ביום חמישי בערוץ 24

עזוב מתן אני לא אגיב...

לקטע של הלוזרים! ובקשר לתאמר אני לא אוהבת את מה שהוא מעביר בשירים שלו...

double M

New member
אה חשבתי שתסתירי את זה או משו...

בצורה הכי ברורה אמרת שאת מתעבת את האיש הזה בגלל דיעותיו. לא ידעתי שכבר אפשר להצהיר על כאלה דיעות נבערות בגאווה כזו....

למה שאני אנסה להסתיר את זה?

אני לא מתביישת בדיעות שלי גם אם הם לא מוצאות חן בעיניי מתן. האיש הזה מזלזל בי ובמדינה שלי ... אתה יודע מה... עדיף שלא נדבר על פוליטיקה דיעות ושיט... זה סתם יגרר לדיבורים מיותרים.

double M

New member
תאמר אכן שונא גזענים....

אבל את הישראלים הוא לא שונא. אני בספק אם בכלל הקשבת כמו שצריך לשירים שלו.

שמעתי מספיק בשביל להבין

שהשירים שלו לא לטעמי... וכמה חבל... שאתה בכלל לא מכיר אותי בשביל לדעת אם אני גזענית או לא... אז כל מה שצליל או אני אמרנו פה היה בצחוק... ואם היית מכיר אותי טיפה יותר מהפורום הזה היית מגלה שאולי אני לא אוהבת את השירים של תאמר אבל אני בטוח שלא גזענית לערבים או לכל אחד אחר.

double M

New member
וואלה, מצטער...

את באמת שלמה עם עצמך ועם העובדה שאת שונאת אנשים בגלל הדיעות שלהם?

וואלה מתן...

אתה הכי אטום בעולם!!! אתה יודע מה בשביל שתרגיש טוב עם עצמך... כן... אני שונאת את תאמר בגלל הדעות שלו... אתה לא מנסה להבין מה אני אומרת ... אז הנה לך שתהיה אתה שלם. ומה הקטע בלנתח את השנאה שלי??? אני מרגישה שהוא פגע בי וזכותי לשנוא אותו. טוב שלא עשית ממני אחת ששונאת את כל מי שלא חושב כמוה.

double M

New member
אטום? ניסיתי להבין מאיפה באה השנאה.

אם את קצת חוששת להכנס לזה, אז עזבי... בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית. את מפוררת את יסודות הדמוקרטיה מן הייסוד. וחבל, חבל מאוד!

מאיפה באה השנאה???

זאת שנאה למישהו שאחרי שאנשים פה נהרגים על שמאל ועל ימין הוא מזיין לי ת'שכל שזה צודק... משם השנאה באה. שילדים בני 18 עומדים במחסומים כדי שאנחנו נישן טוב בלילה ואיזה אישה מפגרת הולכת להרוג אותם והוא מצידו אומר שזה מוצדק. אז אני כואבת את כאב העם שלי וכשמישהו פוגע בי אני שונאת אותו. ואני שוב אומרת לך אני שונאת את תאמר בתור אמן שמייצג משהו בתור בנאדם הוא ממש לא מעניין אותי אני לא צריכה להיות חברה שלו והוא ממש לא בראש מעייני... בדיוק כמו שאתה תשנא את סאבלימינל נגיד בתור אמן... הבנת??? ואני חוששת להיכנס לזה מהסיבה היחידה שאין לי כוח להתווכח איתך על פוליטיקה. בגלל אנשים כמוני שמה???? שמתעצבנים על זה שמזלזלים במדינה שלהם??? אני בנאדם כזה זאת האמונה שלי וזהו. דמוקרטיה איפה פה פגעתי בדמוקרטיה??? אמרתי לו לא לשיר??? שישיר מה שבא לו... מה שהוא שר פוגע בי וזכותי לשנוא אותו על זה.

double M

New member
תאמר לא מצדיק פיגועים...

הוא מעולם לא הצדיק. הוא רק הבין מאיפה הם באים. בהתחשב בזה, את מוזמנת לשנוא גם אותי. וכן, היו לו כמה יציאות שאני מאוד לא הסכמתי איתן, אבל מכאן ועד לשנוא אותו הדרך רחוקה. החלק האחרון בהודעה שלי היה בהומור, תתעלמי ממנו. אני מבין שקשה לנהל איתך וויכוח מתורבת, את ישר תוקפת אותי. לא נורא. יום טוב...

מי תקף אותך? אתה שפוי?

וואי אתה מזכיר לי מישהו חחחח.... (תבינו לבד) בכל אופן... איש איש באמונתו יחיה זכותי לא לאהוב את האמונות שלו למרות שאני יודעת שקיימות כאלה.

The Macker Girl

New member
נשמה, זה נאמר ממש בחיוך

הדיעות שלך זה הדיעות שלך, והדיעות שלי זה הדיעות שלי, ואנחנו מתמודדות עם ההבדלים האלה טוב מאוד כזוג (
), לא ככה?

אה וואלה... כי מתן מנסה לשכנע

אותי שאני שונאת את כל מי שלא חושב כמוני. מה שכן תסבירי למתן שעם כל הדיעות שלי הנוראיות האלה שמשחיטות את הדמוקרטיה... אני פה בפורום הזה של אחד האמנים היותר שמאלנים בארץ... אני באמת שונאת את כל מי שלא חושב כמוני. חרא בנאדם אני!

למעלה