ביום שישי

ביום שישי

אנחנו חוגגים לבן שלי, בר, יומולדת 4 בקניון. אני אכין, כנראה, עוגה בצורת 4. איך לקשט????? שבוע אחרי זה, נחגוג בגן, יש רעיונות לעוגות מיוחדות?

קישוטים

לעוגה בצורת 4 - אפשר לקשט עם מרשמלו בצורת פרח, סוכריות קטנטנות צבעוניות, יש דמויות מוכנות כל מיני צורות בסופר שאפשר לשים על העוגה. לגבי העוגה לגן , מה הוא אוהב? מכוניות, חיות? תעשי עוגה בצורה...

חחחחחחחח

דרך אגב, נראה לך מסובך לעשות את הפרחים מהמרשמלו? אני צריכה לנסות. אבל זה לא מתאים יותר לבנות?

מריני

New member
דווקא מדהים ועוד איך

וואו חיפו, את הכנת? כל הכבוד
תמיד רציתי להכין עוגה בסגנון הזה... עוד מעט יש לקטנטונת יום הולדת (עוד חודשיים) ואז גם אני אנסה להיות מקורית...

רעיונות לקישוט.

חומרים: קצפת (3 שקיות) צבעי מאכל : אדום, חום. כפתורי שוקולד צבעוניים. סוכריות צבעוניות קטנות בכל מיני צבעים. כוכבים מסוכרים או אותיות מסוכרות עם שם הילד ומספרים. הקישוט: את כל העוגה תמרחי בקרם שוקולד. כל חלק תמרחי בצבע אחר של הקצפת. תעשי רמזור של כפתורי השוקולד באמצע הפסים. ומעל הכל מפזרים סוכריות צבעוניות. דרך אגב כדאי את המגש לעטוף בנייר כסף לפני. זה ממש יפה להגיש ככה. אם יש לך את הספרה 4 בנר לא צריך אותיות מסוכרות ומספרים. מזל טוב. באשר לעוגות מיוחדות אצלי הולכת עוגת השוקולד שנתתי כאן. אני מכינה אותה כבר 5 שנים לימי הולדת בגן ומעולם לא נשארה חתיכה במגש להורים. הכל מחוסל ולכן אני תמיד מכינה שתיים אחת לבית ואחת לגן.

מריני

New member
גם אני בעד עוגת שוקולד מקושטת

ילדים הכי אוהבים עוגות שוקולד
ובאשר לקישוטים, את יכולה להשתמש בעדשים (סוכריות צבעוניות), בסוכריות ג'לי צבעוניות, מרשמלו ועוד...יש בסופרים עמדות עם כל מיני קישוטים לעוגה, נרות מיוחדים, זיקוקים... והכי חשוב, שיהיה מזל טוב
גם אני חושבת כמו חיפושית שכדאי לך לעשות עוגה בצורה כלשהי, תתיעצי איתו מה הוא מעדיף, הוא הרי כבר בן 4

מוצרלה

New member
נויה - תני עוד כיוונים

עוד אופציות, וכמה רחוק את מוכנה להגיע ולעמול עם העוגה.

למעלה