המורה, התעמקתי בסיפור ו...
כמה דברים הפריעו לי: בעיה מספר 1: הנה בחורה בתולה, שלא יודעת לאונן, ולא נגעה בזין של גבר, ולא ירדו לה. עם זאת יש לה יותר ידע ויכולת ממה שיש לי אחרי 6 שנים של פעילות מינית, והיא גם לוקחת יוזמות ונותנת פקודות. בעיה מספר 2: למיטב ידיעתי כמעט בלתי אפשרו לקרוע את קרום הבתולים ידנית בשל מיקומו. בעיה מספר 3: מתערטלת לפניו בחורה בתולה שדי זורקת את עצמה לפניו והוא קורע את בתוליה ביד תוך שהוא מעדיף לזיין אותה בתחת - ולמרות שזו הפעם הראשונה שלה בכלל להתעסק עם זין, היא לא רק שלא מתנגדת, היא גם גונחת וגם מבקשת שישמור על שקט כי האח שלה בחדר ליד. בעיה מספר 4: הבחורה נעלה את הדלת אבל החברה הדוגמנית שלה נכנסה באמצע וגם היא נעלה את הדלת אחריה. בעיה מספר 5: למה שדוגמנית תרצה לשכב עם בתולה ועם בחור שלא יודע לאיזה חור נכנסים כדי לבתק את הבתולין? בעיה מספר 6: כבר בהתנסות המינית הראשונה שלה, הבחורה בודקת גם את האופציה הלסבית, והפלא ופלא: גם החברה שלה מזיינת אותה בתחת. בעיה מספר 7: איזו מין דוגמנית מסתובבת עם ויברטור דו ראשי בתיק? בעיה מספר 8: כמה זמן זה 30 שעה? בעיה מספר 9: למה לימור לא קיבלה נשיקה? בעיה מספר 10: איזה מין שפן של אנרג´ייזר הילד של היומולדת אם הוא יכול לגמור כל כך הרבה פעמים ברצף? ואיפה משיגים בטריות כאלו? אחרון חביב: החברים של דורון אירגנו לו ליומולדת סקס עם אחותו הבתולה, חסרת הידע המיני, אך בכ"ז שרמוטה של אחד מהם, וגם עם חברתה הדוגמנית. ואני שואלת: האם אין כאן אח שמסרסר את אחותו? איפה העובדים הסוציאלים? מי נתן לה רשיון?