ביום רביעי זה נגמר....

• פותח הנושא E W
  • פורסם בתאריך

E W

New member
ביום רביעי זה נגמר....

האמת, אני בדילמה איפה לכתוב. פורום "הבית" שלי הוא גאווה,ומצד שני ונמצאים גם כאן לא מעט אנשים שמכירים אותי. מה עושים??? נראה לי שאני אשכפל את ההודעה. אז יסלחו לי כל המבקרים בשני הפורומים. אז כמו שהכותרת אומרת, ביום רביעי זה נגמר
בעלי לא יראה אותי יותר..... אבל רק עד שאני אחזור..... אז מה נגמר
החופש זהו. אחרי 4 חודשים של חתימת אבטלה (לפחות ניצלתי את כל 100 הימים), אני מתחיל לעבוד ביום רביעי.... מקום חדש. עם חוזה מצויין, וים של תנאים. עבודה מרתקת. וכמובן אי אפשר בלי דילמות חדשות... כזה אני. מזל מאזניים... מה לעשות. אז אני ממש לא בארון, ואפילו רחוק מזה. מה עושים? אני לא מהמצהירים, אבל גם לא מהמתחבאים. במקום הקודם הייתה לי מדבקה על האוטו. ועכשיו? כדאי? או לא? לשים תמונה שלי ושל בעלי על השולחן? ועל המחשב הנייד? יש לציין כי מדובר בפריפריה יחסית, מקום העבודה, ואין לי מושג איך יגיבו שם. (ובסיבוב הקצר שעשיתי במשרד, גיליתי כמה חתיכים
) ולסיכום החופש: אחרי 14 שנה רצופות של צבא-לימודים-עבודה-לימודים-עבודה וכו', עשיתי פסק זמן חצי כפוי (זה היה מתוכנן, העיתוי נכפה עלי) של 4 חודשים. לא שעשיתי הרבה בזמן הזה, וגם לעשות כלום היה יופי. סידרתי חלק מהדברים בבית, הייתי המון עם בעלי, יצאנו לבלות כמו שבחיים לא עשינו, ביזבזנו כסף בטירוף (לא ידעתי שאבטלה כל יקרה...), וגם נסענו לחופש של שבוע בפריז - והיינו על גג העולם. הבן שלי קיבל 100% אבא רגוע ונהנה מכל רגע (ובעיקר מזה שכל פעם באתי עם אוטו אחר). וזהו. מילאתי מצברים, וזה הדבר הכי חשוב שיש. ומתחילים בכוחות מחודשים. מומלץ לכולם אז אני יוצא מהסטטיסטיקה וגורם לירידה באבטלה.... שיהיה שבוע נפלא ומלא גאווה.

כבר הלחצת אותי לרגע....

אני לא חושב שיש כל כך במה להתלבט, מקום חדש, אנשים חדשים שיזכו להכיר אותך כמי שאתה הן מהפן המקצועי והן מהפן האישי. ישאלו? תענה, לא ישאלו אל תענה. אם זה יעלה בשיחה תספר, לא יעלה אל תספר. אל תחשוב על זה יותר מידי. פשוט תזרום.

E W

New member
ממני אתה נלחץ?

מילא זה היה עודד או בהונות פסיון.... אבל אותך להלחיץ???

yosef 30

New member
קורע לב ../images/Emo14.gif

אני ממשיך בכותרת המבשרת על....... לא עלינו
. אז מגיע לך מזל טוב.
לעבודתך החדשה. ואני חושב שאתה יכול להניח על השולחן תמונה שלך ושל בן זוגך. אין בזה מוחצנות או כל דבר אחר. יש כאן חיבור אמיתי לעצמך. כמו שכלא חד אחר יכול להניח תמונה שלו ושל אהובתו - כך גם אתה יכול בחופשיות גדולה. וכל אחד יתמודד על זה בדרך שלו. אתה לא צריך להתמודד בשביל אנשים אחרים, אתה עושה את עבודתך וזה מה שחשוב. ואם יידברו בהתחלה, אז ...שיידברו, תמיד יש דיבורים סביב משהו "חדש" כמו משקפיים חדשות, תספורת וכו'. ואחרי יום זה כבר נשכח. ושיהיה בהצלחה רבה. יוסף.

2 שוורים

New member
בהצלחה

ברוך שובך למעגל העבודה.... בהתחלה קצת כבד אח"כ תתרגל. לגבי התמונה? אנחנו מפרידים בין החיים הפרטיים והמקצועיים, ולכן הייתי ממליץ לחכות קצת, להכיר את הנפשות הפועלות, את הבוס וכו'.... המשך יום טוב

בלי דרמות

אהלן EW אנחנו לא ממש מכירים אבל מה זה משנה? קודם כל מזל טוב על העבודה החדשה. לפי הפרטים שמסרת, נראה שהצליח לך! לגבי איך שאתה מציג את עצמך במקום העבודה החדש - לדעתי זה תלוי רק בך! אתה זה שתיכנס למשרד, תרגיש את מי שיושב אולי איתך בחדר, תראה את האוירה בארוחת הצהריים, בישיבות העבודה, וכמובן תראה איך אתה מרגיש בתוך כל זה. אם אתה מרגיש שבא לך לשים תמונה שלך ושל הבעל ואתה לא עושה את זה רק כדי לזעזע מישהו (כי את זה לא אמליץ לנסות על ההתחלה וגם לא באופן כללי...), אז לך על זה! אם בא לך להדביק מדבקה על הרכב - לך על זה! (אין הרי חוק נגד זה...) בקיצור follow your heart כמו שכנראה עשית לא פעם בחייך (זו היתה הסקת מסקנות נחפזת אך חיובית מתוך ההודעה שלך) אל תשכח שאם מקום העבודה הזה הוא לא המקום שבו אתה צריך להיות, אז זה ייגמר בכל מקרה. בזמן שאתה שם - תהיה אמיתי ותהיה שם בטוב! שיהיה המון בהצלחה! knock them dead! עינבל

kid of love

New member
"בלי דרמות"?

את? היום? נו באמת...
אגב, את שומעת את השעון מתקתק?

S h a m i

New member
מחליף איתך מקומות...

אחרי 12 שנה רצופות של צבא-לימודים-עבודה-לימודים-עבודה וכו' אני נכנס למעגל החופשות המאולצות ומאגר המובטלים של המדינה. תודה לאל. טיפים לבלות את החופשה
בכל אופן, לגבי התמונה, מסכים עם כמה נוספים פה שקח את הזמן להכיר את הנפשות הפועלות סביבך ולהרגיש נוח במקום עבודה שלך לפני שאת המכניס את כל החיים האישיים שלך פנימה. המון בהצלחה לך

E W

New member
טיפים...

לא יודע בדיוק. אני הייתי עסוק בין לא לעשות כלום ללעשות שום דבר.... קצת חדר כושר, קצת ים, קצת לעשות דברים בבית, לישון צהריים כל יום. לבלות עד מאוחר גם באמצע השבוע... המון תשומת לב לילד. המון ראיונות עבודה (למעלה מ 30.... וזה מתיש) זהו בערך. כמובן שיש כמה משימות שטרם הסתיימו, אבל אני מקווה שעד סופהשבוע אני אסיים אותם. כמו לסדר את האלבום טיול שלנו מניו יורק שהיה לפני שנה.... ופריז משבועות. ועוד.... קח את הזמן. תהנה מהכלום. זה כיף. אבל בסוף זה משעמם....

lekner

New member
שלום באתי לבקר אצלכם

מותר נכון
אני לא יודע איפה אתה תעבוד אבל אלו החיים שלך, ואם יש לך תמונה לשים והיא תגרום לך רושר בזמן ישיבה מולה אז שמי שיש לו בעיה שלו יכנס אליך (למשרד) אצלי בעבודה יש מלא גאים וכולם יודעים ואף אחד לא מסתתר אז אם זה מקום כמו שלי שאני לא יגיד איפה רק שזה בקריית גת וחברת ההייטק הכי גדולה בעולם ושממש טוב שם ו...... טוב זהו לא אומר כלום שיהיה לך בהצלחה

למעלה