ביופידבק

jingy

New member
ביופידבק

לפני שעברתי את הלפרסקופיה השניה שלי, עברתי שלל בדיקות (בעיקר על מנת לבדוק בעיות בהתרקנות ודימומים רקטלים) אחת מהבדיקות הייתה מונומטריה רקטלית, לאחר תוצאות הבדיקה הומלץ לי על טיפול בביופידבק, עדיין לא התפנתי לזה מכיוון שאני עדיין בהחלמה מהלפרסקופיה, דרך אגב הוציאו לי נגעים מחלל הבטן, השלפוחית אבל לא נמצאו נגעיים במעיים..שאלה ראשונה: האם יש מישהי שעברה טיפול בביופידבק וממליצה? שאלה שניה: האם יכול להיות שבעיות ההתרקנות נובעות מהאנדו' למרות שלא נמצאו נגעיים במעיים?

רווית04

New member
כן, עשיתי ועודני עושה ביופידק,

זה טיפול ארוך וממושך, יכול לשפר ולהקל על כאבי אנדו' אבל הוא לא בעיקר מתמקד באנדו' אלא בשרירים ובסוגרים של רצפת האגן, הכוונה לכאבים ביציאות, אז זה ללמוד נכון להשתמש בהם, כנ''ל לגבי עם השתן וקיום יחסי מין. מומלץ בחום. יכול לעזור להתמודדות ולהקלה באיכות החיים. בעיות התרקונות, עצירות, יכול להיות גם בלי קשר לסיבוכי אנדו' זה פשוט חלק מהסימפטומטים, מה גם תוסיפי לתזונה שלך יותר סיבים תזונתיים.

jingy

New member
תודה רבה!

הרופא המליץ לי על סובין חיטה אבל זה קצת מתנגש עם הוצאת החיטה מהתפריט..בכל מקרה אני חייבת לציין שסיבים עוזרים אבל הבעיה עדיין לא נפתרה...קצת מתסכל קיוותי שהלפרסקופיה אולי "תציל" אותי..

רווית04

New member
אני יכולה להציע לך בנתיים :

סיבים תזונתיים של חברת בנפייבר, תפתחי את היום שלך עם 7 כוסות מים, תנשמי עמוק, תתכופפי עם הראש עד החזה קצת ולשתות עוד 10 כוסות מים לאורך היום. פתית גם מלא בסיבים, יש גם את הקורנפלקס שמלאי סיבים תזונתיים. על האסלה לשבת זקוף, לאכול עגבניה + שמן זית, השתמשי בשמן זית בכל דבר, תרבי בירקות ופירות. זה יכול מעט להקל.. לצערי אין פתרונות קסם ללפרוסקופיה..אבל גם זה את תראי אינדוודאלי כל אחת עוזר לה משהו אחר. מקווה שהעצות שלי מעט יעזרו לך..

jingy

New member
רב תודות :)

תודה רבה לך רוית על שלל העצות, אשתדל ליישם אותן במלואן. המשך יום נהדר!

זואילי

New member
בהחלט ממליצה על ביופידבק

עשיתי את זה בעבר, ומאז - זה נשאר... הגוף לומד, את לומדת ויודעת לתפעל את השרירים, להבחין ביניהם ועוד ועוד. עוזר לחיזוק ריצפת האגן. אחלה דבר.

למעלה