ביום שלישי ה22

A t z a

New member
ביום שלישי ה22../images/Emo80.gif

ערן צור יראיין את סאבלימינאל בתוכנית "שניים" בהוט בידור ישראלי
בשעה 21:35 תוכנית מגניבה,אל תפספסו בעצם גם אם תפספסו יהיו בערך 90 ש"חים ויעלו אתזה לVOD ולMSN תהנו

1Reebok

New member
אלוהים ישמור.

זה בטח יהיה מעניין. זוכרים מה שערן אמר בבמה המרכזית על ראפ? "אני מעריץ את זה שאנשים כותבים מאסות כאלה של מילים ועוד מסדרים אותן ככה שהן ישמרו על קצב, אני אוהב את הסגנון הזה. לי זה לא כל כך מתאים". מה שאני לא אוהב בתוכניות האלה זה שהאמנים חייבים להיות דיפלומטים.. ערן לא יוכל להגיד לו "אתה חייב להתחיל להתבגר ולהפסיק לזבל ת'שכל בדיבורים של ילדים קטנים".. גם קהל היעד של התוכנית הזאת יהיה מעניין.. רוב האנשים שמקשיבים לערן צור אוהבים אותו בגלל המוזיקה, והם בני עשרים פלוס, שלושים פלוס.. המעריצים של סאבלימינל לא עולים מעל גיל עשרים לרוב, וכבר יצא לי לראות בני 12 שהגיעו לפסטיבלים שלמים רק בשבילו.. אלוהים, חפרתי

A t z a

New member
אכן חפרת../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אבל לפחות בצורה נחמדה
...

שלמונזה

New member
אמא'לה ../images/Emo168.gif

תגידי לי שזה לא נכון!!!! מכל האנשים המשעממים בעולם דווקא סאבלימניאל? נראה לי עדיף הצל או משהו תודה על המידע מותק

clyps

New member
ניראה לי שעדיף שהוא ידבר עם עצמו...

ממתי סאבלימינל נהייה איש שיחה ראוי למלך כמו ערן?

New Volume

New member
אני מבקש למחות

זה שהאיש ואלא בדיוק כוס התה שלכם (וגם שלי) זה לא הופך אותו לבן אדם פחות אינטיליגנטי. מה גם שמקריאת ראיונות איתו, הוא דווקא נשמע איש מעניין שנכון לשוחח, בניגוד לשותף הפנאט שלו שרק דרך בוקסים יודע לתקשר.

1Reebok

New member
הכתיבה שלו, לפחות בעיני, ילדותית.

ילדותית מאוד. "אוכל את כל המתחרים ותקרא לי קניבל" "כל מה שצריך זה פטיפון, מיקרופון כישרון,סגנון,כל שיר נהיה המנון" "אני האור מציון ואין לי מחירון" (גם לא שוקו קרלו?) "מחכים לדיסק יותר משחיכו למונדיאל יש לי טקטיקה מילולית קרבית דרגה של רמטכ"ל" הבנאדם נרקיסיסט, והוא לא טורח להצניע את זה.

New Volume

New member
אם תרצו או לא

זו דרך הכתיבה של הז'אנר הזה- מוקי, קוואמי, קאשי,ואפילו טאבו +, ובכוונה רשמתי שמות של כותבים שנחשבים לבעלי אמירה, כולם כותבין בין היתר על עצמם בצורה הזו. וחוץ מזה היפ הופ זו מוזיקה של משחקי מילים ומקצב, ככה שממש אין ממה להתרגש. אפשר לראות שבתחום שלו הוא מקצוען. הוא יודע מה הוא עושה, זה לא אחד ממיליון ילדים ששמים את הכובע הפוך על חולצות באגי. וד"א, אני ממש לאו דווקא חובב של סאבלימינאל, אבל מה שאתם כותבים עליו תקף לרוב הז'אנר, ובניגוד למה שנהוג לחשוב, יש היפ הופ ישראלי מאוד איכותי בארץ. ובקר למחירון שוקו קרלו- מישהו אמר משינאחס? עברי לידר? אביב גפן?

1Reebok

New member
משינה לא מכרו את סלקום,

מעולם משינה לא אמרו "קנו סלקום". אבל הם כן אמרו "קנו איזה חטיף שוקולד שאלון לא זוכר את השם שלו"
העניין הוא שהם אף פעם לא הסתירו את זה, ולא טענו אחרת מהאמת.

שלמונזה

New member
לא היה לי כח להכנס לויכוח../images/Emo168.gif

הזה.... אז שתקתי אגב הנה מה שערן אמר על ההסכם הזה של סלקום: "גם שלומי ברכה הוא רוקר אמיתי ברוחו , יותר רוקר על גלשן , על הצד הדינאמי והשטותי של הדברים . ולכן קשה לראות אותו מתייסר בעקבות החוזה שבין משינה לבין סלקום . מצד אחד הוא דאג לביתו ולפרנסתו כמו שצריך , ומהצד השני הוא פגע ברוקר שבתוכו , במהפכן שלא לוחץ יד עם בעל המאה "

אני לא מבינה.

אני דווקא חושבת שזה יהיה ממש מגניב שערן בחר לראיין את סאבלימינל. לא יודעת,נשמע מוזר אבל יש בזה סוג של חן. אני לא מעריצת סאבלימניל או משהו אבל הרבה אנשים לא אהבים אותו מכיוון שהוא ימני,כותב על בחורות מזדיינות,או פשוט עושה פרסומת לשוקו קרלו וכדומה. נכון, זה מראה עליו כמה וכמה דברים אבל ואללה,אף אחד לא מכיר אותו באמת,אולי הוא בעצם בחור ממש נחמד שאפשר לשבת ונהל איתו שיחת אישים נחמדה. ערן לא סתם,הוא מיוחד,הוא לא עושה דברים משונים בכוונה,הוא פשוט ככה,סמכו עליו.

שלמונזה

New member
שיראיין את מי שהוא רוצה../images/Emo168.gif

זה עדיין לא אומר שאני אוהבת את סאבלימינל....

NY STEEL

New member
מסכים...

אני לא חושב שסאבלימינל מתנהג ביום-יום באותה צורת התנהגות שהוא משדר בשיריו בסך הכל זה הסגנון, והוא גם לא המציא את זה לדעתי הראיון יהיה מעניין ואני ממש לא חושב שערן "יורד לרמה" של סאבלימינל בזה שהוא מראיין אותו אני בעצמי ממש שונא את הסגנון של סבלימינל אבל כמו שאמרתי לדעתי ההתנהגות והאופי הנרקיסיסטי שלו בא לידי ביטוי אך ורק בשירה שלו.. חוץ מזה כמו שעדי אמרה אם ערן בחר לראיין אותו מרצונו כנראה זה באמת יהיה מעניין ובאמת אפשר לסמוך על ערן בקשר לזה..

למעלה