איציק החליט שהוא חייב להשתין דווקא באמצע מגרש הספורט. לאסי ניגש אליו, מנופך בידיו ומנבח בהתרגשות בעברית שבורה "אתם השתינו פה! אני ראיתי לך! אני ראיתי לך הכל!" (תרגום: השתנת כאן, ואני ראיתי שעשית את זה) תגובותו של איציק הייתה "אה? כן? אני השתינו?" תוך שהוא מסיט את הזרם הצהבהב לעבר רגלו של המורה...

Serpent Axis

New member
הייתי מבקש

מידע פרטני במסרים אישיים אבל אני חושש שאם אני אקרא את זה אני אבצע את גלגול השפיות האחרון שלי או את גלגול הקיבה הראשון שלי...

רמץ

New member
כן. יש אחד או שניים כאלה.

הבעיה היא שהם, אתם יודעים, חלק מהקהילה, אז אני לא מרגיש בנוח לחשוף אף אחד מהם - במיוחד שאני בסה"כ ביחסים טובים איתם. אולי נסכם את זה במשפט: "יש רולפליירים שבאיזשהו שלב מפסיקים להתבגר ורק ממשיכים להזדקן."

למעלה