ביום שיני

יויול

New member
ביום שיני../images/Emo28.gif

הלכתי עם הבת שלי לעשות פירסינג בגבה (כך היא רצתה, ולא הפריע לי)הבחור לא הסכים לחורר לה כי היא בת פחות מ-16 ,ואז החלטתי..... ועשיתי!!!!! פירסינג בטבור. זה יצא מה´זה יפה אני יודעת שיש מי שיגידו שזה לא לעינין ועוד הרבה דברים אבל לי זה גרם מין שמחה כזו לא ממש מוסברת כשחזרתי הביתה והראתי לבעלי תגובתו הראשונה היתה "מה, השתגעת? את בת 16? אמרתי שבעצם כן (כי כך אני עדיין מרגישה, ואז להפתעתי הוא אמר משפט מאוד חיובי "בעצם את צודקת, את גם תמותי בת 16, ואני מת על זה" וזה גרם לי """להרגיש (מאוד) טוב""" והרגשתי רצון עז לשתף אתכם כל אחי ואחיותי בפורום הזה.

אני שמחה בשבילך ../images/Emo13.gif

אני אישית פוחדת
, מפירסינג ולא אוהבת בכלל, אבל לקרוא את ההרגשה הטובה שזה עשה לך, גורם לי להרגיש שמחה בשבילך. אני מאוד מפרגנת למי שעושה למען עצמו דברים שגורמים לו להרגיש טוב, גם אם זה "לא מה שמצפים", מאישה אם לנערה. שבוע קסום הרבה אושר מרחל-נשמה

אננדה

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

יויול - ברוכה הבאה !!! אני בטוחה שאכן תמצאי את הפורום הזה כמו משפחה.. וכמו כל משפחה - יש עליות
, יש ירידות
, יש חיוכים
ויש כעסים
יש לנו גם
חדש (שוב מתגעגעת לקאיה
) ויש לנו שרוף על
, יש לנו את ה-
ששומר שהכל יהיה תקין ואת איבבבבוששש (איפה את???) שדואגת להחטיף לנו כשאנחנו לרגע שוכחים... שוכחים שאנחנו משפחה אחת! משפחה גדולה ותומכת, משפחה שאוהבת ושלקחה על עצמה רק לתת!!! לתת הכל ומה-
. לתת כשגם לפעמים
. כי למי נפנה אם לא למשפחה? אז תודה לכולם על שיעורים נפלאים בחיים שגם אם אנחנו מנהלי פורום - הם אף פעם לא ניגמרים.... שיהיה לנו שבוע מקסים, שבוע שכולו
ו-
שבוע של בריאות, אושר אהבה ושמחה. "היום הוא היום הראשון של שארית חיינו."

למעלה