יש תקנה שאומרת שיציאה לטיול היא חובה על כל התלמידים...
E Ed Hunter New member 4/11/03 #21 חחחח הקטע של כתבה כבר נוסה ואחרי שהכתבה פורדמה אותו אחד אף מהביה"ס לפי מה שהבנתי... ולא כל כך בא לי לעוף מהביה"ס באמצע י"ב...
חחחח הקטע של כתבה כבר נוסה ואחרי שהכתבה פורדמה אותו אחד אף מהביה"ס לפי מה שהבנתי... ולא כל כך בא לי לעוף מהביה"ס באמצע י"ב...
ל לא משו New member 4/11/03 #23 תראה.... אני מכירה עוד הרבה שיטות אבל רובן לא חוקיות.... פשוט שאמא שלך תצעק על המנהל. איזה כיף לי שיש לי אמא מורה ככה יש לי כל כך הרבה פרוטקציות
תראה.... אני מכירה עוד הרבה שיטות אבל רובן לא חוקיות.... פשוט שאמא שלך תצעק על המנהל. איזה כיף לי שיש לי אמא מורה ככה יש לי כל כך הרבה פרוטקציות
ל לא משו New member 4/11/03 #27 לי ניראה שכבר החלטת לעשות את העבודה או שסתם אתה כל הזמן מצדיק את הבית ספר...
E Ed Hunter New member 4/11/03 #28 חסה וחליל!!! בחייים לא הצדקתי את הביה"ס ובחיים אני אל אצדיק אבל כן החלטתי לעשות אותה... מסיבה אחת פשוטה שבסוף אני זה שיפגע מכל העסק ואני לא רוצה את זה... אני עדיין חושב שזה לא בסדר ואני עדיין אמשיך לריב ולהווכח על זה...
חסה וחליל!!! בחייים לא הצדקתי את הביה"ס ובחיים אני אל אצדיק אבל כן החלטתי לעשות אותה... מסיבה אחת פשוטה שבסוף אני זה שיפגע מכל העסק ואני לא רוצה את זה... אני עדיין חושב שזה לא בסדר ואני עדיין אמשיך לריב ולהווכח על זה...
E Ed Hunter New member 4/11/03 #30 לא גנבתי לך... אני מכיר אותו כבר ממזמן... את הבן אדם השני שאני מכיר שמשתמש בו...