חחח... הבנות שלי.....
איך אתה רוצה את זה? אלפאבטית, לפי סגנון? טוב, בכל מקרה, הנה כמה: ג'יל סקוט, אינדיה אריה, אנג'י סטון, ניקקה קוסטה (מבטאים את זה ניקה... אבל עם שתי קיי, אגב, מישהו שמע עליה??? היא ממש טובה!), מדונה, אלאניס, פינק, אלישיה קיז גם כן נחמדה מאד, גוון סטפאני מנו דאוט, טורי איימוס טובה, כל הדיוות למיניהן, סלין ,מאריה ,וויטני וטוני, הקרדיגנז מעולים לדעתי, (במיוחד נינה...
) , דידו נחמדה, אנסטסיה, סופי אליס, גארבג', שאקירה, שאנייה טויין, אהבתי פעם את ברנדי גם, עכשיו פחות, לורין היל כמובן (למי יש את האנפלאגד שלה? הופעה מעולה!) ג'גואר וויט, עוד זמרת שחורה מעולה בשם 'טרוט הרטס' (האמת כואבת), היא מכנה את עצמה בציבור כ'אמת', בכל מקרה, יש לה חתיכת קול חזק! שריל קרואו , מיסי אליוט האגדית, טוויט (בת החסות שלה) ליל' מו ככה ככה (עוד בת חסות) , מיס ג'ייד (נחשו, כן כן, עוד אחת...), ובנות הפופ למיניהן ג'לו, כריסטינה, גם בריטני, אה, ואיך שכחתי את מלאני סי, ואבריל, והראפריות איב, ליל' קים, פוקסי בראון טובות, אגב, פיג'יי הארווי גם טובה מאד, אבל אף פעם לא מצאתי את הדיסק הזה שלה, עם השיר השחור לבן כזה... שיר יפה! איך קראו לו תזכיר לי? נורה ג'ונס, מיס דיינמייט חביבה, אה, ופייט' היל המעולה, גם כן עם קול חזק עוצמתי ויפיפיה, נטלי אימברוליה, וההרכבים דסטניז צ'יילד (ביונסה, קלי ומישל במיוחד..
) טי.אל.סי (איזה עצוב שליסה מתה...
) ד'ה קורז טובים (הסולנית שלהם יפיפיה גם...), בנות הספייס גירלז גם כן חביבות במיוחד, והשוגהבייבז (במיוחד היידי), אאליה זכרונה לברכה, וגם קיילי הנשמה, ויויאן גרין (זמרת סול מפורסמת בארהב), ארט'ה, טינה טרנר, ו...אמממממ.. נראה לי שזהו, אולי פספסתי מישהי, אבל זהו בתחלס.