ביה"ס מעפילים-פתיחה

ביה"ס מעפילים-פתיחה

ביקרתי הבוקר בבית ספר מעפילים ולהפתעתי גיליתי בית ספר מטופח נקי ומוכן לשנת הלימודים שמחתי ומצאתי לנכון לשתף אותכם בחוויה זו ושאלתי היתכן שבאמת מתחילים לזוז דברים בעירנו

sraga1

New member
כן בית ספר מקסים

יש מנהלת על רמה אז בית הספר ברמה גבוהה

פתיחת שנת הלימודים בבי"ס גני אביב

שנת הלימודים בבית הספר גני אביב בשכונה נפתחה כבר אתמול בערב, בקבלת פנים חמה לשלוש כיתות חדשות בשכבת א'. כ-12 תלמידי בית הספר שהגיעו בשבוע האחרון של החופש ערכו טקס יפה עם ברכות, שירים וריקודים לכבוד התלמידים החדשים והוותיקים. במהלך הטקס הופרחו 17 בלונים צבעוניים אל השמיים, 17 בלונים המסמלים את 17 הכיתות בבית הספר. אמנם לא כל התלמידים הגיעו לטקס שנערך בערב פתיחת שנת הלימודים אבל ההתרגשות של המורות, ההורים והילדים אשר נכחו ברחבת בית הספר הייתה גדולה. לאחר שנסתיים הטקס הרשמי של תלמידי בית הספר הופיעו בפני הקהל הנרגש תלמידי הסטודיו של אלזה ספקטור, כולם בוגרי בית הספר. אני מאחלת לכל התלמידים והמורים שנת לימודים פוריה ומוצלחת
ולנו ההורים המון נחת מהתלמידים

חשוב לזכור שההורים שותפים מלאים

בכל מה שקשור לפעילויות ההעשרה בבית הספר וגם בתחום הלימודי די מעורים.

עדיין נושא האלימות צריך טיפול יסודי

אני יודעת שיש התייחסות בבית הספר לנושא האלימות ואני מקווה שהשנה נרגיש את זה יותר ביחס התלמידים אחד לשני.

אין ספק

רק שלצד האלים לא נחשפתי ואני בטוח שההורים מעורבים במה שקורה בבית הספר ובאמת כל הכבוד,הייתי רוצה לראות אוירה כזו בכל בתי הספר בעיר.

למעלה