ביוץ וכוריגון

ביוץ וכוריגון../images/Emo101.gif

יש לי כל כך הרבה שאלות, וכמעט שאין את מי לשאול. אז אולי אתן יודעות: איזו דרגה של E2 צריך כדי שיתרחש ביוץ (בבדיקה הבוקר היתה לי רמה של 271 והיה רק זקיק אחד בגודל 23)? למרות שקיבלתי היום זריקת כוריגון, הרופאה אמרה לי להתחיל לקיים יחסים רק מחרתיים, זה לא נראה לכן מאוחר מדי? אני מפחדת לפספס את המועד אחרי כל הזריקות מונגון, ומצד שני יש הטוענים כי לא כדאי ל"בזבז" זרע על ימים מיותרים... מתנצלת על הבורות. אשמח לעזרתכן.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אני לא יודעת אם יש רמת E2 מסויימת. כל זקיק בשל תורם כ200 יחידות E2, כך שזה נשמע תקין. זקיק של 23 מ"מ הוא זקיק על סף ביוץ. אני לא רוצה להסתור את דברי הרופאה שלך, אבל מנסיון של אחרות, זקיק כזה יכול לבייץ באופן ספונטני בלי קשר לכוריגון שניתן. כעקרות הכוריגון מביא לביוץ תוך 33-36 שעות מרגע הזריקה. זאת בתנאי שלא בייץ ספוטנטית עוד קודם לכן. אילו אני הייתי במקומך (ואני לא מנסה להחליט במקום הרופאה שלך) הייתי מעמעמת אורות כבר הערב ופוצחת במעשה אהבה, וחוזרת עליו גם מחר בערב. או מחרתים בבוקר. כי מחרתים בערב בהחלט עלול להיות מאוחר מידי. תאי הזרע הבריאים (בהנחה שאין לכם בעיות זרע) יכולים לחיות בגוף האשה 48 שעות ויותר. והם יחכו בסבלנו לביצית שתחרוג מהזקיק. הביצית לעומת זאת חיה רק 24 שעות ופוריותה יורדת עם הזמן, כך שאם תאי הזרע יגיעו לחצוצרות בעוד מעל 48 שעות, זה כבר מתחיל להיות קצת מאוחר. אני מרגישה לא נוח להגיד לך דברים שונים ממה שהרופאה אמרה, ולכן אני ממליצה לך להרים אליה טלפון ולשאול. בכל מקרה גם "המחמירים" שרוצים לשמור על זרע תקין וטרי- אומרים שאפשר לקיים יחסים יום כן ויום לא, אז לכו על היום כן ומחרתיים גם כן, וככה תכסו את כל האפשרויות. שיהיה בהצלחה
נועם

תודה, קלעת לתחושה שלי..../images/Emo3.gif

תודה נועם! אומנם לא ידעתי את הנתונים המספריים, אבל תחושת הבטן שלי היתה שמוטב להתחיל כבר היום, ליתר בטחון. טוב, נתחיל לכייף.... הרבה תודה.

חמניה1

New member
אני במקומך הייתי מבקשת הדרכת פריון

בקןפת החולים בה את מטופלת, עד החודש גם אני לא הבנתי במספרים האלה, אבל עם התחלת הטיפול, קבעו לי תור להדרכת פריון, ואז הסבירו לי בסבלנות את כע\ל התהליכים האפשריים, ואת כל המספרים, כך שבאותו יום שהתקשרו ונתנו לי את התוצאות כבר יכולתי להגיב בהתאם.

תודה../images/Emo39.gif

אני חושבת שאת צודקת, ואבקש. אין סיבה שארגיש בורה, כשניתן לקבל הסברים. תודה.

למעלה