ביוץ

דפי55

New member
ביוץ

בת 42, בטיפולי פוריות, יש לנו ילד אחד בן 8 שנהרה בהריון טבעי בזמנו. בשנים האחרונות (2-3 שנים), מאז שאני עוקבת בבדיקות דם וא"ס, גיליתי שהביוץ שלי מתרחש באזור היום ה 24-32 ולא ביום ה 14 למחזור, אבל בחודשים האחרונים שמתי לב, שביום ה 14, הגוף שלי ממש זועק הורמונלית: עצבים, חוסר שקט, חוסר מנוחה, ממש בא לי לתלוש אותי מעצמי. וזאת למרות שמעקב זקיקים ובדיקת פרוגסטרון ו E2 מראה שיש עוד זמן עד הביוץ. אשמח לרעיונות כיצד לטפל בזה. תודה מראש. מיואשת, ביום ה 14 למחזור.

יעל ND

New member
לדפי

מאד ממליצה לך טיפול הומאופתי. זוהי גם תמיכה מעולה לטיפולי פוריות שלך וגם פתרון לתופעות שאת מתארת. מניסיוני הומאופתיה מאזנת הורמונלית בצורה מעולה. לפעמים אני משלבת גם דיקור, אבל זה ממש לא חובה, הכל תלוי במקרה. תרגישי טוב ושבת שלום

דפי55

New member
תודה רבה

נעזרתי בעבר בהומופאתיה, אשקול לחזור לזה.

0 אור 0

New member
טיפול לאיזון המערכת ההורמונלית

כל דבר שנוגע במערכות האנרגטית של האדם יעזור - אני במיוחד ממליצה על רפלקסולוגיה, אבל אישית חויתי כניסה להריון בזמן הפסקה בטיפולי פוריות, בעקבות התחלת תרגול קאראטה. אני בטוחה במאה אחוז שזה מה ששחרר את התקוע , אבל במקרה זו היתה שיטה מהאגרסיביות יותר (שוטו קאן, מאוחר יותר עברתי לשוטו קאי שיש לה איכות אחרת לגמרי), כך שהיא לא ממש מומלצת בזמן טיפולי פוריות - אני זוכרת את עצמי כל הזמן במגננה שחס ושלום לא יפגעו לי בבטן ונסיון לשכנע את המורה שלי מספיקות הקאטות והקיאון ולא צריך קרבות. היום יש נגישות מאד גבוהה לשיטות אחרות, עדינות יותר, של אומנויות לחימה - כך שזו גם אפשרות.

דפי55

New member
מעניין מאוד

אני לא יודעת אם אלך על אומנויות לימה, אבל בהחלט מתחברת למקום של לשחרר תקיעות (ויש הרבה, מאז הלידה הטראומטית שלפני כ 8 שנים), תודה רבה!

איילושה

New member
בעיות הורמונאליות

אצלי היו גם בעיות הורמונאליות ובעיות של סדירות במחזור ואי ודאות לגבי יום הביוץ וכמובן תופעות לוואי כאלו ואחרות. אני לקחתי 10CC שמן חוחובה ועליו הוספתי שמן גרניום 4 טיפות ושמתי על נקודות הדופק בידיים 4 פעמים ביום 3 טיפות בכל פעם. עושה פלאים. בכל מקרה הייתי ממליצה לך על פניה למטפל שמשלב תחומים נוספים - פרחי באך יכול לעזור אצל מטפל בכיר. בהצלחה רבה.

דפי55

New member
תודה רבה

וההמלצה על התמצית שהשתמשת בה היא מהומופאט? נשמע טוב.

0 אור 0

New member
טיפול פולסים עם גרניום

זהו טיפול ידוע ומוכר - ממש לא הומאופתי אלא שייך לטיפולים בשמנים אתרים, ואכן מסייע בד"כ לאיזון המערכת ההורמונלית (יש כמה גירסאות לאופן בהיצוע שלו), אבל אני מציעה לך לא לקבל הצעות מקריות באינטרנט אלא להגיע לטיפול בשיטה שאת מתחברת אליה. אם תלכי למטפל רב תחומי, הוא יכול לשלב מתוך השיטות השונות שהוא עוסק בהן את מה שמתאים לך ביותר. (למשל שילוב של רפלקסולוגיה, שמנים אתריים, ועצות נוספות לאיזון ושחרור חסימות)

דפי55

New member
תודה רבה, ובודאי שאינני מתכוונת ליישם את זה

על דעת עצמי. אני מאוד מעריכה מומחים בתחום, וצריכה לראות איפה אני מתחברת לטיפול הזה.

kaya11

New member
בעיות הורמונליות

ידוע שפרחי באך מאד יכולים לעזור. כמו כן כדאי לעשות איזון אנרגטי בהילינג או באלקארו קריסטלים.

ממליצה בחום

על רפלקסולוגיה בשילוב תזונה נכונה ומאוזנת. ככה אני התחלתי לטפל, בעקבות סדרת טיפולים ברפלקסולוגיה, שסידרו לי מחזור לא מסודר, לשעון שוייצרי. וברבות הימים, נסיון רב עם מטופלות הרפלקסולוגיה מאזנת הורמונלית, רגשית, ועצבית את כל הגוף, ובשל כך את כל המערכות הפנימיות שעובדות ביחד בשיתוף. רביד

אילהT

New member
מתי בפעם האחרונה עשית "פרופיל הורמונלי"?

בדיקות דם לערכי ההורמונים הרלוונטים בימים מסויימים "לאורך המחזור"..יום 5 יום 10 וכו'?? אני בטוחה שהעלית את התחושה שלך בפני הרופא המטפל. אולי כדאי גם לשוחח עם רופאת המשפחה... בהצלחה!

למעלה