ביוץ אחרי הפלה

etilavi

New member
ביוץ אחרי הפלה

הי הייתה לי הפלה טבעית לפני יומיים שבוע 6 אשמח לקבל את עזרתכן. שמעתי שיש בנות שנכנסו להריון מיד אחרי ההפלה לפני המחזור שהגיע איך יודעים מתי יש ביוץ ? איך מחשבים אותו הרופא אמר לי שאין בעיה שאנסה להכנס להריון מיד אחרי מחזור ראשון. בגלל שלא עשיתי גרידה

נאשא

New member
רק עם ערכות ביוץ

אלא אם כן את מאלה שיודעות מתי הן מבייצות. ערכות הביוץ בודקות את רמת ההורמון LH, המעיד על ביוץ. בזמנו הומלץ כאן אתר קנדי בו ניתן לרכוש את הערכות במחירים נוחים, הנה הקישור . יש גם חברה ישראלית שמוכרת אותן, אבל באופן אישי אני הפסקתי להמליץ עליהם (אם תרצי לדעת למה אפרט במסר). בהצלחה.

Keila

New member
מישהי מוכנה להסביר למה אין בעיה

מכוון שלא בוצעה גרידה? מה ההבדל מבחינת כניסה להריון מיד אח"כ? תודה

נאשא

New member
זה לא גורף.

כל מקרה לגופו, ואין להסתמך על המלצה של רופא מסוים לאשה מסוימת כהמלצה כללית. יש להתיעץ ולהבדק באופן אישי. זה תלוי בשבוע שבו הסתיים ההריון, זה תלוי במצב הרחם והתאוששותו ועובי רירית הרחם ומצבה (בעיקר חשוב לבדוק שאין שאריות אבל גם שהרחם נראה טוב בעיקר לאחר גרידה, ולרוב רופא טוב יוכל לתת אינדיקציה כללית למצב מאולטרה-סאונד יסודי). בהפלה טבעית של הריון צעיר מאד לא אמור להיות שום שינוי דרסטי לרחם שכן זה לא שונה בהרבה מוסת. כך שזה מאד אינדיבידואלי ולא גורף, וכמו שנאמר "שווה בדיקה" לגופו של ענין (תרתי משמע).

גליאל

New member
אני..........

נכנסתי להריון באותו חודש שבו עברתי גרידה. וכך זה היה. יום אחד גיליתי שאני בהריון שלישי ולא מתוכנן. באמת לא רציתי יותר ילדים - לא בשלב זה. 2 בנים זה מספיק בהחלט. התלבטתי מה לעשות, ובעלי אמר ללדת וזהו. טוב. קבעתי תור לשקיפות עורפית, סקירת מערכות. ובשבוע 10 הרגשתי שמשהו לא בסדר. הרופא שלי היה בחול לכן הלכתי לרופאה אחרת. והתבשרתי שלעובר אין דופק. כבר באותו יום אשפזו אותי ועברתי גרידה יום למחרת. הייתי בהלם, לא הפסקתי לבכות, להאשים את עצמי (כי בהתחלה לא רציתי את ההריון הזה). לאט לאט נרגעתי והמשכתי בחיי. לא הלכתי לרופא לבדיקה, כי פשוט לא היה לי חשק. בחשך חודשיים לאחר מכן היו לי דימומים קלים מדי פעם - לא ממש מחזור. חשבתי שזה קשור לגרידה ולא התייחסתי. ופתאום, בוקר אחד בהיר התעוררתי עם בחילות, גם יום למחרת בחילות. בלי להגיד מילה לאף אחד הלכתי לרופא שלי. 5 שניות אחרי שהוא הכניס את הסטיק אני רואה חיוך גדול על פניו. "את לא מרגישה משהו מוזר בזמן האחרון? את יודעת שאת בסביבות שבוע 10-11?". ופתאום הבנתי שזהו זה - קיבלתי פיצוי על האובדן. התחלתי לבכות - עד היום אני לא יודעת עם זה בשמחה או מפחד. מה אגיד לך - ההריון עבר כסיוט אחד גדול מבחינה נפשית. כל יומיים התייצבתי אצל הרופא לראות אם יש דופק. אפילו עשינו סיכום בינינו - עושים US כל יומיים עד שארגיש את העובר. וגם אחר כך רצתי כל שבוע אליו לוודא שהכל תקין.אפילו לא רציתי לדעת את מין העובר (בעלי כן ידע ולא אמר לאף אחד). והסוף הוא סוף טוב - בשבוע 36+1, באמצע יום עבודה, באמצע המשרד התחילה ירידת מים. נשמתי עמוק, נכנסתי לאוטו ונהגתי לבדי חצי שעה עד לבית חולים. ואחרי 6 שעות, בלידה קלה מאוד, כמעט בלי כאבים, שמעתי את הבכי של אלירן הקטן שלי. היום אני אמא ל-3 בנים מקסימים ואני רק רוצה לאחל לך מכל הלב שתזכי לשמוע את הבכי המתוק של הילד שלך. אין צליל יותר יפה מזה בעולם - תאמיני לי! שיהיה לך רק טוב. תמשיכי לנסות ואל תתייאשי. פשוט נכנסנו לסטטיסטיקה מכוערת זה הכל.

למעלה