תרגום לעברית לתגובתי הראשונה בבקשה:
לג'ייסון ולכולם- ראשית, אבקש לציין, כי הערתי כאן לא היתה אישית והגבתי ישירות על השיטה. הדברים האחרים שעליהם הערתי, כמו חוסר התגובה לשאלות שהופנו אליך בפורומים שבהם פרסמת כגון הפורום להפרעות קשב וריכוז בנענע ובוואלה ובפורום דיבורים המנוהל ע"י הפסיכיאטר המומחה דר' אבי שפירא, מעולם לא נענו על ידך. אנו כן ניהלנו התכתבויות אתה ואני, בשנת 2002-3 אתה אולי לא זוכר זאת, אבל אפילו שוחחנו בטלפון , ככה השגתי את הנוסח של מחקרך, אותו שלחת לי במייל, ושאותו פרסמתי והפצתי היכן שיכולתי, משום שראיתי זאת כמידע חשוב וחדש לקהל המטרה הישראלי במיוחד זה של ה-ADHD. זה לא שקיבלתי על זה ממך איזשהו דיוידנד- עשיתי זאת מרצוני החופשי. אבל ללא ספק ניהלו התכתבות ממושכת ג'ייסון. הזכרתי את האתר שלך (הישן) בכל הזדמנות שהיתה לי, כתבתי בזכות השיטה ובזכותך. אם זה לא פירגון- אז אין לי מלים. לקרוא לישראלים "מתלוננים על כל דבר"- זה מחוץ להקשר- אז מה אתה אם כך? אמריקאי? אתה אומר שאתה נמצא בישראל כבר מעל עשור- ישראלי אסלי בשבילי... מה הקטע שלך שאתה מאשים את הישראלים שאינם מקדמים בברכה עולים חדשים?? מעולם לא החשבתי אותך ככזה (עולה חדש). זה די פאתטי להטות את הדיון לפסים כאלו. שום רמיזה לא נעשתה על ידי לגבי העובדה שאתה עולה חדש- צר לי לאכזב לגבי נושא זה. ג'ייסון- גלוש לאתר של נענע לפורום וערוך חיפוש במנוע החיפוש של הפורום להפרעות קשב וריכוז והיפראקטיביות, השתמש במילות החיפוש הבאות: ג'ייסון, אלסטר, ביו פידבק, נוירו פידבק, Jason Alster ברגע שתיתקל בכל האיזכורים שלך ושל מאמריך, תיווכח, שהרושם ההפוך הוא זה שנעשה עליך דרך אותם פרסומים בהודעות. ושוב, לא משום שהענקתי לך חסות בשל אינטרס כלשהוא. תביעה משפטית? הוצאת דיבה? על מה? על השוואת טענות מבהילות בלתי מבוססות לשיטת השרלטנות? ציטוטים לגבי מוות של 50 ילדים מריטלין, שנלקחו מצהובונים ולא ממגזינים מדעיין שיכולים באמת להוכיח קשר ישיר של סיבה ותוצאה בין המוות לריטלין? המקרים שנחקרו מצאו בעיות לבביות שהיו מעורבות, לא הריטלין ישירות. כאמריקאי, אתה בוודאי מודע לטרנד של היזהרות מפני שרלטנות - כאן כבר לעסנו זאת די. אולי אינך מתכוון לכך- אבל אופן ניסוח הטענות על ידך- תואם לקריטריונים של שרלטנות. באשר להערות אחרות שלך בפורומים לגבי המגנטים של ניקן, אותם אתה מציע ואשר אותם אתה מוכר ומשווק _אנו מכירים את שיטת השיווק בה ניקן עובדת) - זו עוד הפרה של חוקי הנהלת הפורומים האוסרים פרסום מכל סוג שהוא. יתרה מכך, כשנתבקשת לספק הוכחות - לא עשית זאת. אולי אני ספקנית מידי וחשדנית- זו זכותי. אני מדגישה, שזה לא מאבק אישי ביני ובינך, בהחלט לא. אני חושבת שמתן תשובות עם מידע (לא מידע המבוסס על ציטוטים דמגוגיים), יכול לשרת את הצורך ולהציע מידע. זו מטרת הפורום. יחד עם זאת עדיין חושבת אני, שהפורום הזה יכול להיות מאגר מידע לכל שיטות הטיפול, בין אם קונבנציונאליות או לא, רפואיות או אחרות- כל עוד יש דיון פתוח, ותשובות לשאלות בדבר בקשת מידע, ולא קידום שיטת המציע תוך שלילת האחר, דרך שתמיד נראית לא מהימנה. בכבוד רב- חגית