ביונסהההההההה... כנסו!

Human Nature

New member
חידון. |טל| †

כמה פעמים יופיע השורש love/ סיפורים על "אהבה" בדיסק החדש של ביונסה? כדאי לספור! לאדם שלא יתיַאש אחרי ה-love המיליון, צפוי פרס!

yanivtr

New member
אני שונא את הקלישאה של שירי

האהבה! דיייייי, נמאססססס, שמענו מכל חור שירי אהבה, יש כל כך הרבה נושאים לשיר עליהם! (תלמדו מפינק
)

featherhead

New member
או, כייף:)

טוב, אז יש את פיג'יי הארווי (פולי ג'ין הארווי, בשבילך
) שהיא האובססיה שלי כבר הרבה זמן. נחמד יהיה אם יתחילו לשמוע פה אותה. יהיה לי כייף. כן
הייתי מתחיל לכתוב עליה ולשבח אותה אבל זה לא מעניין אותך:) אחריה תבוא פיונה אפל, אהובתי השובבה. יש גם את ביורק (הו, ביורק
) שכרגע אני במשא ומתן עם ההורים שלי על כך שהם צריכים לקנות לי את האלבום homogenic שלה (השלישי במספר שיהיה לי) כדי שאמשיך להיות הבן האהוב עליהם (
) וגם (כולל להקות שבנות מנהיגות אותן) טורי איימוס, סקאנק אנאנסי(!!), שרה סלין, אימוג'ן היפ,גארבאג', איינג'לפיש, אלאניס מוריסט, , מאזי סטאר, טרייסי צ'פמן, סוזן וגה, נטלי מרצ'נט (מ- 10000 מניאקים), קייט בוש ..לאחרונה גם קטטוניה..ועוד, אני בטח שוכח את האלו שאני ממש אוהב.. אבל ככה זה. יש גם המון זמרות שנאי פשוט אוהב את הקול שלהן, למשל אלישיה קיז.. ועוד, אבל הסגנון פשוט לא ממש מוצא חן בעיניי. לזבל זה כייף. מיהן הבנות שלך?

i love gina

New member
חחח... הבנות שלי.....

איך אתה רוצה את זה? אלפאבטית, לפי סגנון? טוב, בכל מקרה, הנה כמה: ג'יל סקוט, אינדיה אריה, אנג'י סטון, ניקקה קוסטה (מבטאים את זה ניקה... אבל עם שתי קיי, אגב, מישהו שמע עליה??? היא ממש טובה!), מדונה, אלאניס, פינק, אלישיה קיז גם כן נחמדה מאד, גוון סטפאני מנו דאוט, טורי איימוס טובה, כל הדיוות למיניהן, סלין ,מאריה ,וויטני וטוני, הקרדיגנז מעולים לדעתי, (במיוחד נינה...
) , דידו נחמדה, אנסטסיה, סופי אליס, גארבג', שאקירה, שאנייה טויין, אהבתי פעם את ברנדי גם, עכשיו פחות, לורין היל כמובן (למי יש את האנפלאגד שלה? הופעה מעולה!) ג'גואר וויט, עוד זמרת שחורה מעולה בשם 'טרוט הרטס' (האמת כואבת), היא מכנה את עצמה בציבור כ'אמת', בכל מקרה, יש לה חתיכת קול חזק! שריל קרואו , מיסי אליוט האגדית, טוויט (בת החסות שלה) ליל' מו ככה ככה (עוד בת חסות) , מיס ג'ייד (נחשו, כן כן, עוד אחת...), ובנות הפופ למיניהן ג'לו, כריסטינה, גם בריטני, אה, ואיך שכחתי את מלאני סי, ואבריל, והראפריות איב, ליל' קים, פוקסי בראון טובות, אגב, פיג'יי הארווי גם טובה מאד, אבל אף פעם לא מצאתי את הדיסק הזה שלה, עם השיר השחור לבן כזה... שיר יפה! איך קראו לו תזכיר לי? נורה ג'ונס, מיס דיינמייט חביבה, אה, ופייט' היל המעולה, גם כן עם קול חזק עוצמתי ויפיפיה, נטלי אימברוליה, וההרכבים דסטניז צ'יילד (ביונסה, קלי ומישל במיוחד..
) טי.אל.סי (איזה עצוב שליסה מתה...
) ד'ה קורז טובים (הסולנית שלהם יפיפיה גם...), בנות הספייס גירלז גם כן חביבות במיוחד, והשוגהבייבז (במיוחד היידי), אאליה זכרונה לברכה, וגם קיילי הנשמה, ויויאן גרין (זמרת סול מפורסמת בארהב), ארט'ה, טינה טרנר, ו...אמממממ.. נראה לי שזהו, אולי פספסתי מישהי, אבל זהו בתחלס.

yanivtr

New member
חחח, אמרת את כל הזמרות שיש

כיום בעולם..... והדיסק הקודם של דידו משעמם! אהבתי אותה בהתחלה, אבל אחריי ששמעתי את הדיסק , אני לא כל כך דלוק עליה...

i love gina

New member
../images/Emo6.gif i guess i did ../images/Emo3.gif

דווקא הדיסק של דידו ממש יפה, אני יכול להבין למה הרבה אנשים ישתעממו ממנו, אבל אני דווקא ממש אוהב אותו, יש שם כמה שירים פשוט בלתי נשכחים, לאו דווקא הסינגלים שהיא הוציאה. אגב , מה איתה? לא מוציאה דיסק במאה הקרובה???

AndreaCorr ©

New member
אני מתחילה לחבב אותך ../images/Emo9.gif

ולו רק בגלל "ד'ה קורז טובים (הסולנית שלהם יפיפיה גם...)"

yanivtr

New member
../images/Emo6.gif אולי יצא לנו סיפור אהבה

מהפורום הזה....

למעלה