ביום חמישי הקרוב-

ביום חמישי הקרוב-

ערן מתארח באלפנט בהופעה של שלומי שבן (עם קורין אלאל) ה ל ו ו א י הלוואי הלוואי והוא ישיר את "אריק" http://www.youtube.com/watch?v=VAlN29q29ro&NR=1 נכון שהוא מבצע אותו נפלא?

bleeding guitar

New member
שלומי שבן ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איך הייתי רוצה להיות שם! מצד שני ביום חמישי אני רוצה להיות בהופעה במרתף של יובל בנאי ונושי פז. אבל אני לא הולכת לאף אחד מהן מה לי ולצפון תגידו לי?
וכן ערן מבצע ממש מגניב את אריק, אני לאהוב

אוחחחח

יש לו מילים נפלאות לשיר הזה, ולחן שמשלים אותן הוא בטח שמע משהו של ערן כשהוא כתב אותו... :)) הגיע הזמן להצפין, ילדתי בואי, המרתף מחכה לך

gellerj

New member
כמה עולה?

אני גם מתלבט בין זה לבין יובל בנאי במרתף10. בכל מקרה אין לי איך להגיע מהקריות בחזור (לטכניון), כך שהמרתף יותר ריאלי. נראה, אולי בכלל נראה בסוף סרט או שנצא לפאב. כל כך הרבה אפשרויות והכל באותו יום

מה סרט? מה פאב?

סרט, פאב יש כל יום ערן צור באלפנט יש רק פעמיים בשנה (אני באמת צריכה לברר עם ליאור את המחדל הזה) אני לא יכולה, לצערי, לעזור בקשר לטרמפ חזרה אבל אולי מישהו יקרא פה ויוכל לעזור ו/או להתחלק במונית ואגב, אולי בהזמנה מוקדמת זה יותר זול: 0523979090 0528933937 http://www.pubelephant.com/ בוא. יהיה נעיםםםם האלפנט מקום מיוחד וערן, נו, ערן תמיד טוב.

gellerj

New member
לאלפנט כבר לא אגיע

זכיתי בכרטיס חינם להופעה של יובל בנאי, זה די הכריע את הכף לטובתו. אני מקווה שעוד אזכה לראות את ערן פה באזור. בוודאי במרתף10 עצמו - ואם לא, אז אדאג שהוא יוזמן שוב לטכניון.

ואווו, כייף לך

תהנה, המון המון הוא בטח יגיע שוב לאלפנט, הרי זו הופעה של שלומי שבן לא שלו והוא יגיע לאוניברסיטה בשנת הלימודים הקרובה מקווה שיהיה לך נפלא במרתף

לא, לא הייתי בסוף ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

החיים מנווטים אותנו לפעמים למקומות אחרים... (+אוףףףףףףף) אראה אותו בעוד שבועיים בטבעון וערן, איחולי החלמה מהירה מקווה שהכל בסדר ואילו רק שמועות שוא כי אנחנו צריכים אותך כל כך בריא וחזק תנוח, תתחזק ותרגיש טוב

bleeding guitar

New member
איך השמועות כבר הגיעו אלייך? ../images/Emo168.gif

לא להכנס לפאניקה, סה"כ לא הרגיש טוב בהופעה ולכן היא גם התקצרה ללא הדרן. וזה נורא חבל כי היתה הופעה מעולה.

אני פולניה, איך לא אדאג?

וזה קשה ככה, מרחוק, לא לדעת איך הוא מרגיש לא ללטף אותו עד שיחלים אופס. נסחפתי. שמחה לקרא שנהנית מאד כייף לך יש הבדל בין הופעות צהריים להופעות רגילות? יש שרוקדים?

bleeding guitar

New member
תגידי משהו ../images/Emo168.gif

את ה"שמועות" קראת בואי נט? (כי מה שרשמו שם לא כ"כ מדוייק)

סיפר לי חבר, שהוא לא הרגיש טוב

וכתבתי החלמה מהירה לא התכוונתי לעשות מזה סיפור :) אני מניחה שאנשים דאגו כי התרגלו להדרן (אחרי הופעה מעולה הוא עושה לפחות 3 לא? :))) ) אבל צחקתי כל כך בווינט עכשיו (מה לא מדויק? הוא לא באמת קפץ מהאגו אל האינטיליגנציה? הזוי) אגב, הבן שלי רצה שאבהיר לכם איזו אמא פולניה אני שבוע נעיםם

תודה על הסיכום,

תמיד נעים לקרא אותך כייף לך שהיית וחווית (וכמה עצוב לי שהפסדתי) איך הפסדתי את "אריק" איך? ומי יודע מתי אזכה שוב.

למעלה