ביום ש

111שיר

New member
ביום ש

כשיגידו "שיריון" ויתכוונו לצב, כשיגידו "גיזרה" ויתכוונו לדיאטה, כשיגידו "מגב" ויתכוונו לספונג'ה, כש"תרגיל" יהיה בחשבון "אפס-שלוש" תהיה רק קידומת "קו" יהיה באוטובוס ו"סוללה" תהייה בדיסקמן כש"פקודות" יקבלו רק מחשבים וכשבשק"ם נקנה מוצרי חשמל "רימון וערבה" יהיו בסוכות ו"דובדבן וחרוב" יהיו רק פירות טעימים כש"לפתוח אש" יהיה בשביל להדליק סיגריה כשיגידו "פצצות" וכולן יהיו בלונדיניות כש"פגז" יהיה מישהו חתיך כש"כדור" יהיה אקמול וכש"ניצחון" ו"הפסד" - יהיו בכדורגל כש"חטיבה" תהייה בין היסודי לתיכון כש"גדוד" יהיה בצופים "כיתה" תהיה בבית הספר ו"מחלקה" רק בבנק "בסיס" יהיה לעוגה ו"מחנה" על העצים הנח"ל רק להקה והצוללת צהובה ומלחמה תהיה רק בקלפים וכשיגידו "חלל", יתכוונו רק לנאס"א... רק אז נדע שהשלום האמיתי הגיע.

shiran4u

New member
זה שבועות אם אני לא טועה

אבל בכל זאת אהבתי

אלירן י

New member
נחמד אבל..

ביום ש"לפתוח אש" יהיה בשביל להדליק סיגריה כולם ימותו מסרטן

זיסקי

New member
מה עדיף?

למות מכדור בראש או מסיגריה? חוץ מזה סיגריה זה מרצון ומלחמה לא

xx Cat Woman xx

New member
עדיף לא זה ולא זה

אפשר לפתוח אש גם ביום העצמאות, בשביל המנגל
לא צריך מלחמות ולא צריך סיגריות

ShukyD

New member
אבל לא כל אחד יכול לבחור

אם להלחם או לא כמו שכל אחד יכול לבחור אם לעשן או לא מלחמה זה מרצון של מישהו אחד או קבוצה קטנה של אנשים

אלירן י

New member
עדיף שיוציאו את הסיגריות מחוץ לחוק

אבל לעשות את זה בשכל, נגיד עכשיו לאסור על עישון מתחת לגיל 18 ושנה הבאה לאסור עישון מתחת לגיל 19 וכל שנה להגדיל בשנה את הגיל וככה בעוד 50-60 שנה העולם יהיה הרבה יותר נקי מסיגריות.

light angel

New member
למה?

אין כמעט שום דבר בריא בעולם הזה. השלב הבא יהיה להוציא את האלכוהול מחוץ לחוק, ואחר כך את הקפה, ואז את הצ'יפס (ובכלל מאכלים שטובעים בשמן), ובמחשבה שניה גם מכוניות זה נורא מסוכן אז בואו נבטל את הכבישים ונתחיל כולנו ללכת ברגל... אני לא מעשנת, ובעיני עישון זה דבר מגעיל וטיפשי שלא מביא לך שום תועלת. אבל יש אנשים שזה מרגיע אותם, או שהם חושבים שזה כיף, או כל דבר אחר. ואם הם בוחרים בזה, שיהנו. כולנו יודעים שזה לא בריא, אבל אם מישהו בוחר להנות מהחיים במקום להאריך אותם בעשר שנים- אני לא רואה למה זו בחירה שגויה. גם ככה נמות בסוף, אם לא ממחלה אז מהתקף לב, אם לא מהתקף לב אז מתאונת דרכים, אם לא מתאונת דרכים אז מזקנה. למה לא להנות לפני שזה יקרה?

xx Cat Woman xx

New member
אהבתי../images/Emo45.gif

ממש יפה
אבל ממתי חרוב זה פרי טעים?! זה פרי שהופך שוקולד למגעיל!! חחחח

למעלה