ביוט! "הגיעו מים עד כדי לחם", אמר הרב בראיון. האם אפשר כבר לשלוח אותו על פני המים?
H hillelg New member 21/12/03 #1 ביוט! "הגיעו מים עד כדי לחם", אמר הרב בראיון. האם אפשר כבר לשלוח אותו על פני המים?
L lexigali New member 21/12/03 #2 והיום שמעתי בחור צעיר: "לא הספקתי להגיד ג'ק ניקולסון..." אגב - מניין, באמת, בא הג'ק המקורי?
U unordained New member 22/12/03 #11 בחור צעיר זאת סתם המצאה מיותרת של העיתונות העברית (או שמא הישראלית): "בחור צעיר" בניגוד ל"בחור זקן"?
ח חוכא האִטלולי New member 22/12/03 #3 בייטת אתה בעצמך, כמאמר רב ה"סיידים" "האם אפשר כבר לשלח אותו על פני המים?"
H hillelg New member 22/12/03 #4 במשמעות של "לקרוע לחתיכות"? כמא דאת אמר: "וישלחו את הכתנת"... צודק, צודק. אבל בדרך כלל הופכים את הציווי בפיעל לפועל בקל.
במשמעות של "לקרוע לחתיכות"? כמא דאת אמר: "וישלחו את הכתנת"... צודק, צודק. אבל בדרך כלל הופכים את הציווי בפיעל לפועל בקל.
ט טללי בוקר New member 22/12/03 #6 ואם תם כל הדור והחטא יופי. הצטרפת לחבר מעריצי המשורר האלמותי שלמה א.?
ה המוזרה New member 22/12/03 #9 חוצמזה שצריך להגיד נִיסֵתִי , זה עוד מהתקופה הטובה שלו, לפנמי שהתחיל להלחין דפ"ז (בעיקר את הערכים "ריקודים" ו"ירח").
חוצמזה שצריך להגיד נִיסֵתִי , זה עוד מהתקופה הטובה שלו, לפנמי שהתחיל להלחין דפ"ז (בעיקר את הערכים "ריקודים" ו"ירח").
ה המוזרה New member 22/12/03 #10 ועוד ביוט חביב ../images/Emo6.gif חברה שלי בעבודה, זיהתה מספר טלפון שהופיע על הצג שלה, אבל מהעבר השני היתה מישהי אחרת אז היא אמרה לה "הקול ידי עשיו והידיים יעקב" נמרחתי מצחוק. מלשות.
ועוד ביוט חביב ../images/Emo6.gif חברה שלי בעבודה, זיהתה מספר טלפון שהופיע על הצג שלה, אבל מהעבר השני היתה מישהי אחרת אז היא אמרה לה "הקול ידי עשיו והידיים יעקב" נמרחתי מצחוק. מלשות.
מ מעפרה New member 22/12/03 #12 ../images/Emo79.gif כולנו קווים אל מול עורך המשגע במו עיניי ראיתי את זה בגרפיטי ששומר על קיר הזיכרון בכיכר רבין. ככה כתבו בני "נוער הנרות" את מילות השיר שאביב גפן כתב לרגל רצח רבין, "לבכות לך". (השיר מתחיל במלים "אני רוצה לבכות לך, תהיה חזק למעלה").
../images/Emo79.gif כולנו קווים אל מול עורך המשגע במו עיניי ראיתי את זה בגרפיטי ששומר על קיר הזיכרון בכיכר רבין. ככה כתבו בני "נוער הנרות" את מילות השיר שאביב גפן כתב לרגל רצח רבין, "לבכות לך". (השיר מתחיל במלים "אני רוצה לבכות לך, תהיה חזק למעלה").
מ מעפרה New member 22/12/03 #13 תיקון קטן זה הולך: לנצח, אחי, אזכור אותך תמיד וניפגש בסוף אתה יודע. יש לי חברים אבל גם הם קווים אל מול עורך המשגע.
תיקון קטן זה הולך: לנצח, אחי, אזכור אותך תמיד וניפגש בסוף אתה יודע. יש לי חברים אבל גם הם קווים אל מול עורך המשגע.
S shellyland New member 22/12/03 #14 נפלא! ../images/Emo99.gif את בטוחה שהאבטיח הזה לא היה מכוון? גם אני קו אל מול עורם המשגע של אנשים מסויימים, כך שאני בהחלט יכולה להבין.
נפלא! ../images/Emo99.gif את בטוחה שהאבטיח הזה לא היה מכוון? גם אני קו אל מול עורם המשגע של אנשים מסויימים, כך שאני בהחלט יכולה להבין.
מ מעפרה New member 22/12/03 #15 ../images/Emo24.gif עם כל הכבוד לרה"מ רבין ז"ל לא זכור לי שהעור היה החלק החזק שלו. עפרה
מ מוגג New member 22/12/03 #16 ועם כל הקווד לרבין ז"ל השיר נכתב לזכרו הרבה לפני שנרצח. הוא נכתב לזכר חבר של אביב שנהרג בתאונה. מה שמוכיח ש.. כולנו מבייטים.
ועם כל הקווד לרבין ז"ל השיר נכתב לזכרו הרבה לפני שנרצח. הוא נכתב לזכר חבר של אביב שנהרג בתאונה. מה שמוכיח ש.. כולנו מבייטים.