ביום הולדתי

נשית~37

New member
אז מה אוכלים היום?

את תאכלי את ההונגרי שלך ואני את הרומני שלי? חחחחחחח

nightroll

New member
המורה, התעמקתי בסיפור ו...

כמה דברים הפריעו לי: בעיה מספר 1: הנה בחורה בתולה, שלא יודעת לאונן, ולא נגעה בזין של גבר, ולא ירדו לה. עם זאת יש לה יותר ידע ויכולת ממה שיש לי אחרי 6 שנים של פעילות מינית, והיא גם לוקחת יוזמות ונותנת פקודות. בעיה מספר 2: למיטב ידיעתי כמעט בלתי אפשרו לקרוע את קרום הבתולים ידנית בשל מיקומו. בעיה מספר 3: מתערטלת לפניו בחורה בתולה שדי זורקת את עצמה לפניו והוא קורע את בתוליה ביד תוך שהוא מעדיף לזיין אותה בתחת - ולמרות שזו הפעם הראשונה שלה בכלל להתעסק עם זין, היא לא רק שלא מתנגדת, היא גם גונחת וגם מבקשת שישמור על שקט כי האח שלה בחדר ליד. בעיה מספר 4: הבחורה נעלה את הדלת אבל החברה הדוגמנית שלה נכנסה באמצע וגם היא נעלה את הדלת אחריה. בעיה מספר 5: למה שדוגמנית תרצה לשכב עם בתולה ועם בחור שלא יודע לאיזה חור נכנסים כדי לבתק את הבתולין? בעיה מספר 6: כבר בהתנסות המינית הראשונה שלה, הבחורה בודקת גם את האופציה הלסבית, והפלא ופלא: גם החברה שלה מזיינת אותה בתחת. בעיה מספר 7: איזו מין דוגמנית מסתובבת עם ויברטור דו ראשי בתיק? בעיה מספר 8: כמה זמן זה 30 שעה? בעיה מספר 9: למה לימור לא קיבלה נשיקה? בעיה מספר 10: איזה מין שפן של אנרג´ייזר הילד של היומולדת אם הוא יכול לגמור כל כך הרבה פעמים ברצף? ואיפה משיגים בטריות כאלו? אחרון חביב: החברים של דורון אירגנו לו ליומולדת סקס עם אחותו הבתולה, חסרת הידע המיני, אך בכ"ז שרמוטה של אחד מהם, וגם עם חברתה הדוגמנית. ואני שואלת: האם אין כאן אח שמסרסר את אחותו? איפה העובדים הסוציאלים? מי נתן לה רשיון?

The ofer

New member
אני...

לא הבנתי רק דבר אחד... איך זיינת את חברה שלה בזמן שאורטל מצצה לך ??? מזל טוב...

מו שיקו

New member
זה היה ברור שמישהו

יכשל בהבנת הטכניקה המדהימה הזו הכל נע סביב הציר של התנועות הסיבוביות,שהן ורק הן,יכולות היו לאפשר לאדון יומולדת לאכול את העוגה ושתישאר שלמה בכל קטע של הסיבוב שהתאפשר הוא זיין את החברה שלה, מתפלא שלא שמת לב. אתה בטח אוהד מכבי.......

פשששששששששש

רק שבפעם הבאה פרסם את זה בבקשה בפורום סקס ולא כאן.... אצלנו מקסימום מקבלים פרחים ליום ההולדת.... אנחנו לא רוצים למות מקנאה....

תגיד, אתה אנליסט רציני , אה..?

גם את אורטל וגם את לימור ישר "זיינת בתחת"..? קצת דוחה הסיפור שלך. בעצם לא קצת. אבל זו רק דעתי.

yafit75

New member
ראו איזה פלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בכל השרשור המוזר הזה,,, אין כל תגובה של סער,,,??? הייתכן הדבר???

למעלה