ביוטיקר

lliatliat

New member
ביוטיקר

שלום,
שמעתי על חברת איפור במחירים זולים שנקראת "ביוטיקר" אני רוצה לקנות שם מוצרים כמו פודרה, קונסילר וכו'.... המחיר הזול מצד אחד מפתה ומצד שני קצת מפחיד- האם מישהי פה משתמשת/ השתמשה במוצרים שלהם ויכולה לתת המלצה או לחילופין להזהיר....
תודה רבה,
ליאת
.

blue skies

New member
היי, כמה דברים

קודם כל, כל יום נפתח שרשור שאלות שלשם צריך לשרשר, זה פשוט נועד לשמור על הסדר בפורום לאור כמו ההודעות והבנות\ים שפה.

ולענייננו מבחינת מוצרי בסיס לפנים אני לא משתמש במוצרים של ביוטיקר, למרות שפודרה של WOW (רשת איפור זולה אותו עיקרון כמו ביוטיקר) שהיא טובה.

מה שכן כל המוצרים הנלווים והאקססוריז שם מאוד זולים וטובים, יצא לי להשתמש עם המברשות שלהם, תיק למברשות, תיק איפור, ועוד.
מבחינת איפור:
* יש לי שתי צלליות שלהם מסדרה LONG LASTIN EYESHADOW פיגמנט לדעתי טוב , קצת יורד ונכנס לכפלים של העין במהלך היום אבל בשביל הכמה שקלים שעלה מספיק טוב.
* צלליות אבקה שלהם אני אוהבת יש לי גם שתיים, כמות נדיבה וצבע טוב, נשאר יפה על העין גם בלי קונסילר מתחת.
* מסקרה כחולה שלהם, מסקרה פשוטה שלא עושה משהו מיוחד לדעתי אבל ליום יום ולעבודה נחמד לי לשים אותה, לא גורמת לי לגירוי בעיניים ולא שורף לי כשאני מורידה אותה (או שמה) לעומת מסקרות של חברות יוקרתית שכן גורמות לי לזה.
* יש לי ליפסטיק אחד שלהם, לא כלכך התנסתי איתו מספיק בשביל להגיד כן או לא.

מקווה שזה יעזור

fionall

New member
בדיוק ביצעתי קנייה ענקית שם

את מוזמנת לקרוא על זה בבלוג שלי (קישור למטה בחתימה).

בכללי-אין לך מה לחשוש מהמחירים הנמוכים, הם לא מעידים דווקא על איכות נמוכה. יש ויש.

-אני מאוד מרוצה מהפודרה בתפזורת, היא פשוט בלתי נראית על העור ועמידה יותר מהפודרה בה השתמשתי עד כה (של פופה).
-קונסילר מוצק (שבא כמו שפתון)- מוצר מאוד נוח ופרקטי להסתרת פצעונים, שאפשר גם לקחת איתך לתיקונים במהלך היום.
-שפתונים עמידים- יש להם מבחר גדול עם צבעים משגעים, קניתי 3 ואני מאוד מרוצה מהם. זה מחזיק לי כ-4-5 שעות, כולל מים וקפה (לא כולל אוכל) ואחד מהם גם החזיק לי מעמד כ-7 שעות (הוא מוגדר כ"שפתון שבת").
-צלליות-טרם התנסיתי, אך קניתי 2 והפיגמנט בהן מכובד.
-סמקים- קניתי אחד ואני מתה עליו, הוא כל כך יפהפה על הלחיים (מס' 8).
-מסקרה-הקטנות לא שוות כלום (ניסיתי את החומה), אך השחורה הגדולה אחלה-נותנת מראה דרמטי, בלי גושים, בלי להדביק ריסים.
סך הכל ממליצה להיכנס לחנות להתרשם, להתנסות בטסטרים ולראות מה המוצרים שווים.

אולי אני סתם חוששת...וכבר שאלתי על זה

אבל האם למשל אתן יודעות מאיפה זה מגיע |סין ?) איזה פיקוח יש על זה וכו' במחירים כאלה בהחלט אפשר לקנות ולזרוק אבל בכל זאת...?

fionall

New member
על כל המוצרים שלהם רשום

שארץ הייצור היא טאיוואן ושהמוצר מאושר ע"י משרד הבריאות, כלומר אין מה לדאוג לגבי פיקוח.

למעלה