ביוץ

רחלי1009

New member
ביוץ

היי בנות
חדשה פה :)
מתכננת הריון ראשוון
התחלתי עם מקלונח ביוץ-לא מצליחה להבין מתי הביוץ שלי.
קיבלתי ב 16.1.17 אחרי מחזור של 31 יום
הביוץ היה אמור להיות ב 2.2 לפי החישוב
ובמקלוני ביוץ זה לא מראה לי פס ממש חזק!! מהביקורת..זה תקין?
יש לציין שהיום בדקתי הפס השני היה יותר חלש..
כמה זמן ביוץ תופס לקליטת הריון?
שבוע שעבר בדקתי ביום ה 14 היה פס ממש חלש
מה עובר על הגוף שלי?
מישהי עברה מקרה דומה? תודה

lollipop06

New member
איך את מחשבת מתי הביוץ?

לי לקח 3 חודשים עד שזיהיתי במקלונים ובמהלכם גם החלפתי חברה באמצע...
אצלי זה בד"כ ביום ה-14 אבל בכל זאת אני מתחילה לבדוק ביום ה-10כדי לא לפספס. בעיקרון זה אמור להראות פס באותו חוזק או חזק יותר ואז לפי מה שהבנתי הביוץ צריך להתרחש ב-24 שעות הקרובות. ביום- יומיים לאחר הפס החזק תראי שהפס יורד בעוצמתו... זה אומר שאת בביוץ.
ביוץ נמשך בין 12-24 שעות... אבל בכל זאת ממליצה לך לקיים יחסים (אחרי שאת מבינה בערך מתי ימי הביוץ שלך) יומיים לפני, באותו יום, ויומיים אחרי... (זאת אומרת יום כן יום לא) כי הזרע יכול לשרוד בגוף ולחכות לביצית
יש כאלה שאומרים לקיים כל יום אבל אם הזרע לא חזק כ"כ עדיף יום כן יום לא

רחלי1009

New member
תגובה

לפי מחשבון ביוץ דרך האינטרנט
אני מנסה ללמוד לא מבינה כל כך.
מהיום ה 14 עשיתי עד עכשיו שזה כבר יום 21 והיה לי הפרשות ג'ל באמת הראה לי 2 פסים אבל לא יותר כהה מהשני

haych

New member
אם הם זהים או כמעט זהים בעוצמה זה בסדר

הם אמורים להיוץ באותו חוזק, הפס השני לא אמור להיות חזק מהביקורת (יש כאלה שאצלן זה כן וזה בסדר, אבל אם הם מגיעים לאותו חוזק זה גם בסדר)

רחלי1009

New member
תגובה

תודה רבה על העזרה
ששאלה
עם הביוץ שלי היה יום חמישי וראיתי 2 קווים וקיימתי יחסיפ שבת בבוקר יכול להיות רלוונטי ויכול להיות הריון? או שפיספסתי את הביוץ החודש? כמה זמן זה תופס?

haych

New member
נראה לי שהסיכוי קלוש

תלוי איפה קוראים. בחלק מהמקורות כתוב שהביוץ תוך 24-36 שעות (ואז עוד יש סיכוי) ובחלק 12-24 שעות. אחרי הביוץ הביצית שורדת עוד כמה שעות, אז יש איזשהו סיכוי אבל לא נראה לי שגבוה במיוחד.
אחרי שזיהית שני פסים המשכת לבדוק? יש בנות שהפסים אצלן זהים במשך יומיים. צריך להמשיך לבדוק עד שהפס הכהה נעלם-זהו יום הביוץ.

למעלה