ביוגרפיות

KfirWolfson

New member
ביוגרפיות

מדי פעם אני אתרגם ביוגרפיות מתוך האתר הרשמי בFOX, עד שיהיה בפורום את התרגום של כל הביוגרפיות. * מנהלים - אשמח אם זה יעלה למאמרים,לדעתי זה יכול לעזור לצופים חדשים/משתמשים חדשים בפורום. * כל ביוגרפיה מכילה ספוילרים. אם היא מכילה ספוילרים מפרקים שלא שודרו אני ארתיע. אני אכתוב על ספוילרים בכל מקרה. * הביוגרפיה הראשונה שעשיתי היא של מייקל סקופילד,ואני אפרסם אותה בתגובה להודעה הזו. *האנגלית שלי לא מושלמת,אז אם יש טעויות שאתם מוצאים אני אשמח אם תתקנו אותי. תהנו

KfirWolfson

New member
../images/Emo41.gifמייקל סקופילד

שם דמות: מייקל סקופילד Michael Scofield BACK NUMBER: 94941 מספר תא: 40 תקופת מאסר : 5 שנים פשע שביצע : שוד כולל שימוש בנשק רקע הסביבה החינוכית שבה גדל מייקל סקופילד מעלה שאלות על הסיבות של בחור כמוהו לבצע פשע כזה. נתחיל עם עבר נקי בתיכון, נמשיך עם "ציון"(אני לא בטוח איך לתרגם את זה) B.S בהנדסה בסיום לימודיו ו"תואר"(שוב אני לא בטוח לגבי התרגום) M.S בהנדסה שקיבל באוניברסיטה בשיקגו. בזמן שנעצר, סקופילד עבד כמהנדס בחברה יוקרתית בשיקגו. לאחר שירה בנשק במהלך שוד כשניסה לגנוב מעל חצי מיליון דולר מבנק בשיקגו, נשלח מייקל סקופילד לבית הכלא "פוקס ריבר" , בגלל שביקש להיות בכלא קרוב לעיר שבו הוא חי,שיקגו. הערות מייקל סקופילד סובל מסוכרת, ומקבל תרופות מהדוקטור בכלא,שרה טנקרדי, באופן קבוע. מייקל סקופילד מיוצג ע"י עורכת הדין שלו – ורוניקה דונובן. מייקל סקופילד זכאי לביקורים חודשיים מאשתו – ניקה וולק. מייקל סקופילד מדורג C (דירוג אסירים) ורשאי לעבוד בעבודות בתוך הכלא (PI) קישור לביוגרפיה המקורית : http://www.fox.com/prisonbreak/bios/bio_scofield.htm יש לציין שלא תרגמתי מילה במילה ויש כמה שינויים (בניסוח) פה ושם. מקווה שנהנתם

Ulong

New member
למה אישתו לא הוזכרה עד עכשיו?

אה.. ותודה רבה

../images/Emo45.gif תודה רק רמזים ל../images/Emo58.gifים

וסקופילד מתחזה לחולה סכרת... אבל כל הכבוד על ההשקעה וברוך הבא

KfirWolfson

New member
איך שכחתי - התרעה:

יש ספוילרים ברורים מהפרקים הראשונים(1-2) ואולי 3 בביו' יש רמיזות לספוילרים מפרקים מתקדמים יותר.

Angelus

New member
מעולה!

ח"ח על ההשקעה, כל הכבוד!
התרגום פשוט טוב.
אני מאמין שאני מדבר בשם כל חברי הפורום שאני אומר תודה ושנשמח לראות עוד ביוגרפיות מן הסוג הזה בעתיד.
כרגע יש לי בעיה עם העלאת מאמרים לפורום, אך אני מאמין שהבעיה תיפתר בקרוב.

KfirWolfson

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל תודה רבה
ודבר שני אני מאמין שאתם עוד תיראו ביוגרפיות כאלו בעתיד(ואפילו בעתיד הקרוב)
מקווה שתסתדר הבעיה במהרה
תודה לכל מי שהגיב,זה ממש כיף לראות תגובות טובות אחרי ההשקעה שעשיתי בלתרגם את הביוגרפיה הזו

KfirWolfson

New member
אני ../images/Emo163.gif

"אחרי ההשקעה שעשיתי בלתרגם את הביוגרפיה הזו" משום מה בקריאה שנייה המשפט הזה ניראה לי קצת לא נורמלי =\ זה יותר אמור להיות : אחרי המאמץ שהשקעתי בלתרגם את הביוגרפיה הזו"

y1shokata

New member
../images/Emo58.gif

זה פקטיבי, הוא התחתן איתה בשביל שהיא תביא לו משהו שהוא צריך בשביל הבריחה ובתמורה הנישואין העניקו לה גרין קארד.

לא ממש מדוייק

הנתונים האלה הם מהתיק שלו בכלא והם לא ממש נכונים, הוא לא באמת חולה סכרת הוא עשה את עצמו כדח להיות בקרבת המרפאה לתכנן את הבריחה

KfirWolfson

New member
../images/Emo41.gifפרננדו סוקרה

והפעם,תירגמתי את הביוגרפיה של שותפו לחדר של מייקל, פרננדו סוקרה! שם: פרננדו סוקרה Fernando Sucre BACK NUMBER: 89775 מספר תא : 40 פשע : שוד "חמור" זמן בכלא: 5 שנים זמן שנשאר לו בכלא : שנה ו4 חודשים רקע פרננדו סוקרה נולד וגויס בשיקגו. בזמן שהוא כבר לא היה זר ברחובות, הוא שמר על עצמו מבעיות "לא חוקיות"(עבירות על החוק) למשך רוב חייו. כל זה המשיך עד לילה אחד, שבו סוקרה ניסה לגנוב מחנות משקאות חריפים, עם נשק קל לא טעון. המשטרה הייתה באיזור, וזה היה מאוחר מדי בשביל סוקרה, שנעצר מיידית. בזמן שהגיע לפוקס ריבר, סוקרה היה אסיר למופת, הוא קיווה לצאת כמה שיותר מהר מפוקס ריבר, כדי להיות עם חברתו, מריקרוז ד'לגאדו. סוקרה פגש את מריקרוז לפני 3 שנים, והם יצאו יחד לאורך שנתיים לפני שסוקרה נכנס לכלא. לפני שישה חודשים,מריקרוז עברה לניו יורק אחרי שקיבלה עבודה חדשה. חודש לאחר מכן,בן דודו של סוקרה, הקטור, עבר גם הוא לניו יורק. הוא סיפר לחבריו שהחברה שלו העבירה אותו, אבל מי שמכיר אותו יודע שהוא ביקש העברה בשביל להיות קרוב למריקרוז. הערות סוקרה מקבל ביקורי התייחדות מחברתו, מריקרוז ד'לגאדו. סוקרה מדורג C (דירוג אסירים) ורשאי לעבוד בעבודות בתוך הכלא (PI) לינק לביוגרפיה המקורית - http://www.fox.com/prisonbreak/bios/bio_sucre.htm יש לציין שלא תרגמתי מילה במילה ויש כמה שינויים (בניסוח) פה ושם. מקווה שנהנתם

למעלה