ביום בהיר אחד

כ א ב

New member
ביום בהיר אחד

חיי השתנו. ולא אני לא מדברת על היום שבו איבדתי אותך, כי זה מובן מאליו. כל כך הרבה זמן שקעתי ברחמים עצמיים... כל כך הרבה זמן, זמן מבוזבז. עד אותו יום, שגיליתי שיש עוד דברים בחיים. עד עכשיו חיי היו מלאים בך ובעבודה שלי. היום, למשך שעה שלמה שדיברתי איתו, לא חשבתי עלייך. חזרתי הבייתה שמחה, אך אני מודה, עם טיפת רגשות אשמה האם זה אומר שאני מפסיקה לאהוב אותך? לא נראה לי שזה יקרה בחיים. אחרי יותר משנה של כאב, למדתי לקבל אותך. לקבל את העובדה שאתה לא איתי. ואני לא צריכה לסבול יותר. מצאתי טיפת אושר חדשה ביום שלי, מצאתי מישהו לאהוב ומישהו שיאהב אותי, ויקבל את הכל יקבל את העובדה, שהחיים שלי, כמו ספר עם שני פרקים, מתחלקים לשניים- לפניך, ואחריך. והשמש שוב זורחת עבורי. שנה טובה לכולם, באהבה גדולה, אני.

נוס נוס

New member
אור

דמעות- אבל של אושר איזה יופי- כמה נהדר. בשבילך וגם בשבילי ובשביל שכמותי שלא ידעו אם אפשר.

../images/Emo13.gif

את נהדרת ! הודעה כזו משמחת לקראת השנה החדשה. מותר גם מותר ואפילו רצוי. חוויתי זאת - ואני יודעת שתהיה לך שנה נהדרת ותהני מכל רגע של אושר. ורד ע.

nypx

New member
אני יושב וקורא ושוב.....

קורא והופך ומחפש ....... ויודע שיש לי כל כך הרבה מה לומר אבל יודע שזה לא יהיה עכשיו יודע רק שזה יהיה כי משהו פה.... לא מסתדר לי ,לא מתחבר לי לפאזל.. ושיהיו לך חיים מאושרים ואחלה חיים אבל...... רק אבל ולא אחד "שיר לנו שיר ושלח לנו אור ביום בהיר ולא זוכר את כל המילים ולא נורא אתם יודעים את ההמשך לללל לללל ללללל לללללהה

למעלה