ביום חמישיח הבת שלי עוברת ניתוח ו

1שרהפ

New member
ביום חמישיח הבת שלי עוברת ניתוח ו

ושקדים קולי תפילה שהניתוח באמת יעזור לה לשמוע ולנשום יותר טוב שרה

היי

רציתי להגיד לך דבר ראשון - ב ה צ ל ח ה דבר שני אני עברתי את הניתוח הזה בגיל 3 בגלל בעיות נשימה והאמת אני פלוס מינוס זוכרת את זה וזה לא נורא ולא קשה בכלל. אני עד הניתוח לא הרחתי בכלל ולא ידעתי את זה. אחרי הניתוח חזרתי איזה יום הביתה ואמא שלי הכינה תירס חם ופתאום אמרתי "יה, איזה ריח!!!" ורק אז ההורים שלי קלטו שלא הרחתי בכלל... מה שכן המלצה שלי ושל ההורים שלי... תתני לבת שלך גלידה, ההורים שלי אומרים שזה עוזר לקרר קצת את האיזור (זאת דרך מאוד טובה לפנק את הילדה) אז באמת
ותעדכני אותנו בכל מה שיהיה או שתדעי!!!

היי שרה'לה

דיברתי עם אמא שלי לגבי הניתוח כי אני עברתי אוותו בגיל 5 גם אוזניים וגם שקדים ולא כל כך זכרתי , אז היא אומרת שזה ניתוח קל יחסית ומתאוששים ממנו מהר מאוד ואסור בתכלית האיסור לתת שתיה חמה או מוגזת , המון גלידות , שתיה רגילה קרה קרה ואפילו קוביות קרח אז בהצלחה לשתיכן , תחזיקו מעמד , תעברו את הניתוח בשלום ותעדכנו אותנו איך עבר שולחת אנרגיות חיוביות אוהבת דלית

לשרה

בהצלחה בניתוח שהכל יעבור בשלום וקל. תעדכני אותנו והמון חיבוקים ונשיקות לילדה

barbushi

New member
היי שרה בהצלחה

תרגישו טוב ושיעבור בצורה הכי נעימה שאפשר ושבאמת יעזור לקטנטונת אנחנו איתכם .שולחת נשיקות.

rachel or

New member
אני עברתי ניתוח

להוצאת פוליפים מהאף בגיל 5 או 6 אני חושבת שזה מאותם סוגי ניתןחים פשוטים אז שיעבור בקלות והעיקר שיעזור רחלי

למעלה