ביוץ

דנה אא

New member
יכולה להגיד לך מהניסיון שלי

היה לי גם זקיק קטן בגודל 10 מ"מ ביום ראשון, ומניחה שהוא המשיך לצמוח עד הביוץ אתמול כי היתה שאיבה שלו. ששה זקיקים שהיו בגודל 18-20 התפתחו לעוברים , והוא כנראה לא. אבל מי יודע אולי בכל זאת זה יצליח, כמו שידועים מקרים של נשים שנכנסו להריון עם רירית דקה ביותר.

פּוֹנְג

New member
אני חושבת שההגדרה של הרופא שלך

היא מדוייקת... זאת אומרת טוב שיש ביוץ לא טוב שהוא מתרחש מוקדם יחסית לגודל הזקיק. אין לי מושג על הצלחות או אי הצלחות עם זקיק שכזה. הלוואי ואת תהיה זו שתספר לנו על זה שיש הצלחות עם זקיק לא אופטימלי.

blessed

New member
הלוואי...

אבל אל תבני על זה, אני ממש לא אופטימית והתעייפתי כבר לגמרי מכל הסיפורים האלה...

ל א ו

New member
בלסי לי יומיים לפני שאיבה

היו גם זקיקים של 15-16 ולדעתי אותם שאבו (כי לא היה משהו אחר יותר נורמאלי). אז אל תסמכי על טכנאי רנטגן עייף שאולי התפקשש לו הגודל וטעה קצת. בהצלחה ענקית אהובית

blessed

New member
זה לא טכנאי

זה הרופא שלי מדד ואמנם סביר שהוא היה עייף אבל נראה לי שלמדוד הוא יודע. תודה לך יקירתי ושולחת לך
בחזרה!

בוליקי

New member
גם אני התחלתי עם מחזור לא סדיר

שמשמעו בעצם ביוץ לא סדיר. בדיקות הביוץ מתאימות לנשים עם ביוץ נורמטיבי, לכן עליי הן ממש לא עבדו. אני מתארת לעצמי שבקרוב תתחילי לקבל אראגסט ואיקאלומין כדי לארגן וסת וביוץ. אני מאחלת לך המון הצלחה, ושלא תישארי פה הרבה זמן.

mayaya

New member
כדאי לנסות איקקלומין

כדאי לנסות לקחת, אני גם הייתי במחזור לא סדיר ואיזה חצי שנה חשבתי שאני מבייצת ובסוף לא היה כלום. אח"כ התחלתי עם איקקלומין ואז הביוץ התחיל והשתפר. בהצלחה!

למעלה