ביום רביעי זה נגמר....
האמת, אני בדילמה איפה לכתוב. פורום "הבית" שלי הוא גאווה,ומצד שני ונמצאים גם כאן לא מעט אנשים שמכירים אותי. מה עושים??? נראה לי שאני אשכפל את ההודעה. אז יסלחו לי כל המבקרים בשני הפורומים. אז כמו שהכותרת אומרת, ביום רביעי זה נגמר
בעלי לא יראה אותי יותר..... אבל רק עד שאני אחזור..... אז מה נגמר
החופש זהו. אחרי 4 חודשים של חתימת אבטלה (לפחות ניצלתי את כל 100 הימים), אני מתחיל לעבוד ביום רביעי.... מקום חדש. עם חוזה מצויין, וים של תנאים. עבודה מרתקת. וכמובן אי אפשר בלי דילמות חדשות... כזה אני. מזל מאזניים... מה לעשות. אז אני ממש לא בארון, ואפילו רחוק מזה. מה עושים? אני לא מהמצהירים, אבל גם לא מהמתחבאים. במקום הקודם הייתה לי מדבקה על האוטו. ועכשיו? כדאי? או לא? לשים תמונה שלי ושל בעלי על השולחן? ועל המחשב הנייד? יש לציין כי מדובר בפריפריה יחסית, מקום העבודה, ואין לי מושג איך יגיבו שם. (ובסיבוב הקצר שעשיתי במשרד, גיליתי כמה חתיכים
) ולסיכום החופש: אחרי 14 שנה רצופות של צבא-לימודים-עבודה-לימודים-עבודה וכו', עשיתי פסק זמן חצי כפוי (זה היה מתוכנן, העיתוי נכפה עלי) של 4 חודשים. לא שעשיתי הרבה בזמן הזה, וגם לעשות כלום היה יופי. סידרתי חלק מהדברים בבית, הייתי המון עם בעלי, יצאנו לבלות כמו שבחיים לא עשינו, ביזבזנו כסף בטירוף (לא ידעתי שאבטלה כל יקרה...), וגם נסענו לחופש של שבוע בפריז - והיינו על גג העולם. הבן שלי קיבל 100% אבא רגוע ונהנה מכל רגע (ובעיקר מזה שכל פעם באתי עם אוטו אחר). וזהו. מילאתי מצברים, וזה הדבר הכי חשוב שיש. ומתחילים בכוחות מחודשים. מומלץ לכולם אז אני יוצא מהסטטיסטיקה וגורם לירידה באבטלה.... שיהיה שבוע נפלא ומלא גאווה.
האמת, אני בדילמה איפה לכתוב. פורום "הבית" שלי הוא גאווה,ומצד שני ונמצאים גם כאן לא מעט אנשים שמכירים אותי. מה עושים??? נראה לי שאני אשכפל את ההודעה. אז יסלחו לי כל המבקרים בשני הפורומים. אז כמו שהכותרת אומרת, ביום רביעי זה נגמר