ביופלקס של באומן

ביופלקס של באומן

קרדיטים: סמנכ"ל קריאייטיב: ערן בר יוחאי מנהל קריאייטיב: זאביק גנני קופי: שאול אלון ארט: יובל צוקרמן

אם הייתי חייזר שצופה בפרסומות

הייתי מתרשם שאשה ממוצעת היא יצור דוחה להפליא : נוזלים מהן כל מיני דברים אז הן צריכות תחבושות,אחרי הנזילות יש להן פטריות שהולכות איתן, הן מסירות שיערות במכשירי עינויים קטנים עם פינצטות או בשעווה ,יש להן גזים בנפח של מיכל בפיא גלילות ובמקום סתם להפליץ הן שומרות אותם בבטן וצריכות יוגורטים וקורנפלקס. איפהmc ? אני מתגעגע.

efeinsch

New member
לפחות הן מדברות בשפתם (חייזרית מדוברת)

ע"ע "ביפ-ביפ" של volvo. וכן, MC חסר. מזמן לא היה דם בפורום.

mc80

Member
לכל שונאי

אני עדיין כאן! לכל מתגעגעי- לא אנטוש אתכם לעולם. ציפור מהפורום לחשה לי שחסרוני מורגש. אז באתי רק לומר שאני מרגיש את חסרוני באופן הדדי. מזמן לא השתלחתי כאן במישהו או במשהו ויצרתי כאוס כמו שצריך לעשות בפורום. אנחנו פורום פרסום ולא פורום גיל הזהב. לצערי (או שלא?) אני בתקופה ארוכה ועמוסה של לימודים ו-3 עבודות במקביל בתחום הכתיבה. כך שבשלב כלשהו פשוט לא מצאתי עצמי נודד יותר בין הודעות שרשרת ביקורתיות ומחפש נקודת תורפה להתעצבן ולפרוט את הצד השני של העברית (זה שבאמת יוצר עניין). אבל לאור הביקוש, אני מבטיח שאשתדל לחזור לאט לאט לתוך ההודעות ולזכות בחזרה במקומי (אגב אם מישהו פה חושב שהוא החליף אותי- תחזור מיד לשורות הכיתה ותן לאנשים שמבינים משהו לפטפט פה את הפסקת הצהריים שלהם בשקט). ולעניינו: אם פרסומת בריאות לא גורמת לי להתנתק מכרטיס קופת החולים שלי לכל צרה תפקודית שלא תהייה- שתחזור למיון. מפלוץ וכאב ראש עוד לא מת אף אחד. בישראל אין תרבות נימוסין והכל מוצהר החוצה- אחרת על מה נרכל בפינת הקפה? ריקי סעי ליפן. כוכבים עושים שם הון על כל מוצר מערבי מיותר. שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם.

nat it

New member
תורידי את הבטן מהראש...

זה הניצוץ היחיד של משהו שאני יכולה להתחבר אליו בפרסומת הזאת... בתור אישה ולא בתור פירסומאית אני חייבת להגיד שהפרסומת הביכה אותי, כל היום אני יושבת (בישיבה של עצמי) וחושבת על נפיחויות למינהם שלא נדבר, מזמינה מים ומרגישה פרה?! יש פה תובנה יפה שהפכו אותה למגוכחת, חוצמיזה שהבחירה בריקי בליך קצת מוזרה לי, אבל העיקר שהטעם "מממממ...." (???).

efeinsch

New member
מה שהכי מפריע לי בסרטון הזה

הוא המאולצות. נכון, זה מונח פלצני, ואי אפשר להסביר בדיוק למה הכוונה כשמשתמשים בו, אבל הוא מתיישב פה בול. כאילו, הטקסט "מתוחכם", סקס-אין-דה-סיטי מבחינת ניחוח-פמיניזם-פתיחות, אבל זה לא מושך. בתכל'ס, אני מת לאיזה סרטון שלמישהי משתחרר פוק באמצע פרזנטציה, ואז שאר היושבות סביב לשולחן מצטרפות ונוצרת סימפוניה "מיומנה"-סטייל של נודים חמודים כאלו, עם איזה סגיר בן זונה. יאללה, זה פוקים. פוקים זה מצחיק! תצחיקו אותי! (פוק)

אורז

New member
כל מה שרע בפרסומת

אם מישהו יעשה פעם הרצאה בנושא איך לא עושים פרסומת, זו יכולה להיות דוגמא מצויינת להקרין בה. זה מתחיל בזה שאין ממש קונספט לסרט. אין רעיון מרכזי שעליו בנוי כל הסרט. זה ממשיך בבחירה של פרזנטור (בבאומן מאוד אוהבים פרזנטורים לאחרונה) שעליו מבססים את הסרט ובעיקר מה שמחרב את הסרט והופך אותו לכמעט בלתי נסבל לצפייה הוא הכתיבה. אני מבין את התלמידים לקופירייטינג שמסתכלים על סרטים כאלה בטלוויזיה וחושבים שהם יכולים לעשות את זה טוב יותר. אין שום סיבה ושום תירוץ, אפילו לא שיקולי לקוח, לכתיבה כל כך רעה, מתאמצת, בלתי מצחיקה ובלתי קופירייטרית בעליל. נראה כאילו ניסו לכתוב עוד פרסומת בסגנון קרליין רק שבניגוד לכתיבה הנשית היפה של דלית, הסרט הזה כתוב מזעזע. אוסף של משחקים מילוליים זולים ומזיעים בלי שום חן ושום תובנה. המצב רע. רע מאוד.

אורז היקר,

נכון שאתה אף פעם לא מפליץ? גם לא ליד חברים טובים, אצלך בבית... נכון? זה כי אתה פלצן.

אורז

New member
לא מצחיק, לא חכם ולא קשור לכלום

קצת כמו הקופי בפרסומת של ביופלקס. יכול להיות שיש לך קשר לפאדיחה הזו? (לא, מה פתאום. אתה הרי מנהל קריאייטיב בכיר שלא קורא בכלל ביקורות בפורומים ובכלל למה שיהיה אכפת לך מכמה חסרי חיים שכותבים שהפרסומת שלך מזעזעת. הרי בבאומן כולם חושבים שזו יציאת המאה ובכלל זו הפרסומת הכי טובה שלך אחרי הסרט הבלתי נשכח למלונות דן).

הופה...

אף אחד לא חושב שזו יציאת המאה. אבל לנוף הזבל הרב שנשפך מהמסך בימינו, ואני אומר את זה בצער רב תאמין לי, זה סרט ליגיטימי שעושה את העבודה. גם אם כל הגברים בפורום מסכימים איתך. יש כמה נשים שהסרט הזה פונה אליהן והביקורת שלהן קצת שונה. מה זה "לא קופירייטרי בעליל"? מי מחליט מה זה קופי טוב? אתה?! אני אגיד לך מי מחליט. הקהל. כשתבין את זה אתה תהיה במקום הרבה יותר טוב. אם אתה מעביר ביקורת תקח בחשבון שיעבירו ביקורת עליך. ולי באופן אישי אתה נראה פלצן קטן, לכן כתבתי מה שכתבתי. בקיצור תעשה לעצמך ולכולנו טובה, בתחילת כל משפט תכתוב לדעתי / לטעמי. ותהיה רגוע, בסוף יקבלו אותך לבאומן...

למעלה