ביום בהיר ונהדר...

ביום בהיר ונהדר...

אוקיי אז ככה, ביום שלישי בבוקר הייתי בחוה וזה מה שהיה- רכבתי על בוטן, ( אח של אלמוגי ), והוא הוא עשה לי סתם שטויות כאלו אז אחרי שהרגעתי אותו, המדריכה שלי ממש עשתה לי שיעור דראסז' טוב. עשינו המון קאנטר מעגלים, וחיבור הסוס, ובוטן היה כזה פשוש... שנה שעברה בקטרס קיץ, הייתה תחרות פנימית של דראסז', והייתי על בוטן המאמי והוא היה פצצצה " זכיתי " איתו מקום שלישי ואני לא ממש זוכרת מבין כמה רוכבים. קיצקיץ הייתה שם ילדה אחת שמזה פחדה לרכב על גלי בדראסז', כאילו גלי היא ממש מלכה בדראסז'. וגם בקפיצות, היא עושה טוב, רק לפעמים היא מסרבת, אבל ברגע שמראים לה מי הבוס, היא מהמממממתתתת..... ומנהלים פליז אל תמחקו את " השרשור " הזה! טוב תספרו איך הלך לכם, או תגיבו על השיעור שלי! אההה בשיעור דראסז' גם כאילו כמובן שכופפנו במידת הצורך וכינסנו. בתמונה קיפי!

וול................................

היום היה לי יום מצויין כבר כתבתי פה אבל המנהלים מחקו ליייייייייייייייייי אז היה לי מין יום כזה..... איך אני אגיד אתם מכירים תימים האלה שהרכיבה כל כך כיפית ...... שהכל כזה מסתדר פתאום? שהסוס סוף סוף קלט מה אתם מבקשים ממנו?!?! שהקצב הוא כל כך טוב והישיבה כל כך נוחה באוכף?!? שהקפיצות כאלו טובות בקצב הנכון ומהמקום הנכון וול...... לי היה יום כזה!!!! פשוט כייייייייייףףףףףףף מיסי הלכה מושלם! קיבלנו (שתינו!) מחמאות! חחח ולמרות שהיה קריר שטפתי אותה כי השמיכה החדשה הורידה עליה צבע (חחחחחחחחחחחחחחחחח!!! יש לי סוסה אדומה!!!) ואז באתי לאכף את קרמבו אבל אבא שלי בא לקחת אותי ונסענו לארוחת ערב לונורא מחר נירכב עךליו!!!! אני יוצאת לתחרות על מיסי (ואולי גם על אזארו!) ב-80 וגם נופר על אזארו ב-80!

וול................................

היום היה לי יום מצויין כבר כתבתי פה אבל המנהלים מחקו ליייייייייייייייייי אז היה לי מין יום כזה..... איך אני אגיד אתם מכירים תימים האלה שהרכיבה כל כך כיפית ...... שהכל כזה מסתדר פתאום? שהסוס סוף סוף קלט מה אתם מבקשים ממנו?!?! שהקצב הוא כל כך טוב והישיבה כל כך נוחה באוכף?!? שהקפיצות כאלו טובות בקצב הנכון ומהמקום הנכון וול...... לי היה יום כזה!!!! פשוט כייייייייייףףףףףףף מיסי הלכה מושלם! קיבלנו (שתינו!) מחמאות! חחח ולמרות שהיה קריר שטפתי אותה כי השמיכה החדשה הורידה עליה צבע (חחחחחחחחחחחחחחחחח!!! יש לי סוסה אדומה!!!) ואז באתי לאכף את קרמבו אבל אבא שלי בא לקחת אותי ונסענו לארוחת ערב לונורא מחר נירכב עךליו!!!! אני יוצאת לתחרות על מיסי (ואולי גם על אזארו!) ב-80 וגם נופר על אזארו ב-80!

מה הוא עושה אצלכם?!!?

הוא פרטי!?! או שהחווה קנתה אותו.... או שהוא מרביע אצלכם!??! ככה קרמבו נראה רק יותר כהה טיפהההה

קצת יותר...

באותו הקורס שלקחתי עלי מקום 3, אז היה לנו מסלול קפיצות יום לפני זה ויום לפני המסלול קפצנו חצי מסלול, והייתי על בוטן והוא סוס כיפי בקפיצות, קטן אבל עושה שטויות, קיצר הוא היה כזה פשוש הוא לא הפיל הוא עשה נקי, ואקטיבי! ואת המסלול השלם קפצתי יום אחרי זה עם רוזן ועפתי ממנו באוקסר נחמד... כי שוב פעם איסדתי שיווי משקל ואני לא מסוגלת לא לאבד שיווי משקל, וזה דווקא לא נכון בדראסז', לפעמים המדריכה אומרת לעשות ישיבה קלה באמצע קאנטר ולעבור קורת והיא ממש מחמיאה לי על הישיבה הקלה, ובכלל בדראסז'. טוב עבודה קשה... ואיקס רק שתדע שאני מתה עליך נשמה שלי... יצאו התמונות של איקס אם יש למישהו סורק אני ישלח לו כדי שישים בפורום, אבל תתיחסו!

למעלה