ביו-פידבק אני מעונין לטפל בבני בעזרת נוירו-פידבק האם קיים בארץ מקום כזה בעלות סבירה?
ל לבור1 New member 6/11/12 #1 ביו-פידבק אני מעונין לטפל בבני בעזרת נוירו-פידבק האם קיים בארץ מקום כזה בעלות סבירה?
ד דוריתקליין1 New member 7/11/12 #2 לא מכירה טיפול כזה עולה 200-300 שח יקר קופות החולים לא מסבסדות, אני ותרתי על הטיפול.
S sun606 New member 7/11/12 #3 צירפתי קישור לאתר של דר ענת ברנע, טיפולי נוירופידבק. בעבר יצרתי קשר עם רומן מהוד-השרון (הטלפון שלו מופיע למטה). נדמה לי שהוא דיבר על 150 ש"ח. רק התעניינתי, לא התחלתי טיפולים אילו, ואין לי נסיון.
צירפתי קישור לאתר של דר ענת ברנע, טיפולי נוירופידבק. בעבר יצרתי קשר עם רומן מהוד-השרון (הטלפון שלו מופיע למטה). נדמה לי שהוא דיבר על 150 ש"ח. רק התעניינתי, לא התחלתי טיפולים אילו, ואין לי נסיון.
S sun606 New member 8/11/12 #5 אני יודעת את ההבדל ועניתי לשאלת פותח ההודעה. יכול להיות שבגלל המחיר הנמוך זה לא נראה לך הגיוני. צריך לברר פרטים עדכניים עם המטפל (אז, הוא אמר לי שהוא מטפל בביתו, ובלימודי דוקטורט).
אני יודעת את ההבדל ועניתי לשאלת פותח ההודעה. יכול להיות שבגלל המחיר הנמוך זה לא נראה לך הגיוני. צריך לברר פרטים עדכניים עם המטפל (אז, הוא אמר לי שהוא מטפל בביתו, ובלימודי דוקטורט).