ביום רביעי לא יתקיים שיעור גו.

LeCagot

New member
שיעור גו ביום ד', 27.9 בשעה 20:00

ביום ד', 27.9.06 בשעה 20:00 איתן יעביר שיעור בחדר של תפוז.

LeCagot

New member
ביום רביעי לא יתקיים שיעור גו.

איתן לא יכול להעביר את השיעור ביום רביעי, אבל הוא מוכן להעביר שיעור ביום ו' בשעה 16:00, תלוי בכמות האנשים שיהיו. כדי שנדע כמה אנשים מתכוונים להיות בשיעור, מי שמתכוון להגיע שיגיב עם
או
להודעה. אם יהיו פחות מדי תגובות, השיעור לא יתקיים.

LeCagot

New member
רק 5 אנשים מתכוונים להגיע?

ל-5 אנשים אני לא בטוח שיהיה שיעור, למרות שאיתן יכול להסכים. מי שמתכוון להגיע, שיגיב להודעה.

mythical

New member
אממ

לא כל כך הרבה אנשים נמצאים בפורום הזה הרוב באים לשיעורים המתוכננים וזהו...ז"א נראה לי ש 5 כאן זה כמו 20 שם ^^

imdark

New member
בשעה ארבע אני במועדון

אני לא יכול להיות פה ושם בו זמנית למרות שבסך הגל אני אשמח לדבר עם החברים במועדון ואולי לסדר משהו (מחשב נייד או משהו בסגנון) אבל הסיכוי קלוש

imdark

New member
הרצליה (קצת ../images/Emo32.gif)

אני המארגן אנחנו גם מופיעים באתר שלMIND ובקרוב מתכוונים לעבור לבית הנוער שם ידריך חבר שלי שהוא 2K (לפי הדירוג הישן של KGS) אני גם בכלל מתחיל לפרסם יותר יש לי פליירים אני מתכוון להדביק אותם בכל פינה ולהתחיל לעבור על משחקים ממש כלומר להביא רשומות של משחקי דאן ומקצוענים ופשוט לעבור אליהם כמה שאפשר אולי גם כמה בעיות פתיחה מענינות( למי שאדיין לא הבין אני הכי אוהב בעיות פתיחה)

wbadger

New member
חשבתי

חשבתי שמזמן נסגר הרעיון הזה... מישהו בא? אני אולי מוכן באופן כללי לבוא אם יהיה במועדון הנוער אבל מחר לא. נסה לעדכן יותר בפורום, וד"א אני לא ראיתי אף לא פריט פרסומת אחד.

thebestevil

New member
איך אתם יכולים?

הרצאה של 40 איש עם לאג כזה....... ועוד סואנד זה בלתי נסבל אני מתפלא שאתם עדיין מקיימים שיעורים

LeCagot

New member
לא מתאים לך - אל תשתתף :-{

יש הרבה אנשים שנהנים בשיעורים ומחכים להם, ומפיקים מהם תועלת. קל מאוד להעביר ביקורת, הרבה יותר קל מליזום ולעשות. אם יש לך פתרון טוב יותר , אתה מוזמן להציע. גם להעביר ביקורת יש דרך.

למעלה