ביופידבק

shimrit601

New member
ביופידבק

שלום רב, אני בחורה צעירה המתמודדת עם כאבים יומיומיים. שמעתי על שיטת הביופידבק והמליצו לי לנסות. רציתי לדעת האם יש מקום מומלץ לעשות בו טיפול זה. בנוסף, האם יש השתתפות כלשהי של הקופה או עזרה במימון הטיפול במקרה של בעיה רפואית? האם מישהו יכול לספר קצת על הטיפול וההשפעה שלו אשמח. תודה,

טאוֹ

New member
ביופידבק ושיטות אחרות

שלום לך, על ביופידבק את יכולה לקרוא בהרחבה כאן. יש למצוא מטפל/ת ביופידבק טוב/ה, באופן אישי איני מכיר ולכן איני יכול להמליץ לך, ואם מישהו מקוראי הודעתך יכיר הוא יוכל להמליץ לך במסר (איננו ממליצים בפורום עצמו כדי להימנע מפרסום). מטפלים טובים בשיטות טיפול נוספות - כמו שיאצו, רפואה סינית ואחרות - יוכלו אף הם לסייע לך. כמעט בכל השיטות המוכרות יבצעו תחילה תשאול מעמיק כדי להבין באילו כאבים מדובר, ומעבר לכך להבין מה אורח החיים שלך וההיסטוריה הרפואית שלך. כמו כן ייתכן שיהיה צורך לבצע תחילה או במקביל לתחילת הטיפולים בדיקות רפואיות "מערביות". בדרך כלל קופות החולים אכן משתתפות במידה מסוימת בטיפולים, בתנאי שאת חברה בקופת חולים שמפנה אותך לטיפולים כאלה, וייתכן שרופא ממיין יפנה אותך לטיפולים מסוג מסוים, תלוי במה שמציעה הקופה, בסוג החברות או הביטוח שיש לך שם וכן הלאה; ואת השאלות האלה את יכולה וצריכה לברר ישירות מול הקופה שבה את חברה. אשמח אם תחזרי לספר כיצד מתקדמים הטיפולים בך ובכאבים שלך, ובכל מקרה רפואה שלמה.

nataly210

New member
ביופידבק

זו שיטת טיפול מדהימה בעיני ואני ממליצה עליה מניסיון מאד - היא משפיעה מעולה אם מטפלים בה לאורך זמן. השאלה היותר מהותית מאילו כאבים את סובלת - ומה הסיבה לכאבים - לאחר איבחון מתאים ומעמיק אפשר לדעת האם הטיפול באמת מתאים לך. במכבי לוקחים על פגישת ביופידבק 100 שח.

shimrit601

New member
ביופידבק

ביצעתי המון בדיקות כולל ניתוח אך שום דבר לא הוביל לגילוי מקור הכאבים. זהו נסיון דיי אחרון כדי להתמודד עם הכאבים..... בכללית אמרו לי שאין השתתפות..... אבל אני מניחה שגם לא יגידו לי אם יש לך הפניה אז תקבלי הנחה. בכל מקרה בתל השומר אין הנחה ללקוחות כללית.... שמעתי גם על פטריית קנדידה, מישהו שמע על זה?

nataly210

New member
ניסית

ללכת לנטורופתית? האם איבחנו אותך כסובלת מקנדידה? אם כן, וזה שילוב של קנדידה וכאבים אני ממליצה שלא תתני "צאנס אחרון" רק לביופידבק אלא תנסי גם נטורופתיה. את מוזמנת להיכנס לאתר שלי בקישור בתחתית ואשמח לעזור לך.

pertal

New member
פיברומיאלגיה-שווה לבדוק, ראומטולוג.

אפשר גם כמובן קודם לחפש בגוגל ולקרוא קצת.

למעלה