ביוגרפיות

KfirWolfson

New member
../images/Emo41.gifג'ון אברוצי

הפעם תרגמתי את הביוגרפיה של אחת הדמויות האהובות עלי בסדרה – ג'ון אברוצי! שם: ג'ון אברוצי John Abruzzi BACK NUMBER: 81004 מספר תא: 96 פשע: פעמיים רצח,פעמיים היה שותף ברצח באופן עקיף זמן בכלא: 120 שנה *לא רשאי לשחרור לפני ריצוי עונשו(על התנהגות טובה וכ'ו) זמן שנשאר בכלא: 117 שנים רקע ג'ון אברוצי, הוא כנראה האסיר הכי מושמץ שנמצא כעת בפוקס ריבר. אסירים אחרים,אפילו רוצחים, מתרחקים ולא "מתעסקים" עם אברוצי. למרות שהשוטרים דואגים שהסדר בכלא ישמר בעזרת כוח, זה לא יהיה מופרז לומר שג'ון אברוצי מנהל את הכלא. אברוצי הואשם ב2 מקרי רצח וב2 מקרים שבהם היה שותף ברצח באופן עקיף, ומרצה את עונשו בפוקס ריבר במחוז אילינוי. אוטו פיבונאצ'י היה עד ראייה שהעיד נגד אברוצי, ושיכנע את חבר השופטים שאברוצי רצח 2 גנגסטרים יריבים. ג'ון אברוצי מאיים על חייו של פיבונאצ'י, וזה הכריח אותו להיכנס לתוכנית להגנת עדים. אברוצי מנסה להשיג נואשות את מיקומו של פיבונאצ'י, במטרה להרוג אותו. הערות אברוצי רשאי לביקורים מפיליפ פילזון, "שותף לעסקים" ,מאנטוני סמולהאוס, עוד "שותף לעסקים" , מאשתו – סילביה אברוצי , בתו – ניקול אברוצי , בנו – ג'ון JR. אברוצי ומבריאן נולטון,מנהל עבודה. אברוצי מדורג C (דירוג אסירים) ורשאי לעבוד בעבודות בתוך הכלא (PI) לינק לביוגרפיה המקורית – הביוגרפיה של אברוצי יש לציין שלא תרגמתי מילה במילה ויש כמה שינויים (בניסוח) פה ושם. מקווה שנהנתם

obz4

New member
סחתיין על ההשקעה+שאלה

והשאלה היא: המידע הזה כולו מובא בסדרה או שיש דברים שסתם מוסיפים באתר הרשמי? כי לא זכור לי שדיברו על העונש שאברוצי קיבל ועל הפשע שהוא עשה מלבד מה שפיבונאצ'י הלשין.
כי באחד הפרקים(נראה לי 10 או 11) מראים את אברוצי רוצח רק אחד או אולי שתיים...אבל לא מסופר על עוד שתיים שהיה שותף בעקיפין לרצח שלהם.

KfirWolfson

New member
לדעתי זה בכלליות - לאתר הרשמי

כשקראתי שם למדתי עוד קצת על הדמויות שקראתי את הביו' שלהם.... דברים שלא רואים בסדרה.

זה בהחלט דברים כללים מהתסריט

יש דברים שלא נחשפים אלינו.. והם כתובים בביוגרפיות השונות באתר הרשמי.. כדוגמא מס' התא של אברוצ'י אני יודע רק על של מיקל וסוקרה open cell 40 !

אגב לגבי הדירוגים...

איך זה יכול להיות שגם אברוצי, מייקל וגם סוקרה קיבלו את דרג C עם פשעים שונים לחלוטין בחומרתם? או שזה קשור למשהו אחר?

KfirWolfson

New member
אממ

יש סיכוי שC זה הכי גבוה(הכי מסוכן) ובגלל זה זה ככה. אם זה מסיבה אחרת,אז אין לי מושג

אגב לגבי הדירוגים...

איך זה יכול להיות שגם אברוצי, מייקל וגם סוקרה קיבלו את דרג C עם פשעים שונים לחלוטין בחומרתם? או שזה קשור למשהו אחר?

colilon

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה...

פשוט מעולה... ביוגרפיות נ-ה-ד-ר-ו-ת!

adi121

New member
יפה מאוד! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על ההשקעה, תודה רבה

למעלה