ביום שישי ה-13

volatile

New member
ואני חייב לתת מילה טובה לברזילי

שלמרות החמדנות לפעמים שבאה על חשבון מקום לריקודים בהחלט משקיע ופותח את שעריו להפקות מגוונות ומעניינות. לא זוכר את פעם שלא נהנתי מהמוזיקה ומהאווירה שם בכל סגנון מוזיקלי ובכל ערב. ללא ספק המועדון החשוב ביותר בתרבות הלילה הישראלית כיום.

חולוני

New member
../images/Emo45.gif והיום יש שם את SebastiAn

מפיק ורמיקסר מצוין שמיקסס את דאפט פאנק, קליס, מיילו, קלאקסונס, בלוק פארטי ועוד וחתום בלייבל הצרפתי Ed Banger. אני לצערי עובד ולכן לא אוכל להגיע אבל מאוד מומלץ!

חולוני

New member
פרטים

מועדון "ברזילי" גאה להציג: smack-snacks”" – מסיבה של אלקטרוניקה Dj SebastiAn (Ed-Banger Records) יום ראשון. 08 באפריל, 2007. (ערב חג שני של פסח) 24:00. 22+. 70 ₪ בכניסה. 60 ₪ לנרשמים דרך אתר "ברזילי". רחוב הרכב 13, ת"א. ליין האלקטרו של "ברזילי" – “smack-snacks” , יארח את אחד השמות העולים הכי לוהטים בסצנה של האלקטרו החדש. סבסטיאן הפריזאי הוחתם תוך בערך שלוש דקות בלייבל "אד-באנגר" היוקרתי, לאחר שהעומד בראש הלייבל שמע חומרים שלו והבין שהוא ה-שיט! תוך כמה אי.פים ורמיקסים אח"כ הבחור הפך להיות הרמיקסר החביב על "דאפט-פאנק". הוא עשה גם את קליס וכיום הוא נהנה ממערכת יחסים אינטימית עם כל מה שחם ברוק ושובר ממנו חזק גם לעולם הדאנס (יש שקוראים לזה ה"ניו-רייב" וטוענים שזוהי תחילתו של הקאמבק של הניינטיז. יייההה!!!). ברשימת הרמיקסים שלו אפשר למצוא שירים של: “the editors”, “the rapture”, “klaxons”. אם יש מישהו שזה לא אומר לו כלום - הוא חי בעולם אחר. ואם יש מישהו שזה אומר לו משהו ולא מזיז לו כלום – הוא פשוט מת מפנים, כי זה חברים - רוק-נ-רול ל-פנים! יפתח – די.ג'יי חומוס (בסט ביקור מהגלות בברלין).

mb13

New member
שביא איתו את OIZO ו UFFIE זה היה

מעניין....הם גם בלייבל

Da Judge

New member
זה בא בתקופות.

יכלת להגיד אותו דבר על הקולטורה בזמנו, וקצת יותר אחורה על הג'ה פן.

volatile

New member
האמת לא יכלתי

המקומות היחיד מהשנים האחרונות שיכלתי להגיד עליו אותו הדבר היה הסופהביט, ולפניו הדינמו דבש. לא הג'הפאן ולא הקולטורה היו בכיוון של ברזילי.

../images/Emo45.gif

המסיבת ניינטיז אתמול הייתה שורפת, הרגשתי כאילו חזרתי במכונת זמן. כל כך הרבה שירים טובים בערב אחד אני לא זוכר מאז ומעולם.

כל הקלאסיקות ניינטיז

סתם כמה שקופצים לי לראש: Gin & juice METHOD man Jump around Insane in the brain Ice Ice baby Everydays people Hit em high היה גם קאוור מחווה מאוד מגניב לפוג'ילה של פלד אורטגה ונועה פארן. אבל השיר שעשה לי את הערב: Tone LOC - Funky cold medina (למרות שהוא מ-89 אבל לא נהיה קטנוניים) שיר שאני ממש אוהב שלא שמעתי שנים, וזאת הפעם הראשונה שיוצא לי לשמוע אותו במועדון..

volatile

New member
אבל לא הפעם הראשונה שהוא נוגן

במועדון. אני אתן לך רמז מי.

DJ$upreme

New member
אויש באמת!

איזה באנצ' אוף באלוני!! כולם כולל כולם מתנגנים ומתנגנים כל הזמן. הייתי מציין את רחבת האולדסקול בג'י אבל אני אפילו לא אעשה את זה כי כל השירים האלה מתנגנים במסיבות היפהופ כל הזמן בלי קשר. לרבות פאנקי קולד מדינה, שיר שגם הופיע למשל באוסף היפ הופ הוריי 3, ואני באופן אישי ניגנתי אותו לפחות פעמיים השנה. ועדיין, אגב שיר מאוס למדי, שאין לו כל כך קשר להיפהופ לדעתי.

volatile

New member
אני טענתי שהוא לא נוגן מעולם?

מה ההתנפלות? חוץ מזה אם הוא לא קשור להיפ-הופ למה ניגנת אותו מיסטר?

DJ$upreme

New member
התגובה היתה אמורה להיות לילד ירוק

מתי ולמה? אני חושב שניגנתי אותו כשניגנתי ברחבה החיצונית בג'י, יכול להיות אפילו כי ביקשו אותו. וגם כשניגנתי בבר כלשהוא כמדומני. לדעתי זה בא טוב במיקס עם משהו יותר מגניב, והעפתי אותו די מהר, אבל אכן ניגנתי. אני מנגן לעתים גם דברים שאני לא ממש אוהב או שאני חושב שאני אוהב ונזכר כמה לא תוך כדי. בכל מקרה, טון לוק אף פעם לא נחשב לחלק אינטגרלי מעולם ההיפהופ, בערך כמו ונילה אייס. לא חושב שיש על זה ויכוח.

DJ$upreme

New member
ג'יזס!! אירוע כ"כ מיתולוגי

מעולם לא היו אופציות מדאיגות יותר מאשר תומאס במיינסטרים, פלג באנדרגראונד או לירון תאני בבר.

למעלה